LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒

Søvn i Babysteps

EN TRIN FOR TRIN METODE DER GIVER DIG VIDEN OG REDSKABER TIL AT KUNNE HJÆLPE DIN BABY IND I SØVNEN OG BLIVER DER, UDEN AT DET KRÆVER ALT DIN TID OG OVERSKUD

Er det svært en nærmest en umulighed at få dit barn til at falde i søvn uden gråd eller uholdbare kneb, uden at søvnen bliver afbrudt, og uden at dit barn ligger på dig eller kræver dig, at have dit bryst i munden eller være i bevægelse, eller måske det du har gjort ikke længere virker.  

Når man så endelig har fundet noget der virker, så virker det pludselig ikke mere, barnet vokser ud af slyngevuggen eller den har nået sit maksimale niveau at bevægelse, der kommer en ny udviklingsfase eller der er en tand på vej. Også står man igen et sted hvor søvnenen er sværere, og føler sig HELT udmattet. 

Børn har brug for mad & kærlighed, men de har også brug for søvn. Derfor har vi udviklet et online forløb, der hjælper dig til at kunne hjælpe dig barn til god søvn og gode sovevaner, og giver jer overskuddet tilbage. 

DU BEHØVER IKKE AT FINDE LØSNINGEN SELV

Det er tid til, endelig at få hjælp til at få en baby, der kan falde i søvn og blive i søvnen.

Søvn kan være noget af en ørkenvandring, når udfordringerne fortsætter og fortsætter, og situationen måske tilmed bliver en lille smule (eller meget) værre for hvert udviklingsspring, tand, sygdom m.m. Mange tænker at alt det basale som at sove, amme, spise, komme af med bøvser og afføring, er noget der kommer af sig selv, at det er noget babyer bare kan eller gør. 

Men det er ikke nødvendigvis sandheden. Mange børn skal have hjælp til at sove. Og forældre er de eneste der kan hjælpe – men det er svært at regne søvnen ud, hvis man ikke har redskaberne eller forståelsen. Derfor udviklede vi Søvn i Babysteps

GENKENDER DU DETTE:

Klar til hygge?

Prøv i stedet at forestille dig dette:

AT NYDE DIN BABY OG BARSEL IGEN

SØVN

Vi introducerer

I BABYSTEPS

Det eneste TRIN for TRIN forløb der lærer dig at forstå din babys søvn. Hvad årsagen til søvnproblemerne er, hvordan du gennem 5 TRIN, step for step kan gå fra at have en baby der bøvler med søvnen til at sove godt alle sammen. 

HER ER HVAD FORLØBET INDEHOLDER

INTRO & TRIN 1 - Tilpashed i kroppen

360 grader rundt om den krop dit barn skal sove i, så det bliver nemmere at sove.

Jo mere det larmer og støjer fra kroppen, jo svære er det at sove. I TRIN 1 kommer vi 360 grader omkring den krop dit barn “skal sove i”.  Hvad kan genere, når man skal sove, og hvad kan du, som forælder gøre for at skabe bedre betingelser for søvnen

Når du har gennemført modulet har du fået:

TRIN 2 - Hjernebalance

Lær at skabe balance i hjernen, som gør det nemmere at falde i søvn og at fastholde søvnen.

I TRIN 2 lærer du om hjerneblance og hvordan du skaber den, så det bliver nemmere at putte dit barn og for dit barn at falde i søvn og fastholde søvnen. 

Når du har gennemført modulet har du fået:

TRIN 3 - Dagslurene

Sådan kommer I i gang med at ændre på det I gerne vil ændre på & i mål med lurene om dagen.

Det findes ikke “perfekt” søvn eller nogen “rigtig” måde at putte sit barn på,  men der findes børn der “ikke kan sove” eller der måske sover, men det kræver så meget af forældrene at de faktisk ikke kan hænge sammen. I TRIN 3 arbejder vi aktivt med at ændre på søvnen hos jer. 

Når TRIN 3 er slut har du lært at:

TRIN 4 - Aftenputningerne

Sådan kommer I i mål aftenputningen & kommer godt fra start med natten

Aftenputningerne kalder vi også “nattens take off” og mange forældre oplever lange putninger og meget uro om ved aftenputningen. 

