fbpx

Babykonsultationer giver dig en bedre hverdag for (og med) din baby

Kompetent vejledning der giver overskud i familien

Babykonsultationer er den perfekte måde at optimere sundhed og positiv udvikling hos din baby og i jeres familie.

Det er en naturlov hele tiden at løbe ind i nye udfordringer med en baby i huset. Din baby vil nemlig i det første år udvikle sig med en fart, hvor det kan være svært både som baby og forældre at følge med. Med vores babykonsultationer vil du have en erfaren, kompetent fagperson i ryggen med hjertet på rette sted, så I er sikre på at holde kursen og undgå at overse noget vigtigt på vejen.

Du kan få vejledning i konkrete problemstillinger eller løbende have kontakt. På Baby Instituttet kan vi hjælpe jer direkte i situationer, som ligger indenfor normalområdet. Det kan eksempelvis være problematikker omkring mad, bøvser, prutter, søvn, rytme og udvikling. I situationer som ligger udenfor normalområdet, eksempelvis refluks eller allergi, så kan vi komme med input til en optimering af hverdagen med jeres baby – med de udfordringer som I har. Vi kan medvirke til at vurdere, om jeres babys udfordringer ligger indenfor normalområdet og kan løses med justeringer af den ene eller den anden art. Eller om der er tale om mere komplicerede problemstillinger, som kræver vurdering og / eller behandling hos andre faggrupper (også). I så fald kan vi pege jer videre i den rigtige retning.

Babykonsultationer foregår hos os i Kgs Lyngby – eller online.

Vil du høre mere om vores babykonsultationer, så ring eller send os en sms med teksten “ring mig op om babykonsultation” på tlf 22773571. 

Eller bestil en tid med det samme på vores online booking.

Babykonsultationer er

 • For dig, der kræver at hverdagen på barsel skal være mere end bare til at holde ud.
 • For dig, der har haft barselsophold hos os, men lige så vel for dig, der ikke har.
 • For dig, der ønsker inspiration og indviduel vejledning, fordi børn er forskellige.
 • For dig, der ønsker at undgå problemer eller tage dem i opløbet.
 • For dig, der ønsker et at være i hænderne på kompetente fagpersoner, der ved hvad de taler om.

Fordelene ved babykonsultationer af os er

 • Du guides til at hjælpe din baby til trivsel og udvikling.
 • Du kan skabe en bedre hverdag for og med din baby.
 • Du får et bedre liv derhjemme som mor og som familie.
 • Du får redskaber til at skabe og fastholde et godt fundament og en tryg base
 • Du får sikkerhed for, at det du gør for din baby også er det bedste.
 • Du får ro og sikkerhed i forældrerollen.
 • Du får individuel vejledning, fordi børn er forskellige

Læs, hvad tidligere kunder siger om os.

Prisen for en babykonsultation

 • 1.997 kr. for en babykonsultation á ca 1,5 times varighed hos os i Kgs Lyngby. Konsultationen er inklusiv journalføring.
 • Bor du langt fra os, tilbyder vi vejledning online. Prisen er 997 kr for 60 minutter. 
 • Hvis du bor i nærheden og ønsker, at vi kommer hjem til dig, gør vi gerne det, hvis det kan flettes ind i kalenderen. Prisen for et hjemmebesøg på ca 1,5 timer er 2.997 kr. Heri er inkluderet kørsel frem og tilbage op til 10 km fra Lyngby Hovedgade 37, Kgs Lyngby. Herefter faktureres 5 kr pr kørt km frem og tilbage. 
 • Ønsker du flere konsultationer, er der mulighed for at vælge et forløb (klippekort) med 3 konsultationer af ca 1,5 timers varighed hos os eller 3 hjemme hos dig. Et forløb hos os koster 4.997 kr og et forløb som hjemmebesøg 6.997 kr. Klippekortet kan også bruges til amning, søvn, døgnrytme, udvikling, øvelser mv og gælder et år fra købsdatoen. 

Vær opmærksom på, at aflysning af din tid skal ske senest 24 timer før. Hvis du aflyser senere, opkræver vi et gebyr på 500 kr.

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til jordemoderhjælp. Der gives i 2022 50 % i tilskud (max 300 kr) per konsultation. Man kan i 2022 samlet modtage 3000 kr til jordemoderhjælp inden for 12 måneder.

Kontakt os

Ring til os på tlf 22773571 for at bestille tid eller for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jer i lige præcis jeres situation.