fbpx

Søvn i Babysteps – mere og bedre søvn til din baby

Fordi der ikke findes noget mere vigtigt end mad, søvn og kærlighed

Mad, søvn og kærlighed, det skal alle babyer have – i massevis. Men hvad så når ens barn ikke vil eller kan sove? Hvor fortvivlende, anstrengende og frustrerende! Hvad gør man så? Søvn i Babysteps er svaret på netop dét og hvis du har fundet herind, vil vi gerne byde dig velkommen hos os. Vi kender ALT til de soveudfordringer (store som små) som du står i med dit barn, og vi vil elske at hjælpe dig og din baby!

Psst! Du kan også klikke her og gå direkte til seneste spørgetime om Søvn i Babysteps på vores Instagram TV lige her ⇒

Søvn kan være noget af en ørkenvandring, når udfordringerne fortsætter og fortsætter, og situationen måske tilmed bliver en lille smule (eller meget) værre for hvert udviklingspring, tand, sygdom m.m. Mange tænker at alt det basale som at sove, amme, spise, komme af med bøvser og afføring, er noget der kommer af sig selv, at det er noget babyer bare kan eller gør. Men det er det ikke – ikke nødvendigvis i hvert fald. Og hvis det var så nemt, ville ingen eller kun få børn have problemer med at sove, og det har de i stor stil.

Naturlig, kærlig, omsorgsfuld (og effektiv) vej til søvn

Søvn i Babysteps er for dig, der er på udkig efter en naturlig, kærlig og omsorgsfuld MEN også effektiv vej til at lære din baby god søvn, nok af den og gode sovevaner.

 • Søvn i Babysteps giver dig redskaberne til at kunne lære din baby søvnens kunst; at kunne falde i søvn og at kunne give din baby mere og bedre søvn. Så du kan slippe bekymringerne for dit barns manglende eller dårlige søvn.
 •  Søvn i Babysteps vil, trin for trin, klæde dig og din baby på til gode nætter med mere og bedre søvn, så I slipper for det natteroderi I måske lige nu kæmper med.
 •  Søvn i Babysteps vil vise dig hvordan du kommer i mål med mere søvn, så dit barn får del i den trivsel der ligger i at sove nok. Og du selv kan sove en time eller to længere.
 • Søvn i Babysteps vil hjælpe din baby til bedre humør, mere trivsel og mere livskvalitet, ligesom mange andre er blevet hjulpet. Du bekymrer dig måske allerede om din babys uoplagte humør, korte lunte eller speedede adfærd og mærker selv på egen krop og på parforholdet hvordan for lidt og afbrudt søvn tærer på jer.
 • Søvn i Babysteps vil lære din baby at forbinde søvn med noget rart, eller som det mindste mål, som en positiv nødvendighed.

Det er dig, der i små overkommelige mundfulde (i babysteps) trin for trin lærer dit barn hvordan. Dit barn skal lære noget nyt om søvn, men på en måde hvor dit barn i overkommelige steps trygt og sikkert lærer at kunne mere og mere selv – og den succes det giver jer! Det er vigtigt for processen at din baby ikke føler sig alene eller oplever at det er “for svært” eller “helt står af projektet”. Det gør nemlig ikke godt for noget, det er uforeneligt med positiv indlæring og med at komme i mål med søvnen.

Det er helt okay, at du har prøvet alverdens forskellige sove-ting og tiltag, inden du går i gang med Søvn i Babysteps. Det er du hverken den første eller eneste der har, da man som forældre selvfølgelig vil gøre alt hvad der står i ens magt for at få noget søvn i ens baby og at få det med søvnen til at fungere. Søvn i Babysteps virker alligevel. Har du ikke prøvet en masse andet, så virker Søvn i Babysteps selvfølgelig også. Ligesom Søvn i Babysteps allerede har hjulpet en masse babyer før din baby og du. 

Gå vejen sammen med vores sove-jordemoder Karen

Når man har et barn der ikke sover eller ikke sover særlig godt, så er man træt! Derfor orker man heller ikke en masse, ja faktisk så orker man ikke rigtigt (for alvor) noget – og slet ikke noget nyt. Derfor skal du møde vores sove-jordemoder Karen, da det betyder noget hvem du og din baby skal følges med mod mere og bedre søvn.

