KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Book en online babykonsultation med jordemoder Ditte Bach

Du kan få hjælp af mig, på baggrund af tusindvis af timers praktisk og teoretisk erfaring med babyer, og de forskellige problemstillinger en baby kan tumle med. Jeg har arbejdet med at få babyer og nye familier godt fra start gennem de seneste 20 år. Denne erfaring giver mig mulighed for at kunne hjælpe dig og de udfordringer du måske lige nu står i med din baby.

Du behøver ikke selv at kunne gennemskue hvad det er du og din baby tumler med, men det kan også være at du ved hvad  det er problemet er, men søger viden eller ønsker et blive bedre klædt på til at ændre på den situation I står i. 

Det at få børn er naturligt, men ikke på en måde, hvor man intuitivt ved hvad man kan gøre for sit barn i alle de  situationer man kan stå i med et barn. Desværre er det sådan med de babyer, der tumler med noget i deres krop eller med søvnen, at de heller ikke er særlig nemme at aflæse. Hvis du savner en at vende situationen med og blive bedre klædt på til den opgave du står i med din baby, der sikkert tumler med et eller andet, vi skal finde frem til, så vil det glæde mig at hjælpe dig

Hvad du måske oplever

Problemstillinger jeg kan hjælpe med

Det savner nogle at spare med i forhold til livet som forældre
og omkring din baby

Du vil gerne være på forkant med situationen, have værktøjer og redskaber til hverdagen og de situationer, der kan komme med en baby og med livet med  baby . 

Du og din baby er måske kommet skævt fra start

Måske starten slet ikke blev som du ønskede for din baby – eller for dig selv og nu er det som om at ingenting rigtigt går i hak, og du har brug for noget hjælp til at komme videre. 

Din baby er reT UTILFREDS
oG måske også grædende eller meget grædende

Du gør alle mulige ting for din baby, men uanset så virker det ikke rigtigt på din baby, der ikke rigtig er tilfreds med hvordan det hele forløbet. Få hjælp til at se på hvad din baby tumler med.  

Din Babyer døjer med luftGener, der måske også påvirker søvnen.

Du ved at din baby sluger en masse luft og bakser en masse med at den luft skal hele vejen gennem systemet, hvor den også skaber en masse gener, og ønsker hjælp og værktøjer til at øge din babys trivsel. 

Din baby har refluks eller du mistænker din baby har refluks.

Måske din baby er generet af refluks (tilbageløb af mavesækkens indhold, der giver dit barn gener) eller du mistænker at din baby har refluks. Få sparring til den situation i står i. 

Din baby har en skæv døgnrytme eller svær søvn

Din baby er måske vågen om natten eller græder om natten eller hele dagen går med at putte din baby, hvilket gør det virkelig hårdt at være i, både for dig og din baby. 

Om jordemoder Ditte Bach

Jeg blev uddannet jordemoder tilbage i 2003. Jeg har arbejdet som jordemoder siden. I starten i det offentlige sundhedsvæsen på fødegangen og barselsafsnittet. 

Jeg har siden vi åbnede Det Private Barselshotel arbejdet fuld til med amning og med at hjælpe nye familier til en god start (lukkede 2022). Jeg har stiftet Babyinstituttet i 2013 og hjulpet familier på timebasis med den viden og værktøjer de havde brug for i situationen med deres barn. Jeg synes det er natarligt at søge hjælpe om noget der er så svært og samtidig så vigtigt. 

Jeg er forfatter til Babyinstituttets Ammebog Effektiv Smertefri Amning – amning med ESA-metoden, Babyinsituttets Nyfødtbog, samt Babyinstituttets flaskebog og et hav af artikler blandt andet om baby og om søvn, ligesom det er mig der har udviklet Søvn i Babysteps metoden. Jeg er også forfatter til Babyboblen, du kan tilmelde dig her =>

Jeg glæder mig til hjælpe dig videre, ofte er det ikke så meget der skal til

Du er kun få klik fra hjælpen

Hvordan foregår det

Du kikker på linket og finder din næste tid i kaldenderen. Selvom det hedder en babykonsultation, kan vi også tale amning, flaske eller søvn.  Tiden er din. Efter du har booket får du tilsendt et link på mail, til det virtuelle møderum, hvor vi mødes. 

På dagen og klokkeslettet for din tid logger du ind i det virtuelle rum. Du kan have din baby med eller have nogen til at hjælpe dig med din baby – begge dele er fint for mig. Hvis du har nogle tilstande jeg skal se eller noget din baby gør, så er det smart at have dem optaget på telefonen forinden. Vi finder en løsning ud fra jeres sitation og det du står i med din baby. Min vifte er bred efter 20 år med babyer i hænderne og min erfaring er at der altid er noget der kan gøres for barnet og for en bedre hverdag uanset situationen. 

Måske du lige nu ikke kan forestille dig  det, men det er der potientiale for, også for dig. 

Hvis du ønsker at spørge om noget i forhold til din kommende mulige online babykonsultation, er du velkommen til at skrive en SMS eller ringe på 22773571 .

error: Content is protected !!