fbpx

Minibog: 5 sandheder om din babys søvn

Mangel på søvn er et kæmpe problem blandt småbørnsforældre

Minibog om babys søvnVi ved, om nogen, hvor meget forældre til små børn i dag, kæmper med søvnen. Og derfor har vi skrevet denne Minibog; 5 sandheder om babys søvn – til dig! Kvit og frit.

Bogen er skrevet af jordemoder Ditte Bach og sovevejleder og jordemoder Karen Storgaard Kildahl. Den giver dig en grundlæggende forståelse af det du skal vide om babys søvn, krydret med vores erfaring fra de mange år vi har hjulpet familier og deres babyer til mere og bedre søvn.

Send mig til tilmeldingsboksen  ⇒

Med minibogen får du vigtig viden om din babys søvn, du ikke kan læse dig til andre steder. Den er skrevet med udspring i den erfaring vi har fra i mange år at have hjulpet forældre med at etablere gode sovevaner helt fra fødslen og forældre til større babyer med søvnudfordringer, til søvn og nye og gode sovevaner.

Når du skriver dig op til at modtage mini-bogen, tilmelder du dig samtidig vores undervisende mailserie om søvn, hvor du dagligt, i en hel måned, modtager mails med vigtig viden om babys søvn (og din egen) direkte i din indbakke, samt nyheder om søvn. Mailserien er fyldt med tips og tricks, videoer med Karen og masser af viden, som du skal bruge i praksis, og til at forstå din babys søvn (eller mangel på samme).

Psst! Ved at tilmelde dig minibogen, viden og nyheder om søvn, vil du være den første til at modtage invitation til voresgratis spørgetimer om søvn med Karen, inden der åbnes for at andre også kan tilmelde sig.

God fornøjelse og god læsning!

Ditte Bach & Karen Storgaard Kildahl


Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med familier og søvn, kan du læse meget mere gennem links herunder: