fbpx

Ammevejledning der virker, til dig og din baby

Hands on hjælp til din amning fra erfarne og dygtige jordemødre og ammespecialister

Du kan altid ringe til os på 22773571 til en snak om, hvad vi kan gøre for dig med din amning.

Velkommen, du er havnet et helt særligt sted!

På Baby Instituttet kan du få ammevejledning hos vores erfarne jordemødre og amme-eksperter – uanset om det kræver små tilrettelser, eller din amning er ved at køre helt af sporet.

Gå direkte til online booking her ⇒

På Baby Instituttet har vi tusindvis af timers praktisk og faglig erfaring med amning og babyer. Det er faktisk arbejdet med ammevejledning, der har fyldt langt størstedelen af vores tid de seneste ti år. Og denne erfaring giver os en unik mulighed for at kunne afhjælpe alverdens ammeproblematikker for dig og din baby. For vi har, helt oprigtigt, set det hele før. Vi er nok det man kan kalde decideret nørdede omkring amning og babyers trivsel, og det er derfor vores oprigtige interesse og seriøsitet du får, ved en ammevejledning hos os.

Respekt er et nøgleord for vores arbejde og når du kommer til ammevejledning hos os bliver du mødt at en ammevejleder som synes at det du kommer med, er ligeså vigtigt, som det er for dig. Vi tager dét du fortæller seriøst og hos os bliver du ikke spist af med, at det du oplever som udfordrende, problematisk eller forkert, bare er normalt. Vi lytter til din mavefornemmelse, for vores erfaring er, at en mors fornemmelse oftest er rigtig. Det betyder ikke at du nødvendigvis kan gennemskue præcis hvad der er på spil, men det behøver du heller ikke, for det er dét vi hjælper dig og din baby med at finde frem til. Og så tager vi først og fremmest din baby seriøst ved at tolke det sprog som din baby har til rådighed, til at forstå hvad der er på spil.

Til en ammevejledning tager vi altid udgangspunkt i din babys trivsel og vi har stor respekt for den kompleksitet der kan gemme sig, i den enkelte problematik. Vi oplever, at respekt for nuancerne også betyder at der kan være mange veje til målet, som netop er individuelt og skal fungere for den enkelte familie. For alle er ikke ens.

Til vores ammevejledninger får vi lov at støtte op om det kæmpe potentiale der er i en lille ny familie. En ny familie er noget af det mest sårbare og dyrebare der findes, og det er netop i denne tid at alt det nye og sårbare, skal vendes til de byggeklodser som I skal stå på i mange år fremover. En ammevejledning hos os er derfor meget mere end kun ammeteknik og vurdering af tungebånd (selvom det også fylder en del). Til en ammevejledning ved vi godt hvad der er på spil for jer, og derfor passer vi på jer og hjælper jer med at give plads til jeres potentiale for at være den bedste udgave af jer selv som forældre og familie.

Du kan se vores ledige tider med det samme i vores online booking her ⇒

Du er også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular som lander direkte hos os, og så ringer vi dig op så snart vi har ledige hænder!

AndetAmningSøvnOpholdDu er  også altid velkommen til at ringe til os på 2277 3571, til en snak om hvad hvordan vi bedst kan hjælpe dig i netop din situation.

Vi glæder os til høre fra dig – og til at hjælpe dig til en succesfuld amning.

“Teknikken ser ellers fin ud…”

Hvis du har hørt, at din babys teknik ved brystet ser fin ud, men du har ondt, når du ammer eller hvis din baby ikke virker til at blive mæt ved brystet, så er det ikke “fint” – uanset hvor “fint det ser ud”. Hvis du ammer i smerte, så er der noget med din ammeteknik, der bør rettes, uanset hvor fint det så end ser ud udefra. Og bliver det ikke rettet, kan det give dig og din baby en unødvendigt hård start, som desværre ofte trækker spor videre ind i dit ammeforløb.

På Baby Instituttet ser vi amning som noget naturligt. Men amning er naturligt, ligesom dét at lære at gå. Ikke naturligt som at trække vejret. Det vil sige, at amning er noget som du og din baby skal lære. Det er ikke en automatisk naturlighed, men en nødvendig læring, som er båret af reflekser og hormoner fra naturens side.

