fbpx

Klog baby – stimulér din babys udvikling

Stimuler din baby motorisk, følelsesmæssig og mentalt.

Alle babyer er kloge. De har et fuldstændigt vanvittigt indlæringspotentiale og en fuldstændig vanvittig hjerneudvikling. En udvikling som aldrig senere i livet kommer til at gå så stærkt som i løbet af det første leveår. Derfor er det også så vigtigt, at din baby får mulighed for at udnytte dette potentiale så meget som overhovedet muligt – lige præcis nu.

Vores klog baby giver dig opskriften på og redskaberne til, hvordan du helt fra fødslen kan stimulere din baby motorisk, følelsesmæssigt, socialt og mentalt.

Man kan sammenligne en babys hjerne med et juletræ, hvor antallet af elektriske pærer på træet bestemmes af generne. Strømforsyningen bestemmes af, hvordan det står til med mad, søvn, luftgener, afføring mv – det vi plejer at kalde fundamentet.

Det helt særlige ved dette juletræ er, at antallet af pærer, der rent faktisk lyser, alene bestemmes af om det er lykkes forældrene at skrue på dem – aktivere dem. Det skyldes, at en babyhjerne ved fødslen endnu ikke er færdigudviklet. Hjernen færdigudvikles ved at få input fra omverden. De dele af hjernen, der får nok input vil aktiveres og overleve (lyse), og de dele af hjernen, der ikke gør, vil lukke ned (ikke lyse). Alt dette sker primært i barnets første leveår, hvor der sker en stor myelinisering af nervecellerne i barnets hjerne. Det vil sige, at nervecellerne “isoleres”, så ledningen af impulser forstærkes markant.

Klog baby er

  • For dig, der vil gøre en aktiv indsats for at hjælpe dit barn med at udfolde sit potientiale.
  • For dig, der vil styrke dit barns motorik – bedre kontrol over kroppens muskler.
  • For dig, der vil styrke dit barns kropsfornemmelse.
  • For dig, der vil styrke dit barns selvværd.
  • For dig, der vil styrke dit barns empati, sociale færdigheder og kreativitet.
  • For dig der vil inspirere din baby til at elske at lære.

Prisen for at få en Klog baby

Klog baby består af undervisningsmoduler, som gives 1:1 af den samme klog baby instruktør – hos os eller hos jer. Klog baby sælges i forløb af 6 moduler af 1 times varighed med ca. 14 dages mellemrum, så din baby bliver et af de smukke træer, med lys i alle pærer.

Den samlede pris for en pakke på 6 timer er 5.997 kr.

  • De første 15-30 minutter består af en finpudsning af døgnrytmen med fokus på mad, søvn, vågentid, tilfredshed og gråd med det formål at optimere hverdagen, således at der frigives så meget energi som muligt til udvikling.
  • Herefter er der 30-45 minutter, hvor vi med udgangspunkt i din baby giver viden og nye øvelser rettet mod næste milepæl og til at øge sikkerheden og kontrollen over de eksisterende milepæle. Det er afgørende, at det er sjovt og motiverende for din baby at lære nyt.
  • I de mellemliggende 14 dage praktiserer I det, som I har lært.

Kontakt os

Ring på telefon 2277 3571 eller send os en sms med teksten “ring mig op om klog baby” for at bestille Klog baby til din baby og dig eller for at høre nærmere.

Du kan også booke din tid direkte på vores online booking.