GoBabyGo

Gobabygo
Nogle gange så støder man ind i et produkt, hvor man bare kan mærke at producenten tænker på samme måde som en selv. Sådan har vi det på Baby Instituttet med GoBabyGo. Vi er helt tossede med deres produkter.

Inden deres kravleserie kom på markedet, eksperimenterede vi på Baby Instituttet med skumklude på babyernes knæ. Det gjorde vi fordi, vi på vores klog baby konsultationer så, hvordan mange babyer opførte sig som Bambi på glat is, når de skulle op på alle 4 for at kravle. Ikke særligt optimalt for udviklingen!  Det var derfor en kæmpe glæde for os, da Gobabygo kom på markedet. Vi elsker produkter, der kan fremme babyers motoriske udvikling, så derfor har vi SELVFØLGELIG GoBabyGo’s produkter i vores webshop.

Mere om GoBabyGO

GoBabyGo er grundlagt i 2013 af Fie Aspöck Jonsen, fordi hun selv stod og manglede noget der kunne forbedre motorikken hos sin søn, der blev født to måneder for tidligt og havde han store problemer med at lære at kravle.

Fie Aspöck Jonsen mener, som os, at det handler om at give barnet de bedste forudsætninger for at indtage verdenen helt fra start. Med dén viden i bagage gik hun så småt i gang med at udvikle GoBabyGos kravleserie.

Visionen bag GoBabyGo er at udvikle produkter, der kan forbedre børns motorik, sprog og indlæring.

Om produktion

GoBabyGo’s kravle serie er designet i Danmark. Den produceres på deres fabrik i Lithauen.

Alle produkter er Oeko-Tex Standard 100 certificeret, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Det betyder mere lavpraktisk at alle deres produkter  er testet for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Desuden testes produkternes PH-værdi.

Du kan læse mere om GoBabyGo på deres egen hjemmeside.

Viser alle 5 resultater