Stofbleer

Viser alle 7 resultater

Stofbleer

Stofbleer er absolut uundværlige – i alt den tid, hvor din baby er lille. Faktisk er det svært at få stofbleer nok.

Du bruger stofbleer til at tørre din baby om munden i forbindelse med amningen eller flaske. Og du vil bruge den som beskyttelse af dit tøj mod mælk, der løber fra brystet under amningen. Hvis din baby gylper meget, vil du også bruge stofbleer til at værge dig mod store skyller af gylp på dit tøj.

… og senere når din baby bliver ældre, vil du bruge dem i forbindelse med grød og mad.

Derudover bruger du stofbleer, når du skal pusle din baby. Her er det smart at have en bestemt farve, der hører numsen til, og en anden farve til at ligge under hovedet (evt. den samme farve som du bruger til at tørre om munden). På den måde holder du en god hygiejne omkring din baby. Og der ligger også altid et par stofbleer i pusletasken og i barnevognen.

De fleste bruger også at have en stofble under deres baby på legetæppet eksempelvis, når baby ligger på maven. Så fanger den lige det savl og gylp, der vil komme.

En god størrelse og kvalitet er et must

Her i shoppen sælger vi kun stofbleer i en pæn stor størrelse. Vi synes nemlig hurtigt, at man bliver træt af dem, der er små. Har stofbleen en god størrelse, kan den nemmere bruges til alle formål.

Det er også utrolig vigtigt, at de stofbleer, du bruger til at tørre din baby om munden med, er SUPER bløde. Din babys hud er i starten meget tynd, og der skal ikke meget til at kradse den op. Også læberne og under næsen er et meget følsomt område, og har brug for, at det, du tørrer med dér, er super blødt. Husk på, når du selv er forkølet, hvor øm man kan blive, når man har tørret sin næse mange gange – og din babys hud vil som sagt være meget tyndere end din.

Vi går derfor meget op i, hvordan stofbleen mærkes – også når den har været vasket (mange gange). Her i shoppen finder du derfor kun super bløde stofbleer.

Og så skal en stofble jo kunne suge, og der kan være virkelig stor forskel på, om de kan det, og hvor godt de kan det. Her finder du kun stofbleer med en god sugeevne.

Alle de stofbleer, vi har i shoppen, er afprøvet og bruges på Det Private Barselshotel – og vi kan derfor garantere, at de lever op til vores krav til en god stofble.