Ammevejledning med ESA

Her på Baby Instituttet har vi derfor udviklet vores helt egen metode, der hedder ESA-metoden, og det står for Effektiv, Smertefri Amning.

 • Effektiv, vil sige, at barnet anvender en teknik, der giver en effektiv tømning af brystet. En effektiv tømning er godt for barnet, der uden de store anstrengelser har adgang til mælken inklusiv den fede, nærende mælk. En effektiv tømning er godt for brystet, idet den sikrer en god mælkeproduktion, fikser mælkeophobninger og forebygger brystbetændelse.
 • Smertefri, fordi den er smertefri for moderen – også helt fra starten af amningen.

Hvorfor skal amningen være effektiv og smertefri?

Indtaget af føde i den aller spædeste start på livet, er altafgørende for din babys trivsel. Netop derfor er din baby udstyret med alverdens smarte reflekser, der fra naturens side hjælper din baby til, at kunne skaffe den. Når en amning så bliver smertefuld for dig, så er det din krop der signalerer til dig, at der er noget der er forkert. Faktisk ret smart ik? Så smerten er ikke noget du bare skal holde ud, og vente på forsvinder. Det er et signal til dig om at din baby ikke har rigtigt fat på dit bryst, og derfor er i risiko for, ikke at få nok mad.

En smertefri effektiv amning i den første tid, er altså ikke helt for sjov men tværtimod startskuddet på en velfungerende amning både på kort og lang sigt. Hvis amningen ikke fungerer så er der øget risiko for:

 • Nyfødte, der taber sig kritisk meget i den første tid efter fødslen.
 • Nyfødte der i de første uger, slet ikke tager på i vægt eller langt fra tager nok på i vægt, hvilket er kritisk for en baby.
 • Nyfødte der må indlægges igen på hospitalet i mistrivsel med blodsukkerfald, væskemangel eller gulsot.
 • Kvinder med ødelagte brystvorter
 • Mødre der sidder derhjemme og ammer i ubærlig smerte
 • Kvinder der pludselig ikke har nok mælk i brysterne, selv når der har været masser, og barnet var begyndt at tage på i vægt.

Det er bare så ærgerligt – og de fleste situationer kunne med simpel vejledning have været undgået.

Har du mistet troen på, at du kan amme smertefrit?

Måske du slet ikke lige nu kan forestille dig at kunne komme til at lægge din baby til et fyldt bryst uden smerte, og at ammestunden kan blive hyggelig for dig – og din baby. Men det kan den! Det ved vi, fordi vi har hjulpet mange i samme situation som din – uanset hvorledes din amning er udfordret.

“Tusind, tusind tak for et godt besøg i dag! Vi er gået fra jer med en klar plan og en tro på, at vi godt kan få det her til at lykkes. Det er en verden til forskel fra, hvordan vi havde det, da vi kom. Og så på kun halvanden time. Lillebror og jeg er igang med vores første amning. Ingen smerter!” Carina, mor til to

Læs her, hvad flere af vores familier siger

Sovende baby til ammekonsultation

 • Gør din amning ondt, så kommer du hos os i hænderne på en fagperson, der har evnerne til at afhjælpe smertefulde amninger og sår på brystvorterne, så din amning kan blive den hyggestund mellem dig og din baby, som den burde være.
 • Vi har tiden til at lære dig – og din baby – det I har brug for. Vi er med under hele amningen, hvor vi viser og forklarer dig, hvad du selv kan gøre, og hvordan du gør det.
 • Vi har en metode til at kunne lære dig – og din baby – en god teknik. Den består blandt andet af simple håndgreb, der gør dig i stand til at lægge din baby smertefrit til brystet, og sikre din baby adgang til den fede (og mere nærende) mælk.
 • Vi oplever, at mange kvinder har svært ved at producere mælk nok til deres baby. Så sidder du med den udfordring, skal du vide, at vi dagligt hjælper mødre med at få brysterne opgraderet til en øget mælkeproduktion.
 • Sidder du med en overproduktion af mælk, så ved vi, at det ikke er et luksusproblem. Det kan være svært for din baby at få fat, og du er en tikkende bombe for få mælkeknuder og brystbetændelse. Vi har stor erfaring i at “tæmme” løbske bryster og at få en baby korrekt på fyldte bryster.
 • Sidder du allerede med ømme og måske endda også dunkende og røde bryster, så er vi mestre i at tage en brystbetændelse i opløbet eller få en brystbetændelse “ned med nakken”. Vi viser dig også, hvad du skal gøre få at undgå, at den kommer igen – hvad brystbetændelser desværre ellers har en tendens til.

Du kan se ledige tider til ammevejledning i vores online booking lige her ⇒

Skal jeg vente og se, om det bliver bedre af sig selv?

Når det  kommer til amning, så er det vores helt utvetydige erfaring, at det er smart at handle hurtigt på de udfordringer og problemer du oplever. Det sker nemlig desværre sjældent, at tiden alene løser ammeudfordringer og ammeproblemer af sig selv – tværtimod.

Statistikken viser, at stort set alle nybagte mødre ønsker at amme, men at mange allerede indenfor de første 14 dage ender med at kaste håndklædet i ringen og opgive amningen, grundet ammeproblemer. Det er både trist og unødvendigt.

Du kan se ledige tider til ammevejledning i vores online booking lige her ⇒

En anden vigtig grund til at handle hurtigt er, at der sker en masse hormonelle processer i moderens krop i den første tid efter fødslen. Blandt andet lukker den hormonproduktion, der i starten holder mælkeproduktionen “kunstigt oppe”, ned omkring 9. dagen efter fødslen. Herefter vil der komme en væsentlig mindre mælkeproduktion, hvis din babys teknik og tømning af brystet ikke er effektiv.

Det gør ondt, når du ammer eller mellem amningerne

Til dig, der sidder i smerte og ammer din baby og/eller oplever smerte efter eller mellem amningerne. 

Vi mener ikke, at kvinder skal amme i smerte. Det skal du ikke, fordi at det er (voldsomt) uhensigtsmæssigt for din amning, for din relation til din baby og for din babys oplevelse ved brystet.

 • Ved at lære, hvordan du lægger din baby korrekt (og smertefrit) til brystet, vil du kunne nyde din baby ved brystet og din baby vil, på en helt anderledes måde, kunne nyde at ligge ved dig og dit bryst. Fordi du vil være mere afslappet, din puls vil falde, din vejrtrækning blive rolig og du vil frigive lykkehormoner i mælken.
 • Ved at optimere på teknikken vil dine sår kunne hele i stedet for at forblive status quo, eller blive værre for hver amning. Ligesom, hvis man bliver ved med at gå i et par sko, der allerede er begyndt at gnave.
 • Ved at gøre noget aktivt ved de skader, du allerede har på brystvorten, vil du mindske risikoen for at udvikle tilstoppede mælkegange og at få en bakteriel brystbetændelse (bakterier fra såret, der kravler op i mælkegangen og mælkekirtlerne).
 • Sår på brystvorterne skal effektivt afhjælpes, da de også øger risikoen for at brysterne bliver angrebet af svamp, og at der opstår brystbetændelse. Begge dele vil øge smerterne og også give smerter efter og mellem amningerne.
 • Vi kan hjælpe dig med at vurdere om du har svamp, vasospasme eller det alene er din baby, der har en dårlig teknik ved brystet. Men bedre endnu, vi kan selvfølgelig også vise dig en løsning, der kan overkomme problemerne.
 • Fysisk og psykisk stress har en negativ indvirkning på mælkeproduktion og nedløbsrefleksen (den gratis mælk brysterne sender afsted) og udgør derfor en trussel for amningen og for, at din baby ikke får mælk nok ved brystet. Ved at løse årsagen til smerter og sår, vil din krop kunne komme i den tilstand af kærlighed og flow, som den burde være i.

Din baby ikke tager nok på i vægt af brystmælk alene

Til dig, der er bekymret for din babys vægt og måske også supplerer med modermælkserstatning

Det er vigtigt som forældre at opleve at kunne få sin baby til at tage nok på i vægt. Der er derfor ikke meget, der er mere frustrerende, end hvis ens baby taber sig eller ikke tager nok på. At få styr på amningen giver ro og trivsel og gør, at du ikke længere behøver at bekymre dig så meget.

 • Med vores viden, erfaring og ESA-metode vil du ved hvert måltid opleve den glæde at kunne give din baby mere mælk i maven ved brystet.
 • Din baby vil lære en bedre teknik og derved have (lettere) adgang til den fede nærende mælk, der uden er svær at få ud af brystet og ned i sin sultne mave.
 • Laver din bryster ikke nok mælk, vil vi kunne fortælle og vise dig, hvad du skal gøre for, at lige netop dine bryster vil kunne øge deres mælkeproduktion.
 • Du vil lære hvad du selv kan gøre for, at din baby får mere mælk hentet ud af brystet, inden han eller hun opgiver (falder i søvn eller græder)
 • Supplerer du med modermælkserstatning, kan vi hjælpe dig med at undgå, at din amning kuldsejler. Du vil også, i samarbejde med os, kunne få en realistisk, individuel og holdbar plan til, hvordan du får din baby over på fuld amning.

Du har for lidt eller for tynd mælk

Til dig, der ønsker at fuldamme, men som ikke (rigtigt) kan gøre din baby mæt ved brystet.

Der er en tendens til opfatte modermælk som noget, der kommer af sig selv – så man enten er heldig at være en af dem, der har mælk nok eller en af de uheldige, der ikke har det. Det er slet ikke vores erfaring, for vi ved at amning handler mere om teknik, hormoner og fysiologi end om held.

 • Det mælkeproducerende væv er en lille fabrik, der aktivt skal startes op for at blive godt producerende. Er din mælkeproduktionen lille i starten af amningen, er det vigtigt at gøre noget aktivt (og virksomt) for at ændre det, da de fleste (9 ud af 10) også vil have problemer med for lille mælkeproduktionen senere i ammeforløbet. Vi kan hjælpe dig ud af den situation, hvis du henvender dig i tide.
 • Når mælken er løbet til, vil mælkeproduktionen reguleres efter efterspørgsel. Er det ikke sket har dine bryster ikke forstået, at din baby har brug for mere mælk, kan vi undervise dig i, hvad du kan gøre, for at øge efterspørgslen og dermed udbuddet af mælk til din baby.
 • Babyer, der ikke let kan hente nok mælk ved brystet pr. måltid, bliver nødt til at spise virkelig længe og/eller virkelig hyppigt, hvilket er hårdt for en baby. Ved at vi hjælper dig med at optimere amningen vil du både kunne gøre noget godt for din baby (der lettere vil have adgang til mere mad) og amningen.
 • Bruger din baby 1-2 timer på en amning, kan det være udtrættende både for din baby, dine brystvorter og dig. Med den teknik, vi lærer dig, vil du kunne amme på 20-30-45 minutter (afhængig af din babys alder, muskelstyrke og kampvægt) og samtidig gøre din baby mere mæt end før.
 • Ved for lille mælkeproduktion gælder det, at jo hurtigere du handler, jo større sandsynlighed er der for, at du kan rette op på problemet. Derfor giver vi både ammevejledning om eftermiddagen, aftenen og i weekenden.

Din baby græder eller sover ved brystet

Til dig, der har en baby, der synes det er for svært eller for hårdt selv at hente sin mælk ved brystet

En grædende eller sovende baby ved brystet skyldes ofte en og samme ting, nemlig en baby der ikke kan overskue situationen – græder i afmagt eller sover i håb om at tingene løser sig imens. Græder eller sover din baby ved brystet, har du og din baby brug for hjælp.

 • Er i havnet i en dårlige spiral hvor det bliver til mindre og mindre god eller aktiv tid ved brystet, så kan vi hjælpe jer med at vende situationen til en god spiral, hvor den ene gode amning hjælper den næste på vej.
 • Døjer du med at holde din baby, der helst bare vil sove, i gang ved brystet, så har vi hjulpet mange i samme situation som din. Her taler vi selvfølgelig ikke om babyer, der er prop mætte og falder i søvn ved brystet, men babyer der hele tiden skal dimses og stimuleres for at holdes i gang.
 • Hvis din baby ikke kan overskue brystet – og enten græder ved brystet eller giver sig til at sove – kan der være forskellig grunde til det, der vil kræve forskellige løsninger. Med vores erfaring kan vi (ved at mærke på din baby, se hvad din baby gør ved brystet mv) fortælle dig, hvad din baby bakser med – og vigtigst af alt, vise dig hvordan du hjælper din baby i situationen.
 • Søvn og gråd ved brystet kan ofte løses ved at optimere på din babys teknik ved brystet, således at den bliver effektiv. Du har vi hjulpet mange andre babyer med før din. En mæt baby og ro på amningerne er også udgangspunktet for at kunne skabe gode sovevaner, god vågentid og en god døgnrytme.
 • Når din baby græder meget ved brystet vil det ofte medføre, at din baby får meget luft i maven. Hvilket så vil være årsagen til endnu mere gråd. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, om din baby måske græder pga bøvser i maven, hvordan du lærer din baby at blive god til bøvse, så luften kommer op istedet for at sidde og give mavepine.

