fbpx

AMMEBOG: Amning med ESA-metoden

– Få en Effektiv, Smertefri Amning med ESA-metoden!

Køb Amning med ESA-metoden her ⇒

Amning er for de fleste ikke så let og ligetil, som de håber. Med bogen; Amning med ESA-metoden får du redskaberne til hvordan du får succes med din amning til gavn og glæde for din baby, dig selv og resten af familien.

“Amningen gjorde SÅ ondt! Men nu ved jeg, hvor meget det betyder, at få ham lagt ordentligt til. Det var svært at få den hjælp i det offentlige, for der er ikke tid. Jeg havde ikke troet, at amning skulle være så stor en udfordring, for det er jo en urting!” (Joo Carstens, søn Erik 7 uger).

Du lærer ESA-metodens simple håndgreb, der sikrer din baby et stort udbytte af mælk ved brystet med en smertefri teknik. Desuden forebygger og løser ESA-metoden ammeproblemer som sår på brystvorterne, smerte og brystbetændelse.

ESA står for Effektiv, Smertefri Amning. Metoden er udviklet af Baby Instituttets jordemødre, der gennem årene har hjulpet et utal af nybagte mødre (og babyer) med deres amning. Der undervises i dag i ESA-metoden på Baby Instituttet.

ESA-metoden er udviklet for at kunne hjælpe nybagte mødre med at lægge deres baby smertefrit til brystet. Og sikre nyfødte nok mælk ved brystet og at brystet startes op til en god mælkeproduktion.

Bogen er derfor et must have for dig der ønsker at amme – og få succes med det!!

“Jeg ville rigtig gerne amme og tænkte ikke, at det ville gøre ondt eller være svært. Hvis jeg ikke havde fået hjælp, havde jeg droppet det på grund af smerten. Men første gang de (Baby Instituttet) lagde hende til, gjorde det ikke ondt, så jeg var tæt på at græde af glæde. Det er rigtig ærgerligt, at der ikke er tid til at støtte ordentligt på hospitalerne”  (Naja Dittlau, datter Vigga på 12 dage)

7 TRIN til succes med amningen

Bogen er bygget op af 7 TRIN, således at du i det allerførste TRIN med simple håndgreb lærer er lægge din baby korrekt til brystet.

Du lærer ESA-metodens simple håndgreb, der sikrer din baby et stort udbytte af mælk ved brystet med en smertefri teknik. Desuden forebygger og løser ESA-metoden ammeproblemer som sår på brystvorterne, smerte og brystbetændelse.

OVERSIGT OVER BOGENS 7 TRIN

TRIN 1 
Sådan lærer jeg min baby en effektiv teknik
– og undgår smertefulde amninger og sår på brystvorten

TRIN 2
Sådan kickstarter jeg min baby og mine bryster
– og undgår at komme bagud, før jeg er begyndt

TRIN 3
Sådan sikrer jeg min baby en god start
– og undgår mistrivsel og genindlæggelse på hospitalet

TRIN 4 
Sådan får jeg en god mælkeproduktion
– og undgår at mangle mælk i starten af ammeforløbet og senere

TRIN 5
Sådan skaber jeg frit flow fra brystet
– og undgår mælkeknuder, mælkestase og brystbetændelse

TRIN 6
Sådan gør jeg min baby mæt
– og undgår en sur baby og opslidende spisemønstre.

TRIN 7
Sådan fremmer jeg min babys vækst, trivsel og udvikling
– og undgår uro og gråd fra sult og en baby, der tager for lidt på

Kom i gang med at forberede dig på din amning
– eller med en løsning på dine ammeudfordringer!

Hvert trin er selvfølgelig opdelt i mindre bidder, så du let kan gå til og fra (vi ved jo godt, at tiden er knap, når man har en baby i huset!). Og så du let kan gå tilbage til det, du lige har brug for at repetere, for at din amning sidder lige i skabet.

Desuden får du indsigt i Dittes egne ammeforløb og 5 hemmeligheder om amning.

Bogen går hånd i hånd med vores amme-videokursus.

Måske en af vores ammepakker er lige noget for dig?

Her har vi samlet det bedste for din amning.

Den lille ammepakke:

Den lille ammepakke består af vores ammebog, et par brystvarmere og en suttesnor til 499,95 – du sparer over 100 kr fordi du også opnår gratis fragt.

Den store ammepakke:

Den store ammepakke består af vores ammebog, den store ammepude fra Doomoo (som vi synes er den allerbedste på markedet), et ekstra ammepudebetræk, så du altid har en ren ammepude, et par brystvarmere i koks, en suttesnor og 2 runde sutter, der ikke giver sutteforvirring.

Prisen for den store pakke er 1395,90 – du sparer 200,00 kr.

Rigtig god vind med din amning!

Jordemoder Ditte Bach og Co.

Ammebogen 1 udgave, 1 oplag dec 2017

Baby Instituttets ammebogs forside. Køb bogen her.Amning er ved at uddø! Det er måske sat lidt på spidsen. Men det er realiteten, at flere danske kvinder opgiver at amme deres børn, selvom det er Sundhedsstyrelsens anbefaling – og mange rigtig gerne vil.

De ved bare ikke hvordan, de får amningen til at lykkes. For selvom amning er en naturlig ting, er amning ikke noget, der nødvendigvis kommer naturligt. Det skal læres!

Vi går til fødselsforberedelse for at lære at føde. Men med nedskæringer og få eller ingen dage på barselsgangen, hvor skal kvinder så lære, hvordan de ammer? Amning er et håndværk, der skal læres – samtidig med, at det optimalt set, skal fungere fra dag 1. for at give den bedste teknik, bedste produktion og inden smerter.

