Om Baby Instituttet – og personerne bag

Det Private Barselshotel åbnede i marts 2009, med barselsophold i Gentofte. Her kan du stadigvæk komme og få barselshvile og ikke mindst undervisning på døgnbasis. Det kan være barselsophold lige efter fødslen eller en NY start for dig – og din baby.

Baby Instituttet kom først til senere, i starten som et vidensunivers, og nu som meget mere end det. Man kan sige at “babyen” er vokset sin “mor” over hovedet.

På Baby Instituttet finder du vidensformidling af både teoretisk og praktisk karakter, så du har den viden, du har brug for samt undervisning til at kunne skabe det liv og den hverdag, du ønsker dig for dig selv – og for din baby. En glædesfuld og sjov hverdag med masser livskvalitet og udvikling af din babys fulde potientiale. 

Baby Instituttet byder på både vejledning, undervisning og behandlinger til dig og din baby både i Gentofte, i Århus og Online.

 Missionen har hele tiden været den samme, nemlig at give babyer og forældre den bedste start på et nyt liv. Fordi vi kan se, at når man ændrer begyndelsen, så ændrer hele det liv sig – til et bedre. 

Vores mål er at formidle viden og undervisning, der gør livet nemmere, bedre og sjovere. Både mens du venter dig, efter din baby er ankommet til verden og i den første tid, hvor din baby vokser op.

Vi er med hele vejen…

Baby Instituttets SHOP er sidste skud på stammen. Det er en niche webshop med fokus på ting og udstyr til tiden før og efter baby. Vi sælger kun nøje udvalgte produkter, hvilket vil sige, at de ting vi sælger er vurderet (og langt de fleste også afprøvet) og sagt god for af os jordemødre.

Vi handler vi ind efter princippet lidt, men godt. Du finder derfor ikke en bunke af ting og måske heller ikke det allersidste nye. Men du kan være sikker på, at vi har forholdt os kritisk til, hvad vi vi har og til kvaliteten.

Det glæder os at se dig her hos os.


Ditte Bach, jordemoder Charlotte Utzon, sygeplejerske og jordemoder og Co.

Ditte Bach (1972), jordemoder og direktør for Baby Instiuttet

“Med Baby Instituttet og Det Private Barselshotel har jeg mulighed for at værne om barnets og forældrenes integritet og skabe et optimalt miljø for samhørighed og kærlighed mellem forældre og barn. Her kan jeg videreformidle den lærdom jeg har.”

Ditte Bach, jordemoder og direktør.

(mere…)

Læs mere

Charlotte Rigmor Utzon (1960), Jordemoder og sygeplejerske

“På Det Private Barselshotel er der tid til fordybelse, forståelse og omsorg, så det nye individ får den mest optimale modtagelse i verden og af sine forældre. Alle nyfødte har krav på at blive modtaget med respekt, værdighed og de bedste forudsætninger.”

Charlotte Rigmor Utzon, Jordemoder og sygeplejerske.

(mere…)

Læs mere

Camilla Kristiansen (1978), jordemoder

“På Det Private Barselshotel har jeg tid og ro til omsorg, fordybelse og lærdom. Når nybagte forældre opnår denne forståelse og håndterbarhed som forældre, begynder de at blomstre af overskud og kærlighed til både hinanden og det lille nye barn.”

Camilla Kristiansen, jordemoder

(mere…)

Læs mere

Lotte Drechsler (1976), jordemoder

Jordemoder Lotte Drechsler fra Baby Instituttet

“For mig udspiller godt jordemoderi sig i spændingsfeltet, hvor familier fødes: Hvor kvinder bliver til mødre, hvor mænd bliver til fædre og hvor børn folder sig ud som unikke væsener.”

Lotte Drechsler, jordemoder.

(mere…)

Læs mere

Nadja Kofoed Christensen (1982), jordemoder

”Jeg finder enorm stor glæde og tilfredshed i at kunne udføre mit jordemoderfaglige arbejde ordentligt, fordi jeg ved hvor stor betydning det har for den nybagte mor, far og baby at blive guidet og hjulpet godt ind i det nye familieliv”

Nadja Kofoed Christensen, jordemoder
(mere…)

Læs mere

Cecilie Jarløv Kjær (1978), jordemoder, akupunktør og kranio sakral terapeut

”Jeg føler mig privilegeret og ydmyg hver dag, når jeg får lov at hjælpe nybagte familier med at komme på rette vej. Det er for mig at se en meget afgørende og sårbar tid, som skal varetages med størst mulig respekt og empati for alle involverede.”

Cecilie Jarløv Kjær, jordemoder, akupunktør og kranie sakral terapeut
(mere…)

Læs mere

Kristina Kragh (1982) – jordemoder

“Det jeg brænder for og som giver mening i mit jordemoderhjerte, er at møde familierne der hvor de er, støtte op, vejlede og sammen finde vej, så familien føler sig styrket og trygge i samspillet med deres barn.”

Kristina Kragh, jordemoder

(mere…)

Læs mere

Karen Bech Storgaard Kildahl (1986) – jordemoder


“Jordemoderfaget er unikt, da man møder folk midt i et kaotisk stormvejr og får lov at følges med dem på vejen mod mere solrige og fredfyldte forhold. Jeg drives af at give noget videre, der virker og det at få lov at gå sammen med folk, på vej mod noget bedre.”

Karen BS Kildahl, jordemoder.
(mere…)

Læs mere

Nikoline Spindler (1997), Shop- og mediemedarbejder


“Som ansvarlig for shoppen og medhjælper på det sociale medier er jeg med til at sprede et vigtigt budskab om Baby Instituttet, så vores jordemødre kan gøre en kæmpe forskel for flere og flere familier”

Nikoline Spindler, webshop medarbejder
(mere…)

Læs mere