KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →
Babyinstituttet har eksisteret i snart 15 år og i den tid har flere tusinde babyer og nye familier været gennem vores hænder. Vi har udviklet metoder, skrevet bøger og været med til at sætte fokus på en bedre start på livet, på amningen og på det lille barns søvn. Især Babyinstituttets vidensunivers,  der rummer viden fra at ønske sig en baby til at ens barn er godt på vej, er utroligt besøgt. Det gør os glade og stolte helt ind i hjertet.  Vi er nemlig fuldstændig sikre på, at vi kan forandre verden ved at forandre starten på livet – til en bedre.

JORDEMODER & STIFTER

“Babyinstituttet giver mig mulighed for at videregive den kæmpe sum af viden jeg erhvervet mig gennem årene med med nyfødte og nye familier i hænderne – og også har undervist andre fagpersoner i. Viden og metoder udviklet i praksis, og som jeg ved gør en kæmpe forskel for både forældrene, for barnet og for starten på livet, og med det sætter spor lang ind i fremtiden.

Da jeg skulle vælge uddannelse stod valget mellem filosofi og jordemoderuddannelsen. Det blev filosofi, da jeg brænder for værdier som mellemmenneskelig respekt og værdighed. Jeg blev bacheloruddannet i filosofi på Århus Universitet i 1999, med opgaver om bl.a. det gode liv og gode mellemmenneskelige relationer i sygehusvæsenet.

Efter at jeg fik mit første barn, kom lysten til at blive jordemoder og handle mellem liv og død stærkt tilbage og gjorde at jeg søgte ind på jordemoderuddannelsen (Ålborg) og blev færdiguddannet jordemoder i 2003 Jeg har efterfølgende primært hentet min erfaring fra Skejby Universitetshospital (Århus), men også Silkeborg, Herning, Sønderborg og Norge. Og siden 2009 har jeg arbejdet fuld til på Babyinstituttet, på vores barselshotel med hjælp på døgnbasis og ammehjælp og babyhjælp på timebasis. 

For mig drejer jordemoderfaget sig om at skabe en platform hvor vi værdigt, omsorgsfuld og kærligt modtager den nye samfundsborgere og give forældrene de mest optimale betingelser for at kunne modtage og imødekomme deres barns behov. Både i fødselsøjeblikket, men endnu mere vigtigt i den første tid efter fødslen, der er helt utrolig vigtig fordi alt skal godt fra start, både forældrene, barnet, amningen og livet. 

Jeg har taget imod over 500 børn i mit føde-jordemoderliv (frem til 2009) og har haft tusinde babyer i hænderne siden. Jeg er kvinden bag ESA-metoden, Effektiv, Smertefri Amning og SIB-metoden, Søvn i Babysteps. Jeg er også forfatter til Babyinstituttets Gravid dag for dag bog, Ammebogen; Effektiv, Smertefri Amning – amning med ESA-metoden, Flaskebog: Flaske til baby – modermælk, modermælkserstatning og udfordringer, samt nyfødtbogen: Et nyt liv – alt om babys 1 måned og til stort set hele vidensuniverset. Så ja, jeg har skrevet en del.  

Jeg har selv en vandfødsel (1997) og en almindelig (rigtig hurtig) fødsel (2004) bag mig, som er blevet til to fantastiske børn – en pige og en dreng, der nu er voksne. Jeg har ammet begge to, men ikke unden problemer, og især den rejse har gjort at mit hjerte brænder særligt for amningen og for at komme godt fra start som forældre. Jeg er gift med John siden 1995.

Ditte Bach, jordemoder og stifter af Babyinstituttet 

Viden & undervisning til dig - og din baby

Det hele startede med Det Private Barselshotel i 2009 og senere Babyinstituttet. I starten som et vidensunivers, og nu som meget mere end det. Baby Instituttet er i dag en stor vidensplatform hvor du kan finde viden af både teoretisk og praktisk karakter, samt undervisning. Målet er at formidle viden, der gør livet nemmere, bedre og sjovere. Både mens du venter dig, efter din baby er ankommet til verden og i den første tid, hvor din baby vokser op. Babyinstituttet er med hele vejen..

Vores  webshop er en niche webshop med fokus på ting og udstyr til graviditeten , baby og barselstiden . Når du handler i den støtter du vores arbejde. Webshooppen har kun nøje udvalgte produkter, hvilket vil sige, at de ting vi sælger er vurderet af en jordemoder.  Vi handler vi ind efter princippet lidt, men godt (og brugbart). Du finder derfor ikke en bunke af ting og måske heller ikke det allersidste nye. Men du kan være sikker på, at vi har forholdt os kritisk til det vi har og til kvaliteten. 

Vi ses på Babyinstituttet

error: Content is protected !!