Doomoo

Doomoo – Delta Baby

Doomoo er et produktsortiment, som hører under det belgiske firma Delta Baby. Familiefirmaet har designet og produceret baby- og familieudstyr siden 1990. Blødhed og komfort er nøgleordene, som går igen i designet – og navnet Doomoo er da også bygget op omkring de franske ord “doux” og “mou” som på dansk betyder “blød” og “fleksibel”.

Produkter

Doomoo producerer en række produkter til både søvn, bad, hygge og amning. Fælles er at kvalitet og sikkerhed er i højsædet. Podukterne er gennemtænkte og har derfor også en stor grad af anvendelighed. De er lavet i lækre materialer, og betrækkene, til blandt andet ammepuder, fåes i både afdæmpede men også mere fantasifulde, smukke stoffer.

Den fantastiske ammepude

På Baby Instituttet er vi især glade for Doomoos ammepuder i størrelse large. Ammepuden er af høj kvalitet og fyldt med mikrokugler, som gør, at ammepuden simpelthen bliver, hvor den er. Det vil sige, at babyen ikke synker ned i puden under amningen, og at ammepuden ikke glider. Desuden har netop den ammepude en størrelse og form, som gør, at den faktisk duer, ja den er ærlig talt ikke til at undvære. Den kan bruges i stolen, sofaen og sengen (eller på gulvet), og vi oplever gang på gang, at når man først har prøvet den, ja, så skal man bare have den med hjem med det samme.

Viser alle 14 resultater