Hyggelæsning og viden om din graviditet serveret i små daglige portioner!

Baby Instituttets Gravid Dag-for-dag bog.
Vores GRAVID DAG FOR DAG  kan købes HER! Den har været længe undervejs, og vi har glædet os til at dele den med dig. Glæd dig til at følge din babys udvikling og livet som gravid, med en daglig dosis viden om, hvad der rør sig i livmoderen eller i dig, der lige om lidt skal være mor eller far til en spillevende baby.

Vores graviditetsbog GRAVID DAG FOR DAG er spækket med al den viden, du kan få, om din babys udvikling og alle de ændringer du, som gravid mærker (og ikke mærker) i kroppen igennem hele din graviditet.

Bogen er skrevet at jordemoder Ditte Bach, der også er fortatter til Baby Instituttets ammebog; “Effektiv, smertefri amning”.

Du kan finde en del af den viden du også finder i bogen i vores DAG for DAG mails (som du tilmelder dig her), men bogen byder på mere end det.

Bogen er relevant for både mor og far (og egner sig perfekt til aftenlæsning eller hver dag til aftensmaden), hvor en helt ny verden er ved at åbne sig for dig og spændingen tager til hver dag der går  – og kun forstærket af at maven vokser. Hver dag byder på en lille ny bid af viden, billeder, illustrationer og humørikoner, aktivitetslog og ekstra linjer, som du selv kan udfylde løbende. Sidst i bogen er der mulighed for at sætte et billede ind af din nyfødte baby og skrive din babys forskellige mål, vægt og fødselsdag – og så er der selvfølgelig plads til at skrive hvordan fødslen gik. Med denne bog har du altid have dine graviditetsminder hos dig, så du kan sammenligne med næste gang. Bogen er derfor både god i graviditeten og bliver bagefter et super hyggeligt minde at trække frem fra gemmerne.

God læselyst!