Carriwell

Viser alle 4 resultater

 • Ammebh GelWire i hvid fra Carriwell Ammebh GelWire i hvid fra Carriwell
  Ammebh GelWire i hvid fra Carriwell

  Ammebh GelWire i hvid fra Carriwell

  399,00 DKK

  Nu er det omsider slut med at vandre byen og nettet tyndt for at finde en bh, der kan give ordenlig støtte til meget store bryster. For nu er den her endelig – amme bh’en til dig med meget store bryster.

  Carriwel har designet og produceret denne fantastiske bh, og selvom vi på Baby Instituttet ser mange store bryster, har vi endnu ikke mødt en barm, der er for stor til denne bh.

  Bh’en udmærker sig ved at være produceret i lækkert blødt elastan, som sidder godt tæt til kroppen og den holder formen selv efter mange vaske. Den har ekstra tykke stropper i en meget god kvalitet, som holder også elasticiteten. Istedet for en bøjle er bh’en udstyret med en GelWire, som giver en fantastisk støtte uden at klemme uhensigtsmæssigt på brystet. Bh’en er foret/padded, så brystvorten ikke er synlig igennem bh og tøj.

  Bh’en fåes i str Medium til XXlarge i hvid og sort

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
 • Ammebh GelWire i sort fra Carriwell Ammebh GelWire i sort fra Carriwell
  Ammebh GelWire i sort fra Carriwell

  Ammebh GelWire i sort fra Carriwell

  399,00 DKK

  Nu er det omsider slut med at vandre byen og nettet tyndt for at finde en bh, der kan give ordenlig støtte til meget store bryster. For nu er den her endelig – amme bh’en til dig med meget store bryster. Carriwel har designet og produceret denne fantastiske bh, og selvom vi på Baby Instituttet ser mange store bryster, har vi endnu ikke mødt en barm, der er for stor til denne bh. Bh’en udmærker sig ved at være produceret i lækkert blødt elastan, som sidder godt tæt til kroppen og den holder formen selv efter mange vaske. Den har ekstra tykke stropper i en meget god kvalitet, som holder også elasticiteten. Istedet for en bøjle er bh’en udstyret med en GelWire, som giver en fantastisk støtte uden at klemme uhensigtsmæssigt på brystet. Bh’en er foret/padded, så brystvorten ikke er synlig igennem bh og tøj. Bh’en fåes i str Medium til XXlarge i hvid og sort

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
 • Ammebh uden sømme i hvid fra Carriwell Ammebh uden sømme i hvid fra Carriwell
  Ammebh uden sømme i hvid fra Carriwell

  Ammebh uden sømme i hvid fra Carriwell

  279,00 DKK

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
 • Ammebh uden sømme i sort fra Carriwell Ammebh uden sømme i sort fra Carriwell
  Ammebh uden sømme i sort fra Carriwell

  Ammebh uden sømme i sort fra Carriwell

  279,00 DKK

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Carriwell – gode ammebher til større bryster

Det kan være svært at finde en god og støttende amme bh i en tilfredsstillende kvalitet, som samtidig er til at betale. På Baby Instituttet har vi set og afprøvet et utal af amme bh’er. Der er mange muligheder til at finde en ammeBH i er flot og moderigtigt stof og designet til kvinder med små faste (og ikke mælktunge) bryster. Så hører du til den kategori er det måske ikke så vigtigt med støtten. Men har du som de fleste nybagte mødre fået en betragtelig barm med en vis tyngde, kan det virkelig betale sig at se mere på hvad BHen kan og bruge bare en lille smule ekstra på at få en bedre kvalitet.

Denne gode kvalitet finder du hos Carriwells bh’er.

Amme bh’erne fra Carriwell har brede stropper i en god elastik kvalitet, og der holder elasticiteten vask efter vask. Lukkemekanismen er kraftig, så den ikke knækker, og den går heller ikke op i tide og utide. En del af bh’erne er sømløse eller med gel, hvorfor de er bløde og behagelige at have på. Lukningen på ryggen er kraftigere end på de billige bh’er, hvorfor bh’erne har en supergod pasform. Carriwell har selvfølgelig også lavet bh’er til dig med meget store bryster og findes op i strørrelse XXL

Carriwell har designet, udviklet og produceret bh’er siden 1996, så de ved, hvad de laver. Baby Instituttet kan vi lide og anbefaler deres produkter.

Held og lykke med at finde en Carriwell BH, der passer lige netop dig.