fbpx

Flaske → Vidensunivers for dig, der giver din baby sutteflaske

Baby Instituttets vidensunivers om flaske til babyVelkommen til en verden af viden og inspiration for dig der ønsker at give din baby flaske – det kan være flaske til alle måltider eller bare en flaske engang imellem.

Alt, hvad du læser, er skrevet af fagpersoner med stor teoretisk viden og praksisk erfaring. Se dig omkring og find den viden du søger eller gå til menuen og lad dig inspirere.

Måske du er på en ørkenvandring?

Mange kvinder oplever, at det kan være noget af en ørkenvandring at hente information om det at give flaske eller give sin baby modermælkserstatning (MME). Det skyldes til dels, at det på verdensplan er ulovligt at reklamerer for MME, med det formål  at fremme amningen. Ligesom mange fagpersoners primære fokus er på amning – og flaske og modermælkserstatning glider (langt) i baggrunden.

Det er dog også sådan at rigtig mange kvinder ikke kan få amningen til at lykkes, og hvad så. Så står man pludselig og har brug for en masse information, man ikke rigtig kan finde – og endda om noget så vigtig som babys ernæring. Det går jo ikke.

Her kan du finde viden og information og flasker og flaskemadning, om modermælkserstatning og udpumpning, hvis du ønsker at give din egen mælk på flaske.

Ønsker du endnu mere viden om flaskemadning, har vi netop udgivet en helt ny bog til dig! 

Den kan du læse meget mere om her:

 

 

 

 

 

 

 

Rigtig god fornøjelse!

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.