Medela

medela's logoMedela

Medela er en global aktør inden for ammeudstyr og medicinsk vakuumteknologi. De er blandt andet kendt for deres brystpumper, der bruges på de fleste danske hospitaler.

Medela har hovedkontor i Schweiz. Medela blev grundlagt helt tilbage i 1961 af Olle Larsson og ledes i dag af hans søn, Michael Larsson. Medela har i dag 18 datterselskaber rundt omkring i Europa, Nordamerika og Asien og sælger sine produkter i mere end 100 lande.

Drivkraften bag Medelas produkter og anden aktivitet er deres dybe engagement i at fremme sundheden for mor og barn gennem en velfungerende amning. Medela har som mål at støtte mødre i at give brystmælk så længe som muligt.

Medelas årlig internationale ammekonference

Hver forår afholder Medela deres årlige ammekonference, der altid byder på super spændende nyt.

  • Det mest spændende nye er at brystmælk indeholder stamceller!

Men også at:

  • Brystmælk består af mindst fem gange så mange ingredienser som modermælkserstatning.
  • Brystmælk indeholder alle de vigtige næringsstoffer, der fremmer barnets fysiske og mentale udvikling,
  • Brystmælk tilpasser sig automatisk det voksende barns behov.
  • Brystmælk er fyldt af vigtige vitaminer, mineraler, fedtsyrer og vitale antistoffer, der styrker barnets immunsystem.

Medela en forskningsbaseret virksomhed

Medela er en forskningsbaseret virksomhed og deres forskning giver dem et videnskabeligt grundlag for ny produktudvikling.

Deres seneste “opfindelser” er en flaskesut, der gør at barnet skal bruge samme teknik på flasken, som barnet skal ved brystet (Calma flasken), hvilket har den fordel at supplement med flaskerne forstyrrer amningen mindst muligt.

Desuden har de udviklet en såkaldt 2-Phase Expression-teknologi – der er et helt særligt pumpemønster, der afspejler det mønster, en baby har ved brystet. Medelas 2-Phase Expression-teknologi findes på brystpumperne; Harmony manuel pumpe, Swing elektrisk enkeltpumpe, Swing Maxi elektrisk dobbeltpumpe og deres absolut bedste pumpe Freestyle elektrisk dobbeltpumpe.

Viser 1–16 af 41 resultater