Spisetid

Viser et enkelt resultat

 • Opbevaringsbøtter 240 ml x 5 stk fra Philips Avent Opbevaringsbøtter 240 ml x 5 stk fra Philips Avent
  Opbevaringsbøtter 240 ml x 5 stk fra Philips Avent

  Opbevaringsbøtter 240 ml x 5 stk fra Philips Avent

  99,00 DKK

  Philips Avent opbevaringsbøtter i 100 procent PBA fri plast. Opbevaringsbøtterne her kan rumme 240 ml og kan bruges til opbevaring af modermælk, mos og babymad (og anden mad). De går både til køleskab og til fryseren. Og når du skal varme maden kan de både gå i Philips Avent mælkevarmeren og i mikrobølgeovnen. Bøtterne har et tætsluttende låg, der er lækagetæt. Smart når du er på fartren. Bøtterne kan stables, så de fylder minimalt. Rengør og steriliser madopbavaringsbøtterne efter brug og genanvend den igen og igen. Bøtterne passer sammen med resten af Philips Avent serien og med Philips Avent brystpumpen.

  På lager

  Varenummer (SKU): 8710103671831 Varekategorier: , , ,

Spisetid, når din baby bliver ældre og kommer på fast føde

Spisetiden indfinder sig fra det øjeblik din baby slipper brystet eller flasken og går i gang med at spise mere fast føde. I starten vil det formentlig bare være små mængder mad, din baby sætter til livs, men det vil alligevel kræve noget udstyr. Dette udstyr finder du her under kategorien spisetid.

I takt med at din baby bliver ældre og får bedre mundmotorik, vil din baby kunne spise sig mæt og tilfreds i fast føde –  i første omgang mos. Og senere igen vil din baby også kunne tykke sig gennem alt sin mad selv – også næsten uden tænder 😉

Her under spisetid vil du finde det udstyr, du har brug for, når du skal tilberede mad til din baby. Du vil også finde det udstyr, du har brug for, når du skal give din baby mad, eller når din baby skal spise selv. En af de ting du vil få særligt brug for, er en ske, der hverken er for stor (og ikke kan være i din babys mund) eller for lille. En for lille ske vil kunne gøre, at din baby måske vil spise mindre mad, end han eller hun i virkeligheden har brug for, for at få et helt måltid med.

Tilberedning Service og opbevaring til næste dag

På Baby Instituttet anbefaler vi, at du helt fra starten vænner din baby til at få helt eller delvist “hjemmelavet” mad. Der vil typisk være mere næring i det mad, du selv laver sammenlignet med færdiglavet mad, du køber. Det er meget normalt, hvis en baby helt fra starten vænner sig til kun at få “købemad”, at man kan risikere, at ens baby ikke rigtig vil spise andet. Og det er jo ærgerligt, hvis det ikke er planen. Så tilbyd derfor allerede fra starten din baby den mad, som du allerhelst gerne vil have at din baby spiser.

God fornøjelse med at se dig omkring her i vores spiseunivers, hvor du kan købe dig til løsninger, der vil lette tilberedningen af din babys mad. Her er også lækkert service til din baby og praktiske løsninger til opbevaring af maden.

God jagt og god spisetid.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.