Karen har selv to børn, hvor den ene har haft svær refluks, så hun har mærket på egen krop hvad det vil sige at være udmattet af træthed og så presset at man faktisk ikke kan holde til mere. Hun har oplevet følelsen af og bevidstheden om, at de dårlige søvnmønstre ikke var gode for hendes barns udvikling og livskvalitet. Hun ved hvor frustrerende, hjerteskærende og hårdt det er, når de eneste værktøjer man har er at give kærlighed og tryghed i overflod til sit barn, finde midlertidige løsninger og “holde ud” – ligesom rigtig mange andre. Og hvis du er én af dem, så skal du vide, at vores holdning er, at det aldrig er forkert at gøre en indsats for sit barns søvn, uanset om det betyder man har rokket, hoppet, krammet, nusset, båret eller ammet sin baby i søvn. Men det trætter og derfor er det bedre på en kærlig måde at arbejde sig ud af de midlertidige og udmattende løsninger.

Søvn i Babysteps vil dit barns søvn stadig tage en stor del af din tid, men ikke mere end den allerede gør. Omvendt så vil du være på vej med bedre søvn. Og vi har værktøjskassen FULD af løsninger, som vi glæder os til at sætte i spil. Du vil selvfølgelig stadig skulle give dit barn al den omsorg og kærlighed sådan en lille størrelse har brug for. Søvn og kærlighed (hos os)  udelukker ikke hinanden.

Der er ikke noget der vil glæde Karen mere end at hjælpe dit barn – og dig til mere søvn. Karen vil undervise dig i HVORDAN du, trin for trin, når i mål med at hjælpe dit barn med søvnen. Undervisningen foregår på video. På den måde kan du se videoerne (der er delt op i mindre bidder), lige når du har tid og hoppe til og fra som det passer. 4 gange i løbet af kurset holder vi “STEPTALK” Her sidder Karen klar til at svare på de spørgsmål du kan have til trinnet du allerede er i gang med (sammen med din baby). Så I ikke bare er i gang, men så du er sikker på at I er godt i gang. Kurset er altså en vekslen mellem Trin og undervisningsmoduler med efterfølgende Steptalk. Søvn i babysteps forløbet består af 5 Trin med undervisningsvideoer og 4 Steptalks, der trin for trin rykker din baby (og du) mod mere og bedre søvn.

Og ja, DU kan lære din baby god søvn (og nok af den)med de rette redskaber (og dem får du på kurset) og med Karen ved hånden, der kan gå vejen med dig (og din baby) og guide dig.

Og det giver rigtig god mening at tage “søvnen ved hornene” og gøre en aktiv indsats for bedre søvn. Det giver nemlig trivsel og vi skal allesammen sove resten af vores liv. Så det er værd at investere i god søvn.

Måske er det din babys krop der udfordrer søvnen?

Desværre er det sådan, at mange babyer ikke har det så godt og dejligt i deres krop som man kunne ønske. Ubehag og smerte i kroppen vil udfordre søvnen, og du vil sikkert opleve at skulle gøre en helt masse for at din baby kan falde i søvn – og måske også for at din baby kan sove. Hvis din baby har ondt eller ubehag, vil det være sværere både at sove og at få sit barn til at sove og som forældre at skabe gode sovevaner. Det kan være mange forskellige ting der kan give ubehag i kroppen på en baby. Det kan f.eks. være;

 • Din baby har ondt i maven af luft eller fra tarmene
 • Din baby har ondt i maven fordi afføringen ikke “bare” kommer ud
 • Din baby har refluks og silent refluks –  tilbageløb fra mavesækken op gennem spiserøret
 • Din baby har spændinger og ondt i kroppen
 • Din babys tænder giver ubehag når de vokser.
 • Din baby har problemer med ørene, væske på ørene eller hyppige mellemørebetændelser.