Du ammer med ammebrikker

Tid dig, der ammer med brikker og ønsker at din baby kan lægges til brystet uden.

På Baby Instituttet oplever vi, at ammebrikker så godt som altid giver ammende flere problemer, end de evt. løser. Og faktum er, at kvinder der ammer med suttebrikker generelt har kortere ammeforløb, end kvinder der ammer uden (også de der kun bruger suttebrik i starten). I de mange år, vi har haft Baby Instituttet og Det Private Barselshotel, har ammebrikker (af forskellige årsager) kun været en reel løsning for under en håndfuld kvinder. Derfor anbefaler vi altid at amme uden – eller at komme af med dem, så hurtig som muligt.

 • Din baby skal med ammebrikker bruge alt for mange kræfter på at suge mælken ud gennem både bryst og suttebrik – som at drikke en tyk smoothie med et alt for tyndt sugerør. Der er derfor en stor hjælp for din baby at komme af med brikkerne, selvom din baby lige nu måske ikke kan se fidusen (fordi alt nyt kan være svært)
 • Ammer du med ammebrikker, fordi din baby ikke kan tumle brystet, så kan vi hjælpe dig og din baby, så dine bryster og din baby kommer til at blive hinandens bedste venner.
 • Ammer du med ammebrikker, fordi det gør ondt uden, er det særligt vigtig at komme af med brikkerne. Når det gør ondt uden ammebrikker, så har din baby allerede en teknik ved brystet, der ikke er effektiv, hvilket yderligere vil forværres med ammebrikkerne.
 • Brikkerne danner en barriere mellem dig og din baby. Dine bryster får ikke den autentiske stimulering af mælkekirtlerne og fysikken bliver forstyrret af ammebrikken – et stykke plastik mellem din baby og dig.
 • Din fleste babyer lærer en forkert teknik ved brystet, når de spiser med ammebrikker. En teknik, hvor tungen gøres flad og tyk i stedet for at svøbe og danne et godt undertryk langt ind i brystet. Vi kan hjælpe jer med at gøre det rigtigt og på samme tid at hjælpe jer af med brikkerne.

Du har brystbetændelse eller er i risiko for at få det

Til dig, der har bryster eller områder i brystet, der ikke tømmer sig under amningen. 

Flere og flere ammende kvinder får brystbetændelse. Det er virkelig trist, for brystbetændelse er meget stressende og udtrættende for kroppen. Brystbetændelse er også en stor trussel mod amningen og behandling med antibiotika vil yderligere påvirke mælkeproduktionen negativt. Desuden påvirker antibiotika din babys tarmflora og kan også give din baby ondt i maven.

 • Producerer du for meget mælk, er du en tikkende bombe for at få en brystbetændelse. Vi kan hjælpe dig med at få brystet tømt. Du skal vide at jo længere tid mælken står ophobet i brystet, jo større bliver risikoen for at få temperaturstigning og brystbetændelse. Derfor giver vi ammevejledning alle ugens dage fra 9-21
 • Har du områder i brystet, der ikke tømmer sig under amningen, kan vi hjælpe dig med at få “hul” på dem. Jo længere tid mælken står der, jo større er risikoen nemlig for, at de områder lukker permanent ned, eller at du udvikler en brystbetændelse.
 • Har du allerede brystbetændelse, kan vi også hjælpe dig med at undgå at komme på antibiotika eller vurdere, om antibiotika er nødvendig for at kunne komme brystbetændelsen til livs.
 • Har du allerede brystbetændelse, kan vi hjælpe dig med, hvordan du holder mælkeproduktionen oppe og sikrer din baby nok mælk i maven, imens du kommer dig.
 • Hvis du allerede har fået antibiotika (penicillin), så kan vi hjælpe dig. Hvis en brystbetændelse udelukkende behandles med antibiotika, uden tilstrækkelig tømning af brysterne, er der nemlig stor risiko for at brystbetændelsen kommer igen samme sted eller at du får en ny brystbetændelse et andet sted i brystet.
 • Ved at hjælpe dig med at få tømt brystet, sikres du en god mælkeproduktion. Der er nemlig risiko for, at de områder i brystet, der ikke tømmes, ender med at lukke ned for mælkeproduktionen. Jo færre aktive mælkekirtler, jo mindre mælk vil du kunne producere til din baby – med risiko for at der ikke er nok nu, eller om 1,2,3 måneder.

