fbpx

Filibabba

Viser et enkelt resultat

 • Tilbud
  Hval lampe Christian LED i STOR fra Filibabba Hval lampe Christian LED i STOR fra Filibabba
  Tilbud
  Hval lampe Christian LED i STOR fra Filibabba

  Hval lampe Christian LED i STOR fra Filibabba

  997,00 DKK 797,60 DKK

  Filibabbas store hval-lampe er utrolig smuk og vil klæde ethvert børneværelse – eller stue, for den sags skyld. Den har som din lille hval-lampe et mildt udtryk, der både tiltaler store og små. Hval-lampen er 50 cm lang og 40 cm bred og 35 cm høj. Den er produceret i hård (genanvendeligt) plast, så den kan holde til at børn kan sidde på den. Desuden er der monteret en lysdæmper, så man selv kan regulere hvor meget lampen skal lyse. Der medfølger en manual der skal læses før brug.

  Hval-lampen er dyr, men kan kan sagtens “kommer til” at købe den alligevel, fordi den er så kær. Den er også en rigtig god gaveidé til barnedåben eller til fødselsdagen. Den leveres i en flot æske, der er en gave værdig.

  På lager

  Varenummer (SKU): 5712804008414 Kategorier: ,

Filibabba – dansk design

Filibabba er dansk design der har til mål at skabr baby- og børneinteriør i kvalitets- og tidsløst design til små og mindeværdige øjeblikke i hverdagen.

Filibabba er ejet at Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen, der lancerede deres første kollektion tilbage i 2015. Der blandt andet indeholder den første dansk designede BabyNest. Deres design er skabt ud fra deres egen erfaring og daglige med kærlighed og respekt for omgivelserne.

Deres designfilosofi og tilgang til produkterne er at skabe rolige, tidsløse og unikke designs, der inspirerer både små som store. De ønsker især at støtte op om det skandinaviske udtryk, så derfor er hvert design og farvevalg genkendeligt til nordens historie. Filibabba tror på ”Nordic Niceness”.

Filibabba – GOTS certificerede materialer

ambition og vision er at sikre vores børn vokser op i trygge rammer og i et bevaret miljø, derfor er ansvarlighed en af vores grundlæggende værdier. Hvorfor de udelukkende anvender GOTS certificerede materialer. GOTS er en mærkningsordning for økologiske tekstiler og dækker hele kæden fra høsten af rådvarerne gennem miljømæssige og social ansvarlig produktion til det endelige produkt.