Der skal selvfølgelig arbejdes med at lindre en babys ubehag. Det er dog vores helt klare opfattelse at du, selvom dit barn er fysisk udfordret, stadig skal “arbejde med søvnen”. Dit barn skal jo stadig sove og faktisk vil netop dit barn have endnu mere glæde af søvnen. Søvn genopbygger kroppen og gør os mere tolerante overfor ubehag og smerte. I en fysisk presset krop vil det sympatiske nervesystem  aktiveres i en “kamp og flugt” tilstand. Mere og bedre søvn vil kunne bringe dit barn tilbage i det parasympatiske nervesystem i “ro og fordøjelse”, der er kroppens egentlige normaltilstand. Kan man virkelig det? Ja, det gør vi på vores Søvn i Babysteps forløb, der er tilpasset babyer, der er kropsligt udfordret.

.

Måske din baby er kvik, og simpelthen bare ikke vil sove?

Det er vores erfaring, at nogle babyer er mere “på” end andre. De er ofte meget kvikke og lærer nemt en masse, MEN én ting de ikke er gode til, er søvn; til at lukke deres øjne. Og mange af dem er heller ikke gode til at blive i søvnen længe nok til at være (ægte) udhvilede. De powernapper ofte og står måske også meget tidligt op.

 • Din baby vil ikke gå glip af noget, og holder med store øjne øje med alting.
 • Din baby vil ikke lukke sine øjne og give sig hen til søvnen.
 • Din baby vil ikke lave aktiviteter man kan risikere af falde i søvn af.
 • Din baby har svært ved at få ro på kroppen, er konstant i gang og har en masse at nå.
 • Andre synes måske ikke din baby virker træt, men du ved at din baby er det.

Er din baby sådan, vil det kræve mere end normalt af dig at lære din baby at sove og blive nogenlunde glad for det. Problemet er at det ikke er sundt at være på, på, på. Det er vigtigt (også) at kunne (at lære) at koble fra og stemple ud. Faktisk er det livsnødvendigt, både på den korte, men især på den lange bane. Man bliver nemlig klogere af at sove – også selvom det lige nu måske føles for dit barn, som om han eller hun går glip af en masse under søvnen. Det er den investering du vil gøre med Søvn i Babysteps – hvilken glæde for jer begge! Tænk hvad din skønne, kvikke baby ikke vil kunne drive det til med søvn.

.

Måske din baby er bange for at skulle sove?

Nogle babyer har det, vi kalder soveskræk. De har en hunde-angst tænder-bidende skræk for at gå ind i søvnen (ind i den dybe søvn, hvor hjernen kobler fra). Søvnskræk kan være udløst af forskellige ting, men er ofte alene en aktivering af ur-instinkter svarende til højdeskræk og skræk for edderkopper.

 • Virker det som om at din baby kæmper mod søvnen? Og for alt i verden prøver at undgå den?
 • Måske din baby har rigtigt meget modstand mod alt hvad han eller hun ved vil føre til træthed eller søvn; som at bruge sut, ligge i barnevognen, sidde i bæresele/slynge, sidde autostole mv).
 • Skriger din baby ofte, når han eller hun skal sove og nærmest virker bange for det? Eksempelvis skriger når I nærmer jer barnevognen, sengen eller autostolen. Og måske også reagerer negativt på ord som sove, putte?

Er det din baby? Så er det virkelig synd, fordi sådan burde ingen have det og slet ikke med at sove. Dét at glide ind i søvnen burde være en rar ting – eller i hvert fald fredeligt. Uanset hvordan det er blevet sådan, skal og kan det løses. Kan en baby, der har det sådan virkelig komme til at kunne sove uden panik og uden skrig og skrål? Ja, det er dét du vil lære at lære din baby på vores Søvn i Babysteps forløb

.

Tænker du, at det kan være din skyld, at dit barn sover dårligt?

Måske din baby og du er kommet uheldigt fra start med søvnen? Vi oplever i hvert fald, at forældre gør det bedste de har lært. Den første uge eller to vil de fleste nyfødte babyer næsten falde i søvn af sig selv, hvis maden fungerer (ellers vil søvnen allerede her være udfordret). I takt med, at barnet bliver mere bevidst, bliver det ofte sværere at falde i søvn og blive i søvnen. Her kommer alle de ting der yderligere kan udfordre søvnen; udviklingspring, dårlige dage, ubehag i kroppen m.m.

 • Måske din baby ammes i søvn – og brystvorten først kan listes ud når din baby sover tungt.
 • Måske din baby kun kan sove når han eller hun ligger på dig eller lige ved siden af dig
 • Måske du nu sidder med din baby i armene og hopper (og snart måske også på yoga-bold), for at få din baby til at falde i søvn.
 • Måske du går tur med barnevognen, når din baby skal sove (måske helst på brosten eller andet ujævnt underlag, og skal I stå stille og vente på grønt lys, så er der krise….).
 • Måske du køber en slyngevugge, der virker! … for så ikke at virke alligevel eller kun nogen gange. (Og måske du endda overvejer at købe en motor til den for at kunne holde dit barn i konstant bevægelse…)
 • Måske du forsøger med alle mulige forskellige metoder og råd…

Vi ved godt det ikke er noget du har fundet på fordi du gerne vil det. Der er noget du gør, for at få dit barn til at sove, fordi du ved (og kan mærke) hvor vigtig søvn er for dit barn. Al søvn tæller! Hvad du end gør nu, for at få dit barn til at sove, så behøver det ikke blive ved med at være sådan. På Søvn i Babysteps bruger vi den samme tid, som du allerede bruger nu, på at ændre situationen til mere og bedre søvn. Kan min baby lære det, uanset hvor gammel min baby er og hvor meget hjælp min baby lige nu har brug for? Ja, alle børn kan over tid lære søvnens kunst. Søvn i babysteps lærer dig hvordan du lærer dit barn at kunne mere og mere selv

.

Måske du er maksimalt presset og ikke kan overskue mere – næsten ikke engang dit barn

Bliver man presset af at have en baby der ikke sover? Ja det gør man! Sover ens baby nogenlunde godt så er man nogenlunde presset. Sover ens baby virkelig dårligt, så er man virkelig presset. Det er klart at man i den situation allerhelst vil have at tingene blev bedre af sig selv – og gerne lige med det samme.

 • Måske er du så træt, at du slet ikke kan hænge sammen, fordi du simpelthen er så træt, at du slæber dig gennem dagen.
 • Måske er du nærmest lidt euforisk, eller speedet om man vil, din puls kører og du er selv proppet med stresshormoner, fordi du i alt for lang tid ikke har sovet.
 • Måske du går rundt som en zoombie og glemmer, hvor du har lagt din telefon, dit dankort – og måske også nogle gange tænker om det overhovedet er i orden at passe på et barn i den tilstand.
 • Måske er du så presset, at du har svært ved at se det fantastiske i det barn, du selv har skabt og som du glædede dig så meget til, simpelthen fordi du er så presset.

Heldigvis kan du være “med på holdet” uanset hvor presset og træt du er. Søvn i Babysteps er planlagt efter at det kan udføres af trætte børn og trætte forældre, derfor kan det lade sig gøre at komme i mål uanset hvilken tilstand du er i lige nu. Det vil kræve 1 time af din tid om ugen (den første uge 2 timer) og så at du investerer den tid, du allerede bruger på at putte dit barn på at gøre det samme, bare (gradvist) anderledes. Søvn i Babysteps giver netop værktøjerne til HVORDAN og HVAD du skal gøre. Det kræver bare at du har lyst at lære noget om søvn.

Sådan er Søvn i Babysteps forløbet sat sammen

Vores Søvn i babysteps forløb (både hold og individuelt) er nøje tilrettelagt, så vi med sikkerhed ved, at vi kommer hele vejen omkring dit barn og søvnen. Dét at lære søvnens kunst i babysteps består af 5 trin, der hele tiden omsorgsfuldt og kærligt klæder din baby på til at kunne mere og mere i forhold til søvnen.