TRIN 4 hjælper dig med: 

TRIN 5 - Nætterne & FREMOVER

Sådan kommer I i mål med natten & med at sove frem til at det er tid til at stå op.

Med alt det dit barn nu kan med søvne i en bevægelse frem mod hvad i ønsker for søvnen hjemme hos jer, kommer vil til natten. Fokus for den er for de fleste færre måltider (så få som muligt i forhold til barnets alder) begrænset antal opvågninger (afbrudt søvn) og at stå op tidspunktet rykkes frem til noget man kan kalde morgen. 

Når I har gennemført TRIN 5 har I;

EFTER 5 UGER KAN DU

Hvordan lyder dette?

FORVENTE DISSE RESULTATER

01

EN FORSTÅELSE AF, HVORDAN DU GØR MED DIN BABYS SØVN OG FÅR SØVNENS MATEMATIK TIL AT GÅ OP

02

DU VIL VIDE HVORDAN DU BEDST PUTTER TIL BARN TIL LURE OG TIL NATTEN, UDEN AT BØVLE MED DET, ELLER STÅ I EN AKAVET POSITION I HVAD DER FØLES SOM 100 ÅR

03

EN VIDEN OM HVAD DU GØR SÅDAN HELT LAVPRAKTISK NED I DETELJEN FOR AT HJÆLP DIT BARNS SØVN OG EN FORSTÅELSE AF HVORFOR OG HVORDAN DET VIRKER

04

HVILKE TEGN DU SKAL SE EFTER OG HVILKE UDFORDRINGER DU KAN LØSE MED DIN NYE VÆRKTØJKASSE MED SÅDAN GØR DU VEJLEDNINGER

05

EN GOD FØLELSE AF AT VÆRE PÅ VEJ MED SØVNEN, VIDE HVAD DU LAVER OG HVORFOR – OG IKKE MINDST GLÆDEN VED AT SE DIT BARN KAN OG SOVER MERE ELLER BEDRE

- NATASJA, MOR TIL ELLEN

Ellen sover nu næsten helt selv på den første lur (også uden at vi er der). Og i nat har været den bedste længe. 19.30-06 med to opvågninger (to?!) og de var kun til mad. Hold nu op en forskel fra det døgnskema vi havde i starten.

Hvem er dette forløb egentlig til?

DET ER UDVIKLET PRÆCIST TIL DIG DER;

En måned fra nu, ville du ønske du havde startet i dag

Så lad os bare kommer i gang

Ugentlige Online Steptalks med din sovevejler

Videolektioner og videoguides til alle skridt på vejen

Adgang til alt materiale på telefon, tablet og computer i 12 måneder

TAG IKKE KUN VORES ORD FOR DET

Mille mor til Conrad

"Vi har idag en baby der falder i søvn af sig selv, både dagslure og ved aftenputningen, til tider med minimal hjælp."

Dette i sig selv har givet vores lille familie en enorm frihed, da jeg nu har meget nemmere ved det og armene fri til min 2 årige søn også. Dette betyder alt, da han jo også er så lille at han har brug for sin mor til at lege med og putte hos, og ikke kun en mor der går ude i regnen og triller barnevogn, eller som sidder med en sovende lillebror i armene. Min store søn har fået en mor, som nu kan overskue at give ham fridage fra vuggestuen, og holde ham hjemme sammen med lillebror, fordi at det med søvnen ikke er et projekt. I har givet mig redskaberne til at blive en bedre mor, for begge mine børn, og for det er jeg virkelig taknemmelig. Vi mangler stadig at min mindste tager nogle længere lurer, men det er jeg overbevist om kommer, vi er oppe på lidt over en time nu, hvor der førhen var max 40 min.

