– Få en Effektiv, Smertefri Amning med ESA-metoden!

Køb bogen: “Effektiv, smertefri amning – Amning med ESA-metoden” her ⇒

Med bogen; “Effektiv, smertefri amning – Amning med ESA-metoden” får du redskaberne til hvordan du får succes med din amning. Du lærer ESA-metodens simple håndgreb, der sikrer din baby et stort udbytte af mælk ved brystet med en smertefri teknik. Desuden forebygger og løser ESA-metoden ammeproblemer som sår på brystvorterne, smerte og brystbetændelse.

ESA står for Effektiv, Smertefri Amning. Metoden er udviklet af Baby Instituttets jordemødre, der gennem årene har hjulpet 1000-vis af nybagte mødre (og babyer) med deres amning. ESA-metoden er udviklet for at kunne hjælpe nybagte mødre med at lægge deres baby smertefrit til brystet. Og sikre nyfødte nok mælk ved brystet og at brystet startes op til en god mælkeproduktion. Du kan læse mere om ESA metoden her

Kom i gang med at forberede dig på din amning
– eller med en løsning på dine ammeudfordringer!

Uanset om det er første eller måske tredje ammeforløb du står overfor at skulle igang med, så viser vores erfaring os, at forberedelse har en stor betydning. Vores ammebog er netop skrevet med det formål, at du kan forberede dig allerede inden du føder, og altid kan slå op og gen-læse de passager du har brug for, når du står med din baby i armene.

Er du mere til undervisning på video, har vi lavet vores ammeundervisning i ESA-metoden som et online ammekursus, som går hånd i hånd med bogen. Det er et grundkursus i amning, som også kan ses igen og igen. Men ligesom med bogen, vil vi altid anbefale dig at forebede dig ved at se kurset før du føder, og så gense de passager du har behov for, efter du har født.

Skøn dag til dig!
Ditte Bach, jordemoder.