fbpx

AMMEBOG: Amning med ESA-metoden

– Få en Effektiv, Smertefri Amning med ESA-metoden!

Køb Amning med ESA-metoden her ⇒

Amning er for de fleste ikke så let og ligetil, som de håber. Med bogen; Amning med ESA-metoden får du redskaberne til hvordan du får succes med din amning til gavn og glæde for din baby, dig selv og resten af familien.

“Amningen gjorde SÅ ondt! Men nu ved jeg, hvor meget det betyder, at få ham lagt ordentligt til. Det var svært at få den hjælp i det offentlige, for der er ikke tid. Jeg havde ikke troet, at amning skulle være så stor en udfordring, for det er jo en urting!” (Joo Carstens, søn Erik 7 uger).

Du lærer ESA-metodens simple håndgreb, der sikrer din baby et stort udbytte af mælk ved brystet med en smertefri teknik. Desuden forebygger og løser ESA-metoden ammeproblemer som sår på brystvorterne, smerte og brystbetændelse.

ESA står for Effektiv, Smertefri Amning. Metoden er udviklet af Baby Instituttets jordemødre, der gennem årene har hjulpet et utal af nybagte mødre (og babyer) med deres amning. Der undervises i dag i ESA-metoden på Baby Instituttet.

ESA-metoden er udviklet for at kunne hjælpe nybagte mødre med at lægge deres baby smertefrit til brystet. Og sikre nyfødte nok mælk ved brystet og at brystet startes op til en god mælkeproduktion.

Bogen er derfor et must have for dig der ønsker at amme – og få succes med det!!

“Jeg ville rigtig gerne amme og tænkte ikke, at det ville gøre ondt eller være svært. Hvis jeg ikke havde fået hjælp, havde jeg droppet det på grund af smerten. Men første gang de (Baby Instituttet) lagde hende til, gjorde det ikke ondt, så jeg var tæt på at græde af glæde. Det er rigtig ærgerligt, at der ikke er tid til at støtte ordentligt på hospitalerne”  (Naja Dittlau, datter Vigga på 12 dage)

7 TRIN til succes med amningen

Bogen er bygget op af 7 TRIN, således at du i det allerførste TRIN med simple håndgreb lærer er lægge din baby korrekt til brystet.

Du lærer ESA-metodens simple håndgreb, der sikrer din baby et stort udbytte af mælk ved brystet med en smertefri teknik. Desuden forebygger og løser ESA-metoden ammeproblemer som sår på brystvorterne, smerte og brystbetændelse.

OVERSIGT OVER BOGENS 7 TRIN

TRIN 1 
Sådan lærer jeg min baby en effektiv teknik
– og undgår smertefulde amninger og sår på brystvorten

TRIN 2
Sådan kickstarter jeg min baby og mine bryster
– og undgår at komme bagud, før jeg er begyndt

TRIN 3
Sådan sikrer jeg min baby en god start
– og undgår mistrivsel og genindlæggelse på hospitalet

TRIN 4 
Sådan får jeg en god mælkeproduktion
– og undgår at mangle mælk i starten af ammeforløbet og senere

TRIN 5
Sådan skaber jeg frit flow fra brystet
– og undgår mælkeknuder, mælkestase og brystbetændelse

TRIN 6
Sådan gør jeg min baby mæt
– og undgår en sur baby og opslidende spisemønstre.

TRIN 7
Sådan fremmer jeg min babys vækst, trivsel og udvikling
– og undgår uro og gråd fra sult og en baby, der tager for lidt på

Kom i gang med at forberede dig på din amning
– eller med en løsning på dine ammeudfordringer!

Hvert trin er selvfølgelig opdelt i mindre bidder, så du let kan gå til og fra (vi ved jo godt, at tiden er knap, når man har en baby i huset!). Og så du let kan gå tilbage til det, du lige har brug for at repetere, for at din amning sidder lige i skabet.

Desuden får du indsigt i Dittes egne ammeforløb og 5 hemmeligheder om amning.

Bogen går hånd i hånd med vores amme-videokursus.

Måske en af vores ammepakker er lige noget for dig?

Her har vi samlet det bedste for din amning.

Den lille ammepakke:

Den lille ammepakke består af vores ammebog, et par brystvarmere og en suttesnor til 499,95 – du sparer over 100 kr fordi du også opnår gratis fragt.

Den store ammepakke:

Den store ammepakke består af vores ammebog, den store ammepude fra Doomoo (som vi synes er den allerbedste på markedet), et ekstra ammepudebetræk, så du altid har en ren ammepude, et par brystvarmere i koks, en suttesnor og 2 runde sutter, der ikke giver sutteforvirring.

Prisen for den store pakke er 1395,90 – du sparer 200,00 kr.

Rigtig god vind med din amning!

Jordemoder Ditte Bach og Co.