Helt lavpraktisk, så fungerer videoerne godt, jeg elsker at tingene bliver vist sådan hands-on agtigt, og ikke kun fortalt. Det visuelle gør det nemmere at omsætte sel

Mie

"Vi havde brug for guidning til at finde den rette vej! Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget vi har fået flyttet på de 5 uger, selvom der stadig er arbejde foran os. Men efter vores samtaler, føler vi at vi er på rette vej og overbeviste om, at vi nok skal klare det! "

Først og fremmest – TAK! Tak for et overraskende godt kursus med et, for os, stort udbytte. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var en anelse skeptisk inden jeg tilmeldte os og var noget tilbageholdende med at skulle bruge 3000,- på kurset. Men da jeg fik en opringning fra dig og en snak, hvor du især nævnte “ørkenvandring-eksemplet” var jeg ikke så meget i tvivl. Vi havde brug for dén guidning til at finde den rette vej! Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget vi har fået flyttet på de 5 uger, selvom der stadig er arbejde foran os. Men efter vores samtaler, føler vi at vi er på rette vej og overbeviste om, at vi nok skal klare det! Jeg synes det fungerer rigtig fint med videoerne og er glad for at vi ikke skulle læse 100 siders teori. Videoerne indeholder gode, forståelige sammenligninger og det er let at følge med. Jeg er rigtig glad for den forståelse og sympati man møder flere gange – både i videoerne og samtalerne. For JA! Det er pisse hårdt at stå i og jeg har ikke været vant til at møde særlig meget forståelse – hverken blandt venner, familie eller mødregruppe.

HVIS DU ER I TVIVL, VIL JEG BARE SIGE, AT DET ER HELE INVESTERINGEN VÆRD OG MERE TIL! DER ER HJÆLP AT HENTE!

- CAROLINE

VÆLG DET ONLINE FORLØB DER passer BEDST til DIG

INDIVIDUELT FORLØB

GRUPPE FORLØB

SOLO FORLØB

FØRST DETTE

Du køber kurset og får adgang til INTRO og TRIN 1;  at skabe bedre betingelser for dit barn søvn. Du ser første TRIN af kurset og du og din baby begynder at arbejde med det i lærer der. Næste TRIN friviges den 1, torsdag i måneden elller hver uge. 

SÅ DETTE

Du mødes med sovevejlederen enten på holde eller på individuelt forløb. På hold mødes i en gang om ugen på små hold og ved individuel forløb planlægger i med sovevejlederen, hvornår det giver mening at mødes. 

DEREFTER DETTE

Du har gennemført kurset og i er allerede godt på vej med søvnen. Nogle vil være i mål og andre har stadig vej at gå. Ved udfordringer som ved tænder, fysiske tilstande og udviklingsspring genoptager I det i har lært på kurset. 

DITTE BACH ER UDDANNET JORDEMODER

Jeg hedder Ditte Bach og jeg er din søvnvejleder på dit forløb

De første skridt mod Søvn i Babysteps var tilbage i 1997, da jeg fik min egen datter. Hun var en kvik lille pige, men havde svært ved at lukke ned og blev overstimuleret, hvis hun ikke fik hjælp til søvnen. De først rigtige sove-børn eller mangel på samme fik jeg i hænderne i 2010 på vores Private Barselshotel, hvor vi havde familier på Ny start ophold – og jeg havde sovebørnene. 

Mange af de metoder jeg havde brugt til min datter videreudviklede vi på. Helt afgørende var at det skulle virke i praksis og bringe barnet – og forældrene mod målet. Det  blev det særlig tydeligt hvor meget det havde at sige for barnets generelle trivsel at etablere god søvn og en velfungerende døgnrytme. Og hvor kæmpestor betydning det har at optimere (bare lidt) på netop de to grundelementer. Kort sagt HVOR vigtig søvnen i virkeligheden er for små børn og deres trivsel og for at have den glæde ved livet vi ønsker os for dem.

Helt grundlæggende for metoden er at dårlig søvn er noget vi kan gøre noget ved. Omvendt er god søvn ofte noget der skal læres, men også noget der kan læres. Det kan godt være det for nogle børns vedkommende er ekstra svært, ligesom at nogle børn har sværere ved at lære at cykle eller læse. Omvendt kan vi mennesker slet ikke fungere optimalt uden god søvn.

Måske din babys krop udfordrer søvnen?

Desværre er det sådan, at mange babyer ikke har det så godt og dejligt i deres krop som man kunne ønske. Ubehag og smerte i kroppen vil udfordre søvnen, og du vil sikkert opleve at skulle gøre en helt masse for at din baby kan falde i søvn – og måske også for at din baby kan sove. Hvis din baby har ondt eller ubehag, vil det være sværere både at sove og at få sit barn til at sove og som forældre at skabe gode sovevaner. Det kan være mange forskellige ting der kan give ubehag i kroppen på en baby.

