– vejledning omkring din babys trivsel

På Baby Instituttet tilbyder vi vejledning i konkrete problemstillinger eller som forløb med løbende kontakt. Vi tilbyder f.eks. vejledning i problematikker omkring mad, bøvser, prutter, søvn, rytme og udvikling. I situationer som ligger udenfor normalområdet, eksempelvis refluks eller allergi, så kan vi komme med input til en optimering af hverdagen med jeres baby – med de udfordringer som I har. Vi kan medvirke til at vurdere, om jeres babys udfordringer ligger indenfor normalområdet og kan løses med justeringer af den ene eller den anden art. Eller om der er tale om mere komplicerede problemstillinger, som kræver vurdering og / eller behandling hos andre faggrupper. I så fald kan vi pege jer videre i den rigtige retning.

Babykonsultationer foregår online.

Eller bestil en tid med det samme på vores online booking.

Prisen for en babykonsultation

  • 1.997 kr. for en babykonsultation á ca 1,5 times varighed hos os i Kgs Lyngby. Konsultationen er inklusiv journalføring.
  • Bor du langt fra os, tilbyder vi vejledning online. Prisen er 1.297 kr for 60 minutter. 
  • Hvis du bor i nærheden og ønsker, at vi kommer hjem til dig, gør vi gerne det, hvis det kan flettes ind i kalenderen. Prisen for et hjemmebesøg på ca 1,5 timer er 2.997 kr. Heri er inkluderet kørsel frem og tilbage op til 10 km fra Lyngby Hovedgade 37, Kgs Lyngby. Herefter faktureres 5 kr pr kørt km frem og tilbage. 
  • Ønsker du flere konsultationer, er der mulighed for at vælge et forløb (klippekort) med 3 konsultationer af ca 1,5 timers varighed hos os eller 3 hjemme hos dig. Et forløb hos os koster 4.997 kr og et forløb som hjemmebesøg 6.997 kr. Klippekortet kan også bruges til amning, søvn, døgnrytme, udvikling, øvelser mv og gælder et år fra købsdatoen. 

Vær opmærksom på, at aflysning af din tid skal ske senest 24 timer før. Hvis du aflyser senere, opkræver vi et gebyr på 500 kr.

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til jordemoderhjælp. Der gives i 2022 50 % i tilskud (max 300 kr) per konsultation. Man kan i 2022 samlet modtage 3000 kr til jordemoderhjælp inden for 12 måneder.

Kontakt os

Ring til os på tlf 22773571 for at bestille tid eller for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jer i lige præcis jeres situation.