Minibog om babys søvnVi ved hvor meget forældre til små børn, ofte kæmper med søvnen. Og derfor har vi skrevet denne Minibog; 5 sandheder om babys søvn – til dig! Kvit og frit.

Bogen er skrevet af jordemoder Ditte Bach. Den giver dig en grundlæggende forståelse af det vi synes du kan have gavn af at vide om babys søvn, krydret med vores erfaring fra de mange år vi har hjulpet familier og deres babyer til mere og bedre søvn.

Send mig til tilmeldingsboksen  ⇒

Minibogen er skrevet med udspring i den erfaring vi har fra i mange år at have hjulpet forældre med at etablere gode sovevaner helt fra fødslen og forældre til større babyer med søvnudfordringer, til søvn og nye, gode sovevaner.

Når du skriver dig op til at modtage mini-bogen, tilmelder du dig samtidig vores undervisende mailserie om søvn, hvor du dagligt, i en hel måned, modtager mails med vores viden om babys søvn (og din egen) direkte i din indbakke, samt nyheder om søvn. Mailserien er fyldt med tips og tricks, videoer og masser af viden, som du kan bruge i praksis, og til at forstå din babys søvn (eller mangel på samme).

God fornøjelse og god læsning!

Ditte Bach


Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med familier og søvn, kan du læse meget mere gennem links herunder: