fbpx

Carriwell

Viser alle 12 resultater

Carriwell – gode ammebher til større bryster

Det kan være svært at finde en god og støttende amme bh i en tilfredsstillende kvalitet, som samtidig er til at betale. På Baby Instituttet har vi set og afprøvet et utal af amme bh’er. Der er mange muligheder til at finde en ammeBH i er flot og moderigtigt stof og designet til kvinder med små faste (og ikke mælktunge) bryster. Så hører du til den kategori er det måske ikke så vigtigt med støtten. Men har du som de fleste nybagte mødre fået en betragtelig barm med en vis tyngde, kan det virkelig betale sig at se mere på hvad BHen kan og bruge bare en lille smule ekstra på at få en bedre kvalitet.

Denne gode kvalitet finder du hos Carriwells bh’er.

Amme bh’erne fra Carriwell har brede stropper i en god elastik kvalitet, og der holder elasticiteten vask efter vask. Lukkemekanismen er kraftig, så den ikke knækker, og den går heller ikke op i tide og utide. En del af bh’erne er sømløse eller med gel, hvorfor de er bløde og behagelige at have på. Lukningen på ryggen er kraftigere end på de billige bh’er, hvorfor bh’erne har en supergod pasform. Carriwell har selvfølgelig også lavet bh’er til dig med meget store bryster og findes op i strørrelse XXL

Carriwell har designet, udviklet og produceret bh’er siden 1996, så de ved, hvad de laver. Baby Instituttet kan vi lide og anbefaler deres produkter.

Held og lykke med at finde en Carriwell BH, der passer lige netop dig.