Ventetid

Viser alle 36 resultater

Ventetid! Tiden hvor du er gravid og går og venter på at kunne holde din baby i armene

De fleste oplever først at skulle gå og vente på at blive gravide. Bagefter kommer så den “ægte” ventetid, hvor man venter på, at ens baby kommer til verden. Nogle steder hedder det den “søde ventetid”, men som jordemødre ved vi på Baby Instituttet, at kroppen forandrer sig gevaldigt under en graviditet. Det føles bestemt ikke lige sødt for alle, og kan føre et hav af gener med sig. De fleste vil ikke opleve alle gener (heldigvis da for det), men der vil ofte være en håndfuld gener til hver enkelt gravid. Du kan her under vores ventetids kategori finde shop kategorien graviditetsgener, hvor du kan finde lindring for nogle af de gener, du kan døje med.

Udover de fysiske forandringer mange mærker til, er der alle de mentale forandringer og følelsesmæssige udsving, der ofte følger med en graviditet. Man er som gravid en tikkende hormonbombe! Det ene øjeblik kan man have det dejligt og være i den syvende himmel; for så det næste øjeblik at komme helt nede i kulkælderen og blive ramt af de værste tanker om, hvad der kan ske og hvordan det hele skal gå. Heldigvis er tankerne ofte værre end virkeligheden, men alle de store følelser forbereder dig på din babys ankomst til verden – på at blive nogens forældre.

Med vores gravidbog: Gravid Dag for Dag kan du følge graviditeten og de ting du vil møde undervejs i din graviditet. Du kan tage højde for og forberede dig på meget, hvis bare du ved, hvad der sker.

Når du får brug for at svinge dankortet i ventetiden….

Når ventetiden er slut, og fødslen klaret, så står du med en baby i armene. Både ventetid, fødsel og barsel kan kræve visse indkøb. Du finder indkøb relateret til din graviditet under kategorien her. Udstyr til fødslen og til efter fødslen finder du under katetogrien fødsel. Her finder du både udstyr til at have med til fødslen og mor-bind til efter fødslen plus en masse andet udstyr til tiden efter fødslen.

Når ventetiden er slut og din baby er kommet til verden…

Når din baby ankommer, så har du brug for at være klar. Der er derfor en masse udstyr, du skal have købt ind eller i hvert fald erhvervet dig inden din babys ankomst. Se dig omkring i menuen. Her vil du finde mange af de ting, du får brug for at have, når din baby kommer til verden.

Du skal også have styr på amningen – hvis du gerne vil amme

Det at være klar til en babys ankomst er i første omgang at vide noget om Amning – hvis du gerne vil amme. Det kan du gøre med vores ammeforberedelses kurses, hvor du både kan fyldes op med viden på små hold hos os eller på større online hold. Du kan altså bo hvor i landet du ønsker og få den viden, vi har om opstarten af amningen serveret på et sølvfad. Den viden går rigtig fint hånd i hånd med vores ammebog; Amning med ESA metoden (Effektiv Smertefri Amning).

Før at købe ind til din amning, så hop til kategorien Amning, her finder du alt det udstyr vi har udvalgt, som kan gøre din amning lettere (eller løse evt opstået problemer). Meget af udstyret bruger vi selv på daglig basis på Det Private Barselshotel, hvor du kan købe dig til barselsophold efter fødslen. Her er der god tid og masser af omsorg til dig, din baby og din partner, så I kommer så godt fra start som muligt.

For dig, der ønsker at give din baby flaske

Hvis du ikke ønsker at amme, men at give din baby flaske, så skal du have købt ind til det. Du finder udstyr til flaskemadning under kategorien flasketid.

God fornøjelse, der er nok nogle timer du kan få til at gå med det.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet