fbpx

Velkommen til en verden af viden og inspiration

På nettet er det nemt at fare vild i junglen af information, og svært at gennemskue på hvad baggrund folk kloger sig. Vi bliver derfor dagligt spurgt om alt mellem himmel og jord – men mest om graviditet, fødsel, kejsersnit, amning, babyer og forældreskab.

En del af den viden har vi fået skrevet ned. Den kan findes her på Baby Instituttets hjemmeside under emnerne: fertilitetgraviditetfødsel og kejsersnitamningnyfødte og babyer.

Vil du læse om udstyr finder du det i vores webshop

Hvis du klikker på et af linkene vil du komme til et hav af artikler indenfor det emne du har valgt. Du skal være velkommen til at læse det hele. Du kan selvfølgelig også gå til søgefeltet og på den måde finde viden om nøjagtig det du tumler med lige her og nu. Du vil kunne læse dig til en del praksisråd og løsninger.

Individuel undervisning

Det er muligt at få vores vejledning på timebasis med en gravidkonsultation, en ammekonsultation eller en babykonsultation  – afhængig af hvor du er i forløbet. På Baby Instituttets Barselshotel kan du få vejledning på døgnbasis lige efter fødslen både i forhold til at få amningen op at stå og til at få skabt en god hverdag med din baby.

Læs også om vores klog baby forløb eller Søvn i Babysteps forløb. Du få et overblik over den undervisning vi tilbyder her.

 

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.