fbpx

Om Baby Instituttet 

Det hele startede med Det Private Barselshotel, der åbnede i marts 2009, med barselsophold i Gentofte. Vi er for nylig flyttet til nye, fantastiske værelser i Lyngby og her kan du stadigvæk komme og få barselshvile og ikke mindst undervisning på døgnbasis. Det kan være barselsophold lige efter fødslen eller en NY start for dig – og din baby.

Baby Instituttet kom først til senere, i starten som et vidensunivers, og nu som meget mere end det. Man kan sige at “babyen” er vokset sin “mor” over hovedet.

På Baby Instituttet finder du vidensformidling af både teoretisk og praktisk karakter, samt undervisning. 

Baby Instituttet byder på både vejledning, undervisning og behandlinger til dig og din baby.

 Missionen har hele tiden været den samme, nemlig at give babyer og forældre den bedste start på et nyt liv. Fordi vi kan se, at når man ændrer begyndelsen, så ændrer hele det liv sig – til et bedre. 

Vores mål er at formidle viden og undervisning, der gør livet nemmere, bedre og sjovere. Både mens du venter dig, efter din baby er ankommet til verden og i den første tid, hvor din baby vokser op.

Vi er med hele vejen…

Baby Instituttets Webshop er et senere skud på stammen. Det er en niche webshop med fokus på ting og udstyr til tiden før og efter baby. Vi sælger kun nøje udvalgte produkter, hvilket vil sige, at de ting vi sælger er vurderet (og langt de fleste også afprøvet) og sagt god for af os jordemødre.

Vi handler vi ind efter princippet lidt, men godt. Du finder derfor ikke en bunke af ting og måske heller ikke det allersidste nye. Men du kan være sikker på, at vi har forholdt os kritisk til, hvad vi vi har og til kvaliteten.

Det glæder os at se dig her hos os.

Ditte Bach (1972), jordemoder, ESA-ammevejleder og direktør for Baby Instiuttet

“Med Baby Instituttet og Det Private Barselshotel har jeg mulighed for at værne om barnets og forældrenes integritet og skabe et optimalt miljø for samhørighed og kærlighed mellem forældre og barn. Her kan jeg videreformidle den lærdom jeg har.”

Ditte Bach, jordemoder, ESA-ammevejleder og direktør.

(mere…)

Læs mere

Camilla Kristiansen (1978), jordemoder, ESA-ammevejleder og IBCLC

 

“På Baby Instituttet arbejder jeg med at give praktisk “hands on” vejledning både i amning og i, hvordan man hjælper sin baby til et liv i trivsel og udvikling”

Camilla Kristiansen, jordemoder, ESA-ammevejleder og IBCLC

(mere…)

Læs mere

Lotte Drechsler (1976), jordemoder, ESA-ammevejleder og IBCLC

Jordemoder Lotte Drechsler fra Baby Instituttet

“For mig udspiller godt jordemoderi sig i spændingsfeltet, hvor familier fødes: Hvor kvinder bliver til mødre, hvor mænd bliver til fædre og hvor børn folder sig ud som unikke væsener.”

Lotte Drechsler, jordemoder, ESA-ammevejleder og IBCLC

(mere…)

Læs mere

Nadja Kofoed Christensen (1982), jordemoder og ESA-ammevejleder

e

”Jeg finder enorm stor glæde og tilfredshed i at kunne udføre mit jordemoderfaglige arbejde ordentligt, omsorgsfuldt og med respekt for de mennesker jeg møder, fordi jeg ved hvor stor betydning det har for den nybagte mor, far og baby at blive guidet og hjulpet godt ind i det nye familieliv”

Nadja Kofoed Christensen, jordemoder og ESA-ammevejleder
(mere…)

Læs mere

Kristina Kragh (1982), jordemoder og ESA-ammevejleder

“Det jeg brænder for og som giver mening i mit jordemoderhjerte, er at møde familierne der hvor de er, støtte op, vejlede og sammen finde vej, så familien føler sig styrket og trygge i samspillet med deres barn.”

Kristina Kragh, jordemoder og ESA-ammevejleder

(mere…)

Læs mere

Karen Bech Storgaard Kildahl (1986) – Jordemoder, Søvnvejleder & Børnesundhedsvejleder

Karen Kildahl
“Jordemoderfaget er unikt, da man møder folk midt i et kaotisk stormvejr og får lov at følges med dem på vejen mod mere solrige og fredfyldte forhold. Jeg drives af at give noget videre, der virker og det at få lov at gå sammen med folk, på vej mod noget bedre.”

Karen Storgaard Kildahl, Jordemoder, Søvnvejleder & Børnesundhedsvejleder
(mere…)

Læs mere

Tabitha Kettner (1989), jordemoder, ESA-ammevejleder og IBCLC

“Det jeg nyder allermest ved mit job er, at hjælpe forældrene med at få øjne for hvor meget deres barn kommunikere med dem. Det er helt magisk at se, hvordan små nyfødte børn kan åbne sig til deres forældre, når de bliver givet chancen for at blive hørt.”

Tabitha Kettner, jordemoder, ESA-ammevejleder og IBCLC
(mere…)

Læs mere

Janne Hasgaard (1988), jordemoder, yogalærer, ESA-ammevejleder og IBCLC

Janne Hasgaard

“Jeg er drevet af empowerment og den følelse af styrke og power jeg kan være med til at give de kommende forældre frem mod fødslen og i forældreskabet. Jeg brænder for at videreformidle og undervise, og støtter med stor glæde de ressourcer børnene og forældrene opdager når de oplever støtte, tid og lydhørhed.”

Janne Hasgaard, Jordemoder, gravid- og efterfødselsyogalærer, ESA-ammevejleder og IBCLC

(mere…)

Læs mere

Charlotte Schultz, jordemoder og ESA-ammevejleder

”Alle nybagte forældre fortjener en god start. Desværre er det langt fra alle, der får det. På Baby Instituttet har jeg oplevet utallige forældre, der har fået en dårlig start, få hjælp til at overkomme de udfordringer, de står med. Og dermed opleve lykken i at få en familie i større harmoni. Det er smukt at være en del af”.

Charlotte Schultz, jordemoder og ESA-ammevejleder

(mere…)

Læs mere

Helle Andersen, barselssygeplejerske og ESA-ammevejleder

Jeg ønsker den bedste start for den nye familie. Jeg brænder for de nyfødte og deres familier og for at kunne medvirke til den bedste start på livet i samarbejde med den enkelte families ønsker og forudsætninger. Denne fornemme opgave kan jeg i samarbejde med familien og mine kollegaer være med til at gøre til virkelighed her på Baby Instituttets Barselshotel – for mine 15 års erfaring som barselssygeplejerske har lært mig at kærlighed, tid, ro, omsorg, viden og ikke mindst fælles engagement, er nogle af de vigtigste elementer for at skabe en god start.

Helle Andersen, barselssygeplejerske og ESA-ammevejleder

(mere…)

Læs mere
  • 1
  • 2