Beurer

beurers logo på hvid baggrundBeurer igennem tiden

Beurer har stået for innovative produkter indenfor sundheds og velvære sektoren siden 1919. Da de startede i 1919 var deres fokus produkter der kunne give hyggelig varme. Over årene har Beurer udvidet sortimentet med flere ting, med fokus på at være innovative og på kvalitet. De har udviklet en state-of-the-art teknologi og bruger den til at lave produkt-løsninger, der er skræddersyet til forbrugerens sundhed.

Dette har medvirket til at Beurer er en af de de største på markedet indenfor blodtryksinstrumenter, Shiatsu massage sædebetræk, personlige vægte og fleksible varme produkter. De har vundet mange awards på deres produkter og er tysk ingeniørarbejde, når det er bedst.

Vægte og termometre i tysk kvalitet

I dag er Beurer-sortiment omfattende og har blodsukkermåleenheder, blodtrykinstrumenter, febertermometre, elektriske tæpper, badeværelses- og køkkenvægte, fodbade og nebulisatorer samt puls-ure.

Vi er især glade for deres blodtryksapparater, deres termometre og deres vægte. Vi bruger bla Beurers BY80 babyvægt på Baby Instituttet – både vores timevejledning og vores døgnafsnit og anbefaler den til de kommer ved os. Den kan nu også købes her i webshoppen.

Viser alle 7 resultater