Det er dog vores helt klare opfattelse at du, selvom dit barn er fysisk udfordret, stadig skal “arbejde med søvnen”. Dit barn skal jo stadig sove og faktisk vil netop dit barn have endnu mere glæde af søvnen. 

Ja, faktisk genopbygger søvn kroppen og gør os mere tolerante overfor ubehag og smerte. I en fysisk presset krop vil det sympatiske nervesystem aktiveres i en “kamp og flugt” tilstand. Mere og bedre søvn vil kunne bringe dit barn tilbage i det parasympatiske nervesystem, det vil sige, i “ro og fordøjelse”, der er kroppens egentlige normaltilstand. 

Kan man virkelig det? Ja, det gør vi på vores Søvn i Babysteps forløb, der er tilpasset babyer, der er kropsligt udfordret.

Måske din baby er kvik, og ikke vil eller synes at have tid til at sove?

Det er vores erfaring, at nogle babyer er mere “på” end andre. De er ofte meget kvikke og lærer nemt en masse, MEN én ting de ikke er gode til, er søvn; til at lukke deres øjne. Og mange af dem er heller ikke gode til at blive i søvnen længe nok til at være (ægte) udhvilede. De powernapper ofte og står måske også meget tidligt op.
Er din baby sådan, vil det kræve mere end normalt af dig at lære din baby at sove og blive nogenlunde glad for det. Problemet er at det ikke er sundt at være på, på, på. Det er vigtigt (også) at kunne (at lære) at koble fra og stemple ud. Faktisk er det livsnødvendigt, både på den korte, men især på den lange bane. Man bliver nemlig klogere af at sove – også selvom det lige nu måske føles for dit barn, som om han eller hun går glip af en masse under søvnen. Det er den investering du vil gøre med Søvn i Babysteps – hvilken glæde for jer begge! Tænk hvad din skønne, kvikke baby ikke vil kunne drive det til med søvn.

Måske din baby er bange for at sove - har soveskræk?

Nogle babyer har det, vi kalder soveskræk. De har en hunde-angst tænder-bidende skræk for at gå ind i søvnen (ind i den dybe søvn, hvor hjernen kobler fra). Søvnskræk kan være udløst af forskellige ting, men er ofte alene en aktivering af ur-instinkter svarende til højdeskræk og skræk for edderkopper.

HER ER HVAD DU FÅR

Mere overskud og glæde

Måske din baby ikke kan eller ikke vil sove og striller imod søvnen eller kæmper mod den? Med forløbet får du redskaber til at hjælpe din baby med netop det. 

Har din baby det med at poppe ud af søvnen – før han eller hun er udhvilet og er pyldret i sin vågne tid eller  bliver det hurtigt igen efter at vær vågnet for tidligt op.

Du ved hvor godt din baby har det de dage, hvor din baby får søvn nok. Du kommer til at opleve glæden ved mange flere af de dage for dit barn – og dig.   

Er det hårdt at være i eller ikke at kunne hjælpe din baby i den situation i står i nu, så frigiver det kræfter at være på vej – i den rigtige retning. 

ER DU KLAR TIL AT TAGE KONTROL OVER SØVNEN?

Dette forløb er unikt, fordi vi har udviklet en effektiv metode, alle kan lære, der hjælper børns til bedre og mere søvn 

Det er helt okay, at du har prøvet alverdens forskellige sove-ting og tiltag, inden du går i gang med Søvn i Babysteps. Det er du hverken den første eller eneste der har, da man som forældre selvfølgelig vil gøre alt hvad der står i ens magt for at få noget søvn i ens baby og at få det med søvnen til at fungere. Søvn i Babysteps virker alligevel. Har du ikke prøvet en masse andet, så virker Søvn i Babysteps selvfølgelig også. Ligesom Søvn i Babysteps allerede har hjulpet en masse babyer før din baby og du.

På Søvn i Babysteps vil du  bruge tid på dit barns søvn, men ikke mere end du  allerede gør. Omvendt vil du være på vej mod forandring og søvn. Og vi har værktøjskassen FULD af løsninger, som vi glæder os til at udfolde for dig. Du vil selvfølgelig stadig skulle give dit barn al den omsorg og kærlighed, sådan en lille størrelse har brug for. Søvn og kærlighed udelukker på ingen måde hinanden hos os, de går hånd i hånd.