Hvor lang tid tager det at lære – og hvad koster det?

Alle babyer og mødre kan lære en masse på én konsultation – også selvom du har ondt, er træt og smækfyldt med hormoner, der ikke ligefrem fremmer en hurtig og effektiv indlæring. Du og din baby vil uden tvivl komme rigtigt langt med en enkelt ammekonsultation – selvom mange vælger en eller flere opfølgninger efterfølgende.

Vi afsætter gerne 1,5 time til en vejledning, så vi ved, at vi har tid nok. Vejledningen hos din egen private jordemoder og ESA ammevejleder foregår på Baby Instituttet i Kgs Lyngby og varer typisk mellem 1 og 1,5 time inklusiv journalføring. Der betales pr påbegyndt 10 minutter efter den første time.

 • Amme-/babykonsultation af 1,5 timers varighed (inklusiv journaloptagelse). Pris 1.997 kr 
 • Amme-/babyforløb med 3 konsultationer af ca 1,5 timers varighed. Pris 4.997 kr

Bor du langt fra os, tilbyder vi vejledning online. Prisen er 997 kr for 60 minutter. 

Hvis du bor i nærheden og ønsker, at vi kommer hjem til dig, gør vi gerne det, hvis det kan flettes ind i kalenderen.

 • Hjemmebesøg på ca 1,5 timer. Pris 2.997 kr. Dette er inklusiv kørsel frem og tilbage op til 10 km fra Lyngby Hovedgade 37, Kgs Lyngby. Herefter faktureres 5 kr pr kørt km frem og tilbage.
 • Amme-/babyforløb med 3 hjemmebesøg af ca 1,5 timers varighed. Pris 6.997 kr

Har du tvillinger, så er du selvfølgelig også mere end velkommen hos os, og vi har stor erfaring med tvillinger og amning af tvillinger. Her afsætter vi selvfølgelig ekstra tid, nemlig ca 2 timer (inklusiv journalføring).

 • Amme-/babykonsultation for tvillinger i klinikken. Pris 2.600 kr
 • Amme-/babyforløb med 3 konsultationer i klinikken. Pris 6.500 kr
 • Hjemmebesøg – tvillinger. Pris 3.600 kr. Dette er inklusiv kørsel frem og tilbage op til 10 km fra Lyngby Hovedgade 37, Kgs Lyngby. Herefter faktureres 5 kr pr kørt km frem og tilbage.
 • Amme-/babyforløb med 3 hjemmebesøg – tvillinger. Pris 8.500 kr

Ring eller sms til os på tlf 22773571 eller book en tid med det samme på vores online booking.

Ønsker du hjælp til alle amninger 24 timer i døgnet, er det muligt med vores døgnophold på Baby Instituttet i Kgs Lyngby. Det er det samme telefonnummer, du skal ringe til, og de samme jordemødre, du kommer i kontakt med.

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til jordemoderhjælp. Der gives 50 % i tilskud (max 300 kr.) per konsultation. Man kan samlet modtage 3000 kr til jordemoderhjælp inden for 12 måneder.

Vær opmærksom på, at aflysning af din tid skal ske senest 24 timer før. Hvis du aflyser senere, opkræver vi et gebyr på 500 kr.

 * * *

Ring til os eller send os en sms, så ringer vi til dig

Vi har hjulpet massevis af mødre til en velfungerende og smertefri amning og vi vil elske at hjælpe dig og din baby.

Når du kontakter os for at booke en tid (eller for at høre nærmere), så kan vi høre, hvad du sidder i, og fortælle dig, hvad vi kan gøre for dig (og din baby) i jeres specifikke situation.

Ring på 22 77 35 71 eller send os en sms med teksten “Jeg vil gerne ringes op om amning“, så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig og din baby, så i kommer til bedre at kunne nyde hinanden og jeres første tid sammen.