De 5 trin er:

 • INTRO: Velkomst, præsentation og godt I er med på holdet!
 • TRIN 0: Før vi går i gang, basisviden om søvn & udfyldelse af døgnskema
 • TRIN 1: Hvordan har dit barn det? Hvordan har du det?
 • TRIN 2: At få hjernen til at sove. Vågentiden, dagsstruktur & lurerne om dagen
 • TRIN 3: Dagslure, at falde i søvn og fastholde søvnen.
 • TRIN 4: Op til sengetid, putteritualer og aftenputningen
 • TRIN 5: Søvn om natten, opvågninger & søvn i de tidlige morgentimer
 • FREMOVER: Søvn i Babysteps og hvad du kan forvente i forhold til søvnen fremover

INTRO og TRIN 0 frigives når du køber din plads på vores Søvn i Babysteps.

TRIN 1 frigives den 1. torsdag i måneden. Alle starter med TRIN 1, uanset hvad som giver de fleste problemer hos jer, hvilket kan være aftenputningen og nætterne. Formålet er at “opgradere” din baby til at kunne mere selv. For jo mere din baby kan, jo bedre i forhold til aftenputningen og natten (der er sværest), når vi kommer dertil. Ligesom fremgangsmåden klæder dig på til at kunne håndtere fremtidige søvnudfordringer, der nærmest er uundgåelige ved udviklingsspring, problemer og sygdom.

Hvert trin består af en række videoer, hvor Karen underviser dig (og din partner). Tilgangen er lavpraktisk ned i detaljen, “hvis din baby gør sådan og sådan, så gør du sådan og sådan”, “sådan og sådan kommer du videre, hvis du står med den og den problemstiling”. Det første trin handler om alt det som kan forhindrer barnet i god søvn. Her vil nogle opleve at blive sat overfor ny viden som kræver handling. Behandling, snak med læge, ørelæge osv. Der er ikke steptalk denne uge. Ugen efter kommer trin 2. Efter nogle dages Trin-træning med din baby, mødes du online med Karen til Steptalk. Her vil du kunne stille konkrete spørgsmål til det aktuelle trin i forhold til de erfaringer du allerede har gjort dig eller bare afklarende spørgsmål. Undervisningen tager højde for alle de udfordringer dit barn vil have på de forskellige trin. Skulle din baby gøre noget, der ikke er afdækket (eller du bare vil være helt sikker), så er det dét du spørger Karen om til Steptalken. Sådan fortsætter forløbet i en perfekt kombination af video-undervisning med Karen, hverdagen derhjemme med din baby og Steptalk (pas på det kan blive ret vanedannende).

Vi kan garantere, at vi har den nyeste viden, gennemprøvede metoder, kærlige teknikker, stor entusiasme og måske vigtigst af alt; Vi ELSKER når familier trives, og derfor er vi stolte af at have værktøjskassen fyldt. Vi elsker at give dette videre til familier.  Det er dejligt altid at kunne hive nye værktøjer frem, hvis de første og mest sandsynlige, mod forventning, ikke virkede.

.

Søvn i Babysteps holdforløb

Forskellen på hold og det individuelle forløb er, at du sidder sammen med en gruppe af andre forældre online (hvis baby også er udfordret på søvnen). Holdene vil være så små at alle kan nå at få svar på konkrete spørgsmål i forhold til trinnet, her vil du også kunne høre andres situation og deres spørgsmål, hvilket vi oplever mange har stor glæde af. Steptalken fungerer samtidig som støtte, der kan fylde dig med mod og engagement til at fortsætte din vej mod mere og bedre søvn.

 • Holdene starter den 1. torsdag i måneden. I slutningen af hver uge får du adgang til et nyt overskueligt TRIN, der kan høres og gennemføres også selvom du har sovet alt for lidt, alt for længe. Nu har du en 1/2 uge til at se dette trin igennem og begynde at øve det du har lært med din baby.
 • I starten af hver uge er der Steptalk af 1 times varighed med udgangspunkt i det, du har lært og den erfaring du, hen over weekenden, har fået med din baby. Så du ved, at du er godt på vej med trinnet. (der er ikke steptalk efter trin 1)
 • Sådan fortsætter forløbet hen over 5 uger. Forløbet afsluttes med et FREMOVER TRIN.

Det er til enhver tid muligt at tilkøbe individuelle online-konsultationer (Skype eller Facetime) både under og efter forløbet. Forløbet kan dog sagtens stå alene og kræver ikke at tilkøb. Samtaler af 20 minutter varighed koster 400 kr, samtaler af 40 minutter varighed 800 kr og samtaler af 60 minutters varighed koster 1200 kr.

.

Søvn i Babysteps individuelt forløb

Den store forskel på hold og vores individuelle forløb er, at du til Steptalk har Karen for dig selv. På det individuelle forløb kan du og din partner bruge tiden uden at skulle tage hensyn til andre. Du vil kun skulle forholde dig til din baby, dig selv og jeres situation og der vil der være masser af tid til dig og dine spørgemål. I booker Karen den dag og det klokkeslæt, der passer bedst. Ligesom du vil kunne starte hvornår det passer dig (du starter når din ordre går igennem og du har købet kurset her =>). Det næste Trin frigives i dialog med Karen og som det passer til jeres forløb.

 • Når vi registrerer, at du har købt et individuelt forløb får du øjeblikkelig adgang til INTRO, TRIN 0 og TRIN 1, der kan høres og gennemføres også selvom du har sovet alt for lidt, alt for længe. Nu tager du dig den tid du har brug for til at se trinnet igennem og begynde at øve de opgaver, der hører trinnet til.
 • Efter TRIN 1 har du (når du ønsker det) en individuel indledende steptalk på 1 time med Karen omkring lige netop dit barn og jeres situation. Udgangspunktet for jeres samtale vil være det, I har oplevet frem til nu (i korte træk), hvad I står i lige nu, og det der er kommet ud af det I har lært i TRIN 1 og de spørgsmål du eventuelt måtte have.
 • Herefter frigives TRIN 2, når du ønsker det. Det har du tid til at se igennem, og I starter op på at øve det, du har lært i trinnet. Undervejs i trin 2 når I har brug for jeres Steptalk med Karen booker I den. De efterfølgende Steptalk vil være af 20 minutter varighed med udgangspunkt i det, du har lært og den erfaring du har fået med din baby, så du ved, at du er godt på vej mod søvn.
 • De kommede uger forløber på samme måde. Et trin frigives og følges op med én steptalk mellem hvert trin (5 i alt). For nogle går det hurtigt og for andre tager det længere tid. Ved det individuelt forløb tager vi trinene i jeres (barns) tempo. Forløbet afsluttes med et FREMOVER TRIN.

Det er til enhver tid muligt at tilkøbe ekstra individuelle online-konsultationer (Skype eller Facetime) både under og efter forløbet. Forløbet kan sagtens stå alene og kræver ikke at tilkøb. Samtaler af 20 minutter varighed koster 400 kr, samtaler af 40 minutter varighed 800 kr og samtaler af 60 minutters varighed koster 1200 kr.

Hvor lang tid tager det før søvnen bliver bedre – og hvad kræver det af mig?

Søvn i Babysteps er IKKE et “quick-fix”, (selvom nogle baby ret hurtigt bliver rigtig gode). Og vi ville lyve, hvis vi sagde, at det ikke krævede arbejde af dig – og din baby. Det gør det selvfølgelig, når et lille menneske, skal lære noget nyt (og noget der ikke er særligt let for lige netop dit barn). Du skal gøre noget gradvist på en anderledes måde og det skal din baby også, for at ændre på der hvor I er nu, på de sovevaner, du og din baby i din babys korte liv allerede har fået etableret. Det er muligt, men det er ikke “bare lige”. Det vil være forskelligt hvor lang tid det tager at begynde at se fremskridt, men hos de fleste kommer der allerede fremskridt i søvnen i løbet af de første 2 uger. Det er ikke alle der efter de fem uger er helt i mål med både dagsluren, aftenputningen, natten og med ikke at stå op før en vis herre får sko på, især jo fordi natten er den, vi arbejder med til sidst (det gør vi fordi den er sværest).

Er din baby en at dem, der har det svært med søvnen på grund af fysiske udfordringer, det kan være ondt i ørene, refluks, ondt i maven, spændinger i kroppen, overfølsomheder – eller simpelthen en svær start på livet, så vil dét du og din baby skal være sværere, da der i det tilfælde mange gange skal mere til for at barnet kommer helt i balance igen – og fremskridtene bliver måske derfor mindre eller kommer over længere tid end hos børn uden fysiske udfordringer. Men vi har god erfaring med også at hjælpe børn der er fysisk udfordret med søvnen, og eftersom de har endnu mere brug for søvnen – for at få en pause, restituere og regulere nervesystemet, så synes vi det er forkert at “opgive” de børn.

Søvn i Babysteps vil kræve noget arbejde af dig, MEN næppe kræve mere af dig, end du allerede nu bruger på din babys søvn. Og vores erfaring er, at det gør en verden til forskel om man er på ørkenvandring eller på vej imod et klart mål med et godt kort i hånden.

Hvor gammel skal min baby være?

Søvn I Babysteps er for babyer fra fødslen og under 12-15 måneder.

Din baby kan sagtens komme med på holdet selvom han eller hun er over 1 år, men efter 15 måneder plejer vi at anbefale at du booker en individuel online samtale med vores sove-jordemoder Karen af 75 min varighed. Det kan handle om middagsluren, aftenputningen eller opvågninger om natten. Måske du kan nå i mål med en enkelt samtale, men måske der skal flere til. Har du et barn under 15 måneder, så er “Søvn i babysteps” for din baby – og dig.

Glæden ved søvn – og glæden ved at lykkes

Søvn i Babysteps vil vende den situation I står i lige nu med søvnen, til at du og din baby kan høste alle de fordele, som mere og en velfungerende søvn giver.

Vi kan love dig, at det er absolut hjertebefriende at opleve, at du (med den viden og de værktøjer vi giver dig) kan få det til at lykkes, og at din baby bliver bedre og bedre til det med søvnen (nogle hurtigt og andre langsomt, men sikkert).

“Jeg har et helt nyt liv! Pludselig er det blevet sjovt at gå på barsel, og jeg har tid til mig selv, og ikke mindst overskud til at bære mit barn i vikle de dage hvor der har været for meget stimuli, og det bedste af det hele; Jeg kan lege flyvemaskine med ham, uden at have ondt i alle led i min krop!!!”

Læs mere her ⇒

.

“Han kan i 8 ud af 10 tilfælde lægges ud og så lægger han sig til at sove med det samme. FANTASTISK! Jeg jubler lidt, hver gang det lykkes bare at lægge ham ud og han lægger sig til at sove med det samme :-)”

Kitt, mor til Nolan

Læs mere her ⇒

.

“Det bedste ved søvn i babysteps er, at vores søn virkelig har LÆRT at sove, og lige meget hvad vi møder af tigerspring, sygdom og diverse andre uforudsete hændelser og faser, så kan vi altid finde tilbage til de søvnspor, som er blevet lagret.”

Sofie, mor til Herman

Læs mere her ⇒

.

“Vi har idag en baby der falder i søvn af sig selv, både dagslure og ved aftenputningen, til tider med minimal hjælp.”

Mille, mor til Konrad

Læs mere her ⇒

.

“Ellen sover nu næsten helt selv på den første lur (også uden at vi er der). Og i nat har været den bedste længe. 19.30-06 med to opvågninger (to?!) og det var kun til mad. Hold nu op en forskel fra det døgnskema vi sendte”

Natasja , mor til Ellen

Læs mere her ⇒

.

“Der har faktisk på intet tidspunkt været gråd – han kigger bare glad og forventningsfuldt på mig, som om han siger: Yay mor, nu skal jeg sove :-). Jeg bruger meget alle de råd I har haft om, hvad man skal sige til dem i ægte coach-agtig stil 😉 Og roser ham fordi han har taget så godt imod alle disse ændringer”

Anne-Sophie, mor til Matthew

Læs mere her ⇒

.

Redskaberne vi har fået på kurset har virkelig givet os mod på at bryde med vanen, der var opslidende for både os og Pelle. Han sover meget bedre nu. Han KAN falde i søvn helt uden gråd og vug, men efter en vaccination i tirsdags, har han haft brug for lidt ekstra hjælp (hvilket også bare er helt okay!!)

Christina, mor til Pelle

Læs mere her ⇒