Brystvarmer

Viser alle 4 resultater

 • Tilbud
  Ammepakke LILLE: Bog, Ammeguide, brystvarmere og suttesnor (gratis fragt) Ammepakke LILLE: Bog, Ammeguide, brystvarmere og suttesnor (gratis fragt)
  Tilbud
  Ammepakke LILLE: Bog, Ammeguide, brystvarmere og suttesnor (gratis fragt)

  Ammepakke LILLE: Bog, Ammeguide, brystvarmere og suttesnor (gratis fragt)

  577,95 DKK 499,95 DKK

  Ammepakke med vores ammebog: Amning med ESA-metoden & Ammeguide, brystvarmere, der holder huden og dermed mælken varm og forebygger mælkeknuder og brystbetændelse (bruges både sommer og vinter, se video længere nede for størrelse) og en fin hjemmehæklet suttesnor fra Baby Instituttuttet, så din babys sutter ikke lander på gulvet og andre ikke så lækre steder.

  Ryd
  Varenummer (SKU): 9999201 Varekategorier: , , ,
 • Tilbud
  Ammepakke STOR: Bog, Ammeguide, ammepude, betræk, brystvarmere, sutter og suttesnor Ammepakke STOR: Bog, Ammeguide, ammepude, betræk, brystvarmere, sutter og suttesnor
  Tilbud
  Ammepakke STOR: Bog, Ammeguide, ammepude, betræk, brystvarmere, sutter og suttesnor

  Ammepakke STOR: Bog, Ammeguide, ammepude, betræk, brystvarmere, sutter og suttesnor

  1.595,90 DKK 1.395,90 DKK

  SPAR 200 kr!! ved at købe vores store ammepakke. Her får du