fbpx

Passionerede fagpersoner

Om Baby Instituttet

Vi har drevet Baby Instituttet i mere end 10 år og har gennem årene haft tusindevis af babyer og nye familier i hænderne. Herunder på Det Private Barselshotel og på timebasis.Vi har udviklet metoder, skrevet bøger og været med til at sætte fokus på starten af livet, på amning og på søvn. Især vores vidensunivers,  der rummer viden fra at ønske barn til barnet er godt på vej, er utroligt besøgt. Det gør os glade og stolte helt ind i hjertet. Vi er nemlig fuldstændig sikre på at vi  forandre verden til det bedre ved at gøre starten af livet bedre.

Det hele startede med Det private Barselshotel

Det hele startede med Det Private Barselshotel, der åbnede i marts 2009, med barselsophold i Gentofte. Vi er siden da flyttet til nye, fantastiske barselslejligheder i Kgs Lyngby. Her kan du stadigvæk komme og få barselshvile, ammevejledning og babyhjælp på døgnbasis. Det kan være barselsophold lige efter fødslen eller en Ny Start for dig – og din baby.

BABY INSTITUTTET BLEV TIL ET VIDENSUNIVERS & UNDERVISNING

Baby Instituttet kom først til senere, i starten som et vidensunivers, og nu som meget mere end det. Baby Instituttet er i dag en stor vidensplatform hvor du kan finde viden af både teoretisk og praktisk karakter,samt undervisning. Vores mål er at formidle viden og undervisning, der gør livet nemmere, bedre og sjovere. Både mens du venter dig, efter din baby er ankommet til verden og i den første tid, hvor din baby vokser op.Vi er med hele vejen…

SENERE KOM WEBSHOPPEN & ONLINE UNDERVISNINGEN TIL

Vores  webshop er en niche webshop med fokus på ting og udstyr til graviditeten , baby og barselstiden Vi sælger kun nøje udvalgte produkter, hvilket vil sige, at de ting vi sælger er vurderet og sagt god for af os jordemødre. Vi handler vi ind efter princippet lidt, men godt (og brugbart. Du finder derfor ikke en bunke af ting og måske heller ikke det allersidste nye. Men du kan være sikker på, at vi har forholdt os kritisk til, hvad vi vi har og til kvaliteten.

HOLDET BAG BABY INSTITUTTET

FAGPERSONALE

Jordemor & STIFTER
Hotel & online
Pro. bach. global nutrition og Health & MEDEJER
Jordemor
Hotel & søvn
Hjemmebesøg fyn
BARSELSSYGEPLEJESKE
Hotel
Hjemmebesøg lolland falster
Jordemoder
Hotel
Hjemmebesøg viborg & Århus
Jordemoder, yoga & akupuntur
KLINIK
Hjemmebesøg KBH
JORDEMODER, YOGA & AKUPUNTUR
Klinik
hjemmebesøg kbh
JORDEMODER
KLINIK
Hjemmebesøg KBH

KONTOR

KAMILLA HAAR
holder styr på det hele
ARNE BACH
REGNSKAB