fbpx

GoBabyGo

Viser alle 6 resultater

 • Kravleknæ i lyseblå fra Gobabygo Kravleknæ i lyseblå fra Gobabygo
  Kravleknæ i lyseblå fra Gobabygo

  Kravleknæ i lyseblå fra Gobabygo

  79,00 DKK

  GoBabyGo kravleknæ (one-size), her i lyseblå, er et absolut “must have” for dig der ikke har gulvtæpper (og hvem har efterhånden det). Det er nemlig hårdt for din babys knæ med alt det kravleri på så hårdt et underlag – knæene bliver simpelthen ømme. Og det er jo super ærgerligt, når din baby nu endelig har fundet en metode til selv at udforske verden på. Så hjælp din baby lidt på ved med knæbeskyttere fra GoBabyGo.

  Knæbeskyttere fra GoBabyGo er lavet i en tyk bomuldskvalitet, der giver din babys knæ ekstra beskyttelse i den tid, hvor han eller hun er på alle 4 (næsten konstant). Desuden er der tilføjet skridsikre gummidutter på knæene, der vil hjælpe din baby til lettere at kunne komme op på alle 4 – og dermed også bedre kunne blive i kravle position. Knæbeskytterne fra GoBabyGo kan bruges på bare knæ, eller kan trækkes ud over strømpebukser eller din babys bukser. De findes desuden i lysegrånavy/mørkeblå, koksrosa og sort.

  På lager

  Varenummer (SKU): 5712736001743 Kategorier: ,
 • Tilbud
  Strømpe non-slip i grå alpaka uld fra Gobabygo Strømpe non-slip i grå alpaka uld fra Gobabygo
  Tilbud
  Strømpe non-slip i grå alpaka uld fra Gobabygo

  Strømpe non-slip i grå alpaka uld fra Gobabygo

  129,00 DKK 103,20 DKK

  Skridsikre strømper i alpaka uld (94 %) i farven grå er ren forkælelse for din babys fødder. Og din baby vil simpelthen elske dig for en gave indeholdende disse skønne strømper.

  Alpaka ulden holder dit barns fødder varme og tørre – på alle tider af året – men jo især efterår og vinter, hvor vi alle kan have tendens til at få kolde fødder ;-). Strømperne kan bruges i stedet for hjemmesko, der jo ikke giver så meget mening til det helt lille barn. De små gummidutter under fødderne gør, at din baby ikke skider på glatte gulve, som trægulve og klinkegulv. Mens gummidutterne oven på tæerne, gør det lettere for din baby at komme op på alle 4 og bevæge sig fremad på glatte overflader i kravle position. Alpaka uld strømper findes også i koksgrå.

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
 • Tilbud
  Strømpe non-slip i grå fra Gobabygo Strømpe non-slip i grå fra Gobabygo
  Tilbud
  Strømpe non-slip i grå fra Gobabygo

  Strømpe non-slip i grå fra Gobabygo

  69,00 DKK 55,20 DKK

  GoBabyGo skridsikre strømper, her i grå, er en genial opfindelse til din (næsten) kravleklare baby. Strømperne kan hjælpe din baby det sidste stykke op på alle 4, så han eller hun kan begive sig ud i verden på egen hånd – det bliver en fest! Strømperne har gummidutter oven på tæerne og under fødderne, der hjælper din baby med ikke at skride på glatte overflader i alle stadier af kravlekunsten. Dutterne hjælper også din baby med at komme op på alle 4 i det første kravlestadie, hvor det mest gælder om at holde knæene oppe under sig og holde balancen. Og op på to ben uden at glide.

  Strømperne er lavet i en tyk bomuld, der holder dit barns fødder varme, hvilket er en god ting både sommer og vinter for at hindre snotnæse. De er derfor også velegnede som “hjemmesko” derhjemme i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven. Strømperne fåes i koks, sort, mørkeblå og rosa

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
 • Tilbud
  Strømpe non-slip i koks alpaka uld fra Gobabygo Strømpe non-slip i koks alpaka uld fra Gobabygo
  Tilbud
  Strømpe non-slip i koks alpaka uld fra Gobabygo

  Strømpe non-slip i koks alpaka uld fra Gobabygo

  129,00 DKK 103,20 DKK

  Skridsikre strømper i alpaka uld (94 %)i farven koks er ren forkælelse for din babys fødder. Og din baby vil simpelthen elske dig for en gave indeholdende disse skønne strømper.

  Alpaka ulden holder dit barns fødder varme og tørre – på alle tider af året – men jo især efterår og vinter, hvor vi alle kan have tendens til at få kolde fødder ;-). Strømperne kan bruges i stedet for hjemmesko, der jo ikke giver så meget mening til det helt lille barn. De små gummidutter under fødderne gør, at din baby ikke skider på glatte gulve, som trægulve og klinkegulv. Mens gummidutterne oven på tæerne, gør det lettere for din baby at komme op på alle 4 og bevæge sig fremad på glatte overflader i kravle position. Alpaka uld strømper findes også i grå.

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
 • Tilbud
  Strømpe non-slip i rosa fra Gobabygo Strømpe non-slip i rosa fra Gobabygo
  Tilbud
  Strømpe non-slip i rosa fra Gobabygo

  Strømpe non-slip i rosa fra Gobabygo

  69,00 DKK 55,20 DKK

  GoBabyGo skridsikre strømper, her i rosa, er en genial opfindelse til din (næsten) kravleklare baby. Strømperne kan hjælpe din baby det sidste stykke op på alle 4, så han eller hun kan begive sig ud i verden på egen hånd – det bliver en fest! Strømperne har gummidutter oven på tæerne og under fødderne, der hjælper din baby med ikke at skride på glatte overflader i alle stadier af kravlekunsten. Dutterne hjælper også din baby med at komme op på alle 4 i det første kravlestadie, hvor det mest gælder om at holde knæene oppe under sig og holde balancen. Og op på to ben uden at glide. Strømperne er lavet i en tyk bomuld, der holder dit barns fødder varme, hvilket er en god ting både sommer og vinter for at hindre snotnæse. De er derfor også velegnede som “hjemmesko” derhjemme i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven. Strømperne fåes i grå, kokssort og mørkeblå

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
 • Tilbud
  Strømpe non-slip i sort fra Gobabygo Strømpe non-slip i sort fra Gobabygo
  Tilbud
  Strømpe non-slip i sort fra Gobabygo

  Strømpe non-slip i sort fra Gobabygo

  69,00 DKK 55,20 DKK

  GoBabyGo skridsikre strømper, her i sort, er en genial opfindelse til din (næsten) kravleklare baby. Strømperne kan hjælpe din baby det sidste stykke op på alle 4, så han eller hun kan begive sig ud i verden på egen hånd – det bliver en fest! Strømperne har gummidutter oven på tæerne og under fødderne, der hjælper din baby med ikke at skride på glatte overflader i alle stadier af kravlekunsten. Dutterne hjælper også din baby med at komme op på alle 4 i det første kravlestadie, hvor det mest gælder om at holde knæene oppe under sig og holde balancen. Og op på to ben uden at glide.

  Strømperne er lavet i en tyk bomuld, der holder dit barns fødder varme, hvilket er en god ting både sommer og vinter for at hindre snotnæse. De er derfor også velegnede som “hjemmesko” derhjemme i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven. Strømperne fåes i grå, koks, mørkeblå og rosa

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Gobabygo
Nogle gange så støder man ind i et produkt, hvor man bare kan mærke at producenten tænker på samme måde som en selv. Sådan har vi det på Baby Instituttet med GoBabyGo. Vi er helt tossede med deres produkter.

Inden deres kravleserie kom på markedet, eksperimenterede vi på Baby Instituttet med skumklude på babyernes knæ. Det gjorde vi fordi, vi på vores klog baby konsultationer så, hvordan mange babyer opførte sig som Bambi på glat is, når de skulle op på alle 4 for at kravle. Ikke særligt optimalt for udviklingen!  Det var derfor en kæmpe glæde for os, da Gobabygo kom på markedet. Vi elsker produkter, der kan fremme babyers motoriske udvikling, så derfor har vi SELVFØLGELIG GoBabyGo’s produkter i vores webshop.

Mere om GoBabyGO

GoBabyGo er grundlagt i 2013 af Fie Aspöck Jonsen, fordi hun selv stod og manglede noget der kunne forbedre motorikken hos sin søn, der blev født to måneder for tidligt og havde han store problemer med at lære at kravle.

Fie Aspöck Jonsen mener, som os, at det handler om at give barnet de bedste forudsætninger for at indtage verdenen helt fra start. Med dén viden i bagage gik hun så småt i gang med at udvikle GoBabyGos kravleserie.

Visionen bag GoBabyGo er at udvikle produkter, der kan forbedre børns motorik, sprog og indlæring.

Om produktion

GoBabyGo’s kravle serie er designet i Danmark. Den produceres på deres fabrik i Lithauen.

Alle produkter er Oeko-Tex Standard 100 certificeret, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Det betyder mere lavpraktisk at alle deres produkter  er testet for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Desuden testes produkternes PH-værdi.

Du kan læse mere om GoBabyGo på deres egen hjemmeside.