fbpx

Filibabba

Viser alle 3 resultater

Filibabba – dansk design

Filibabba er dansk design der har til mål at skabr baby- og børneinteriør i kvalitets- og tidsløst design til små og mindeværdige øjeblikke i hverdagen.

Filibabba er ejet at Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen, der lancerede deres første kollektion tilbage i 2015. Der blandt andet indeholder den første dansk designede BabyNest. Deres design er skabt ud fra deres egen erfaring og daglige med kærlighed og respekt for omgivelserne.

Deres designfilosofi og tilgang til produkterne er at skabe rolige, tidsløse og unikke designs, der inspirerer både små som store. De ønsker især at støtte op om det skandinaviske udtryk, så derfor er hvert design og farvevalg genkendeligt til nordens historie. Filibabba tror på ”Nordic Niceness”.

Filibabba – GOTS certificerede materialer

ambition og vision er at sikre vores børn vokser op i trygge rammer og i et bevaret miljø, derfor er ansvarlighed en af vores grundlæggende værdier. Hvorfor de udelukkende anvender GOTS certificerede materialer. GOTS er en mærkningsordning for økologiske tekstiler og dækker hele kæden fra høsten af rådvarerne gennem miljømæssige og social ansvarlig produktion til det endelige produkt.