Om Baby Instituttet – og personerne bag

Det Private Barselshotel åbnede i marts 2009, med barselsophold i Gentofte.

Baby Instituttet kom først til senere, i starten som et vidensunivers, og nu som meget mere end det. Man kan sige at “babyen” er vokset sin “mor” over hovedet.

 Missionen har hele tiden været den samme, nemlig at give babyer og forældre den bedste start på et nyt liv. Fordi, når man ændrer begyndelsen på en historie, så ændrer det hele historien – til en bedre. 

Derfor kan du her på Baby Instituttet finde vidensformidling af både teoretisk og praktisk karakter, så du har den viden, du har brug for samt undervisning til at kunne skabe det liv og den hverdag, du ønsker dig for dig selv – og for din baby. En glædesfuld og sjov hverdag med masser livskvalitet og udvikling af din babys fulde potientiale.

Det vil sige viden og undervisning, der gør livet nemmere, bedre eller sjovere, mens du venter dig og efter din baby er ankommet til verden, og i den første tid hvor din baby vokser op.

Vi er med hele vejen…

Baby Instituttets SHOP er sidste skud på stammen. Det er en niche webshop med fokus på ting og udstyr til tiden før og efter baby. Vi sælger kun nøje udvalgte produkter, hvilket vil sige, at de ting vi sælger er vurderet (og langt de fleste også afprøvet) og sagt god for af os jordemødre.

Vi handler vi ind efter princippet lidt, men godt. Du finder derfor ikke en bunke af ting og måske heller ikke det allersidste nye. Men du kan være sikker på, at vi har forholdt os kritisk til, hvad vi vi har og til kvaliteten.

Du kan også navigere i, hvordan de forskellige produkter er vurderet ved at følge “stemplerne”:

  •  NEED TO HAVE  vil sige, at de er uundværlige – de er simpelthen et must i hverdagen.
  •  NICE TO HAVE   er, at de er nyttige – de gør hverdagen som gravid eller med baby lettere.
  •   FUN TO HAVE   vil sige, at de er sjove og udviklende – de gør livet sjovere og fremmer udviklingen.
  •  LOVE TO HAVE  er smukke – de er en fryd for øjet pga. deres skønhed.

Det glæder os at se dig her hos os.

Ditte Bach, jordemoder Charlotte Utzon, sygeplejerske og jordemoder og Co.

 

Ditte Bach (1972), jordemoder og direktør for Baby Instiuttet

“Med Baby Instituttet og Det Private Barselshotel har jeg mulighed for at værne om barnets og forældrenes integritet og skabe et optimalt miljø for samhørighed og kærlighed mellem forældre og barn. Her kan jeg videreformidle den lærdom jeg har.”

Ditte Bach, jordemoder og direktør.

(mere…)

Læs mere

Charlotte Rigmor Utzon (1960), Jordemoder og sygeplejerske

“På Det Private Barselshotel er der tid til fordybelse, forståelse og omsorg, så det nye individ får den mest optimale modtagelse i verden og af sine forældre. Alle nyfødte har krav på at blive modtaget med respekt, værdighed og de bedste forudsætninger.”

Charlotte Rigmor Utzon, Jordemoder og sygeplejerske.

(mere…)

Læs mere

Camilla Kristiansen (1978), jordemoder

Camilla Kristensen

“På Det Private Barselshotel har jeg tid og ro til omsorg, fordybelse og lærdom. Når nybagte forældre opnår denne forståelse og håndterbarhed som forældre, begynder de at blomstre af overskud og kærlighed til både hinanden og det lille nye barn.”

Camilla Kristiansen, jordemoder

(mere…)

Læs mere

Lotte Drechsler (1976), jordemoder

“For mig udspiller godt jordemoderi sig i spændingsfeltet, hvor familier fødes: Hvor kvinder bliver til mødre, hvor mænd bliver til fædre og hvor børn folder sig ud som unikke væsener.”

Lotte Drechsler, jordemoder.

(mere…)

Læs mere

Nadja Kofoed Christensen (1982), jordemoder

FOTO PÅ VEJ

”Jeg finder enorm stor glæde og tilfredshed i at kunne udføre mit jordemoderfaglige arbejde ordentligt, fordi jeg ved hvor stor betydning det har for den nybagte mor, far og baby at blive guidet og hjulpet godt ind i det nye familieliv”

Nadja Kofoed Christensen, jordemoder
(mere…)

Læs mere

Sally Green (1960), jordemoder og sygeplejerske

FOTO PÅ VEJ

“Det Private Barselshotel er i mine øjne en fantastisk mulighed for vordende og nybagte forældre. Her er en følelse af de gode gamle barselshjem, hvor der var ro og tid til at støtte og guide den nye familie.”

Sally Green, jordemoder og sygeplejerske. (mere…)

Læs mere