Vi ser med ærgrelse på udviklingen og træder nu til handling – de vil med deres nye bog “Amning med ESA-metoden” give kvinderne den viden og lærdom, der skal til, for at få succes med amningen.

Jordemødrene bag bogen oplever:

– at mange mødre bliver overraskende og ulykkelige over, hvor svært amning er
– at mange mødre ikke er forberedt på, hvad det kræver, og hvordan man gør
– at for få ressourcer i sundhedssystemet giver mødre en dårlig start på amning

Det resulterer i:

– at et stort antal danske kvinder opgiver at amme
– at kvinder ammer forkert, og derfor ammer i smerte
– at mange kvinder ikke har nok mælk, fordi de er kommet forkert fra start
– at nyfødte på genindlægges som følge af, at amningen ikke har fungeret optimalt derhjemme.

Den ærgerlige tendens skal vendes nu!

Vi startede Barselshotellet i Gentofte, der blev efterfulgt af vidensdelings-sitet “Baby Instituttet”. Begge dele kom på baggrund af mange år som jordemødre i det offentlige system, hvor de ikke følte, at der var tid og overskud til at hjælpe de nybagte mødre og nyfødte ordentligt.

Den 4. December 2017 udkommer deres ‘hands on’ bog om den metode, de bruger, når rigtig mange kvinder lægger vejen forbi for at få hjælp med amning. “ESA-metoden”, der dækker over  “Effektiv, Smertefri Amning” bygger på de teknikker, vi har udviklet for selv at kunne lægge babyerne korrekt til, og for at kunne lære mødrene at gøre det samme.

Før i tiden gik amme-viden i arv fra kvinde til kvinde, og jordemødre havde mødrene i omkring en uge på barselsgangen til at lære dem at amme. I dag er mange mødre meget alene og aner ikke, hvor de skal starte og slutte.

“Det er den første rigtige praksis-ammebog, jeg er stødt på”, påpeger Ditte Bach:

“Bogen er en “sådan gør du, når du sidder med din baby i armene og skal have din amning til at fungere bog”. Jeg har oplevet på egen krop og som jordemoder i det offentlige sundhedssystem samt på Baby Instituttet, at amning for de fleste ikke bare er noget, man gør, eller bare lige får til at lykkes. Det har derfor været vigtig for mig at skrive en meget praktisk ammebog, hvor man for eksempel ikke bare får at vide, hvordan brystvorten skal være placeret i barnet mund, men rent faktisk lærer, hvordan man placerer brystvorten, så den ikke beskadiges.”

Med bogen “Amning med ESA-metoden” vil jordemødrene slå et slag for, at flere mødre kan få succes med at amme ved at få viden og praktiske hands-on teknikker til at forberede sig før fødslen og vide præcis, hvad de kan gøre for at undgå smerte, sætte mælkeproduktionen op og sikre sig at den lille ammer korrekt.

Uh ha det er spændende, 2. oplag af vores ammebog er sendt i trykken! feb 2018

Det er gået over alt forventning med vores ammebog – tænkt engang første oplag er allerede næsten væk på bare 2 måneder!

For en uge siden kørte min onkel til Køge til DBK (den central hvorfra bøger bliver sendt til boghandlerne) med en kasse mere af vores ammebøger. Allerede en uge efter var den væk.

Mig afsted til Køge med en kasse bøger mere, og så tilbage på hotellet…

Næste dag lå der en mail i min indbakke om at Ammebogen var vel modtaget hos DBK, fint tænkte jeg, så er der styr på det!

For allerede NÆSTE DAG at finde ud af, at den stak bøger jeg lige havde været i Køge med nu var solgt – og den igen var i restordre hos DBK.

Gisp!

Så nu er det

S

L

U

T

med første oplag af Amning med ESA-metoden. Vores ammebog, der TRIN for TRIN viser dig, hvordan du gør med din baby ved brystet og får succes med din amning.

JA, jeg ved det – det er ikke okay!

Derfor har vi haft travlt med at bestille andet oplag!

Faktisk ligger den i trykken lige nu, så det kan ikke være længe før, den er på trapperne.

Uh ha, det er bare så spændende…

Nu kan vores ammebog også lånes på dit bibliotek!!! (feb 2018)

Vi kan slet ikke få armene ned her – vi har nemlig fået en rigtig flot “anmeldelse” af vores ammebog; Amning Med ESA-Metoden fra bibliotekerne. Den gør at du NU kan finde vores ammebog på alle landets biblioteker – og hvis de ikke har fået den hjem endnu, så får de det lige om lidt eller bestiller den, når du giver til kende at du ønsker at låne den.

Det er et stort skridt for amningen – og for os på Baby Instituttet, så vi kan få udbredt budskabet om at amningen kan tilrettes, så den er smertefri!!

Så vil rigtig gerne have at du tager en tur på biblioteket – eller på biblioteket online – og låner den. Fordi så tager bibliotekerne nemlig flere af dem hjem, så den står op hylderne. For der er jo ikke meget ved en ammebog, som man bestiller i dag – og som man først kan få til sommer (sådan er det nemlig på de fleste biblioteker i skrivende stund). Hmm, der sidder ens baby jo nærmest og spiser ske-mad…

Amning Med ESA-Metoden 2. oplag

Du kan se anmeldelsen til bibliotekerne her:

Amning med ESA-Metoden, Anmeldelse fra bibliotekerne. Amning med ESA-Metoden, Anmeldelse fra bibliotekerne.

Skøn dag til dig!
Ditte Bach, jordemoder.