Det er nemlig dig, der kender dit barn allerbedst, der tilpasser hvert step til dit barn, så dit barn lærer nye måder at gøre søvnen på, men på en måde hvor dit barn ikke kommer til at føle sig alene, oplever at det er “for svært” eller “helt står af projektet”. Det gør nemlig ikke godt for noget, hverken for indlæringen eller for at komme i  mål med søvnen.

 

 

Undervisningen foregår på video. På den måde kan du se undervisningsmatiralet (der er delt op i mindre bidder), når du har tid, ligesom du kan hoppe til og fra som det passer dig. 4 gange i løbet af kurset holder vi “STEPTALK” Her sidder en søvnvejleder klar til at svare på de spørgsmål du kan have til trinnet du allerede er i gang med (sammen med din baby). Så du hele tiden er sikker på at I er godt på vej. Kurset er en vekslen mellem Trin og undervisningsmoduler med efterfølgende Steptalks. Søvn i babysteps forløbet består af 5 Trin med undervisningsvideoer og 4 Steptalks, der trin for trin rykker din baby (og dig) mod mere og bedre søvn.

Og ja, DU kan lære din baby god søvn og gode sovevaner – med de rette redskaber (og dem får du på kurset) og med en søvnvejleder ved hånden. Og det giver rigtig god mening at tage “søvnen ved hornene” og gøre en aktiv indsats for bedre søvn, da søvn øger livsglæden på et utal af parametre. 

Har du nogen sporgsmål?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor lang tid tager det før søvnen bliver bedre

Søvn i Babysteps er IKKE et “quick-fix”, (selvom nogle baby ret hurtigt bliver rigtig gode). Og vi ville lyve, hvis vi sagde, at det ikke krævede arbejde af dig – og din baby. Det gør det selvfølgelig, når et lille menneske, skal lære noget nyt (og noget der ikke er særligt let for lige netop dit barn). Du skal gøre noget gradvist på en anderledes måde og det skal din baby også, for at ændre på der hvor I er nu, på de sovevaner, du og din baby i din babys korte liv allerede har fået etableret. Det er muligt, men det er ikke “bare lige”. Det vil være forskelligt hvor lang tid det tager at begynde at se fremskridt, men hos de fleste kommer der allerede fremskridt i søvnen i løbet af de første 2 uger. Det er ikke alle der efter de fem uger er helt i mål med både dagsluren, aftenputningen, natten og med ikke at stå op før en vis herre får sko på, især jo fordi natten er den, vi arbejder med til sidst (det gør vi fordi den er sværest).

Hvad kræver det af mig?

Er din baby en at dem, der har det svært med søvnen på grund af fysiske udfordringer, det kan være ondt i ørene, refluks, ondt i maven, spændinger i kroppen, overfølsomheder – eller simpelthen en svær start på livet, så vil dét du og din baby skal være sværere, da der i det tilfælde mange gange skal mere til for at barnet kommer helt i balance igen – og fremskridtene bliver måske derfor mindre eller kommer over længere tid end hos børn uden fysiske udfordringer. Men vi har god erfaring med også at hjælpe børn der er fysisk udfordret med søvnen, og eftersom de har endnu mere brug for søvnen – for at få en pause, restituere og regulere nervesystemet, så synes vi det er forkert at “opgive” de børn. Søvn i Babysteps vil kræve noget arbejde af dig, MEN næppe kræve mere af dig, end du allerede nu bruger på din babys søvn. Og vores erfaring er, at det gør en verden til forskel om man er på ørkenvandring eller på vej imod et klart mål med et godt kort i hånden.

Hvem er kurset for? 

Søvn I Babysteps er for babyer fra fødslen og under 12-15 måneder.

Din baby kan sagtens komme med på holdet selvom han eller hun er over 1 år, men efter 15 måneder plejer vi at anbefale at du booker en individuel online samtale med en af vores sovevejledere á 75 min varighed. Det kan handle om middagsluren, aftenputningen eller opvågninger om natten. Måske du kan nå i mål med en enkelt samtale, men måske der skal flere til.  Har du et barn under 15 måneder, så er “Søvn i babysteps” for din baby – og dig.

error: Content is protected !!