Stofble

Stofbleer har du brug for 24 timer i døgnet, hvis du har en baby i huset

Stofbleer er absolut uundværlige – i al den tid, din baby er lille. Også når din baby bliver større, vil de blive flittigt brugt. Faktisk kan det være svært at få stofbleer nok.

Du bruger stofbleer til at tørre din baby om munden i forbindelse med amning eller flaske. Du vil bruge stofbleer som beskyttelse af dit tøj mod mælk, der løber fra brystet under amningen. Hvis din baby gylper meget, vil du også bruge stofbleer til at værge dig mod store skyller af gylp på dit tøj.

… og senere når din baby bliver ældre, vil du bruge dem i forbindelse med grød og mad.

Desuden bruger du stofbleer, når du skal pusle din baby. Her er det smart at have en bestemt farve, der hører numsen til, og en anden farve til at ligge under hovedet (evt. den samme farve som du bruger til at tørre om munden). På den måde holder du en god hygiejne omkring din baby. Ud over derhjemme vil der også typisk ligge 3-4 par stofbleer i pusletasken og 1 eller 2 i barnevognen.

De fleste har også en stofble under deres baby i legesituationer eksempelvis på legetæppet, når baby ligger på maven. Så stofbleen lige fanger savl og gylp, der kan komme.

En god størrelse og kvalitet er et Need to have

Her i shoppen sælger vi kun stofbleer i en pæn stor størrelse. Vi synes nemlig hurtigt, at man bliver træt af de små stofbleer (eller bliver det når de har været vasket nogle gange). Har stofbleen en god størrelse, kan den nemmere bruges til alle formål.

Det er også utrolig vigtigt, at de stofbleer du bruger til at tørre din baby om munden med er SUPER bløde. Din babys hud er i starten meget tynd, og der skal ikke meget til at kradse den op. Også læberne og under næsen er et meget følsomt område. Og der er brug for, at det du tørrer med dér, er super blødt. Husk på, når du selv er forkølet, hvor øm du kan blive, når du har tørret næse mange gange – og din babys hud er som sagt meget tyndere end din.

Vi går derfor meget op i, hvordan stofbleen føles – også når den har været vasket (mange gange). Her i shoppen finder du derfor kun super bløde stofbleer.

Og så skal en stofble jo kunne suge, og der kan være virkelig stor forskel på, om de kan det, og hvor godt de kan det. Her hos os finder du kun stofbleer med en god sugeevne.

Alle de stofbleer, vi har i shoppen, er afprøvet på Det Private Barselshotel – og vi kan derfor garantere, at de lever op til vores krav til en god stofble.

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

Viser 1–16 af 20 resultater