Bibs

BIBS' logoBibs sutter – en god gammel klassiker

Bib sutterne er den “ægte” gammeldags sut, som vi alle husker dem fra vores barndom. Hvilket også vil sige, at Bibs sutterne måske har været kendt i Danmark lige så længe, som der har eksisteret sutter.

Tiderne skifter og ting kommer og går, så da de tandvenlige sutter kom på markedet, gik de ammevenlige gammeldags runde sutter af mode. Men gode gamle ting forgår ikke så let, så Bibs sutter har hele tiden kunne købes (til billige penge) i de almindelige dagligvarebutikker.

Nye kræfter – nye Bibs sutter

Omkring 2010 stoppede firmaet sin produktion af Bibs sutter. Jeg kan lige så godt være ærlig og sige, at vi dengang hamstrede sutter, da vi var bange for at den gode gammeldags sut ville blive umulig af få fat på. På det tidspunkt var vi blevet rigtig glade for Bibs sutterne, fordi vi oplevede at de var de bedste i forhold til gerne at ville amme. Det også er derfor vi har dem her i webshoppen.

Du kan læse mere om fordelene ved de gammeldags runde sutter her (i bunden af siden) =>

Heldigvis kom det aldrig så vidt, fordi sutteformen skiftede ejer – og i dag er Bibs sutterne tilbage på markedet. I dag har sutterne været produceret og kunne købes i Danmark i mere end 30 år. Bibs sutterne er nu i en ny og mere lækker udformning – og i en bedre plastik.

De seneste år har Bibs lanceret andre sutter også – ud over den klassiske runde ammevenlige sut.

Viser 1–16 af 242 resultater