fbpx

Hjælp til søvn

Viser alle 25 resultater

Nogle gange skal der bare mere til for at få tingene til at lykkes…

Inden jeg blev mor troede jeg, at babyer faldt i søvn, når de var trætte, og sov indtil de var udhvilede.

Så blev jeg mor til et barn, der om dagen sov 20 minutter af gangen, hvorefter hun vågnede op med et stort smil og virkede glad og veludhvilet……. Det holdt dog kun omkring en halv time, før hun blev pylret og pjevset og hverken havde overskud til at lege eller spise. Den næste time var hun på arm og var svær at stille tilfreds. Jeg ventede bare på, at tiden skulle gå, så hun efter halvanden time kunne puttes til en ny – 20 minutters – lur (det var før jeg vidste bedre).

Mit andet barn sov egentlig bedre, men var meget svær at putte – han havde svært ved at give sig hen til søvnen. Med de to erfaringer i bagagen gik det op for mig, at børn ikke har en medfødt evne til at falde i søvn og blive i søvnen. At falde i søvn og blive i søvnen var noget, de skulle lære.

Vi møder mange babyer, der ikke sover særligt godt, men kan lære det

I mit arbejde på Baby Instituttet møder jeg mange familier, som har de samme udfordringer, som jeg havde med mine børn.

Fordi vi ved, hvor vigtig søvn er for babyer, så har vi på Baby Instituttet udviklet SIB metode (Søvn i Babysteps metoden) til at lære babyer at sove – og den virker. Ikke som et mirakel, for de findes vist ikke, når det drejer sig om søvn, men som en sikker vej til god søvn og nok af den.

Udstyr, der kan hjælpe din babys søvn på vej

Her under kategorien “hjælp til søvn” har vi samlet nogle af de produkter, vi har erfaring med generelt kan hjælpe babyer til at sove bedre og/eller sove længere. Ønsker du at vide helt konkret, hvordan du hjælper lige netop din baby til mere søvn, så kan du også læse om vores “Lær din baby at sove” kursus.

God fornøjelse med at lade dig inspirere.

Jordemoder Lotte Drechsler

Lotte Drechsler, jordemoder Baby Instituttet.