Beurer

Viser et enkelt resultat

 • Babyvægt fra Beurer (BY80)
  Babyvægt fra Beurer (BY80)

  Babyvægt fra Beurer (BY80)

  449,00 DKK

  BY 80 babyvægtet fra Beurer gør det enkelt og let at følge med i din babys udvikling på vægten. Den store kurvede vejeflade gør, at barnet, hurtigt og sikkert, kan vejes mens han/hun ligger ned på den. Desuden har den tara effekt, hvis man ønsker at lægge barnet på et blødt underlag på vægten. Den har også et stort display, som er letlæselig og tydeligt viser din babys vægt med et 5 grams interval. Vi bruger selv denne vægt på Det Private Barselshotel og anbefaler den klart denne til alle.

  På lager

  Varenummer (SKU): 4211125956059 Varekategorier: ,

beurers logo på hvid baggrundBeurer igennem tiden

Beurer har stået for innovative produkter indenfor sundheds og velvære sektoren siden 1919. Da de startede i 1919 var deres fokus på produkter der kunne give hyggelig varme. Over årene har Beurer udvidet sortimentet med flere ting, som altid er innovative og den bedste kvalitet. Takket være brugen af state-of-the-art teknologierne kan Beurer lave produkt løsninger der er specielt skræddersyet til forbrugeren den sunde livsstil.

Dette har resulteret i at Beurer er blevet de største på markedet indenfor blodtryksinstrumenter, Shiatsu massage sædebetræk, personlige vægte og fleksible varme produkter.
Mange awards har kronet denne succes til tysk ingeniørarbejde når det er bedst.

I dag omfatter det omfattende Beurer-sortiment en række produkter, herunder blodsukkermåleenheder, blodtrykinstrumenter, febertermometre, elektriske tæpper, badeværelses- og køkkenvægte, fodbade og nebulisatorer samt puls-ure.

Vi bruger bla Beurers BY80 babyvægt på Det Private Barselshotel og Baby Instituttet, og anbefaler den til alle der kommer ved os. Den kan nu også købes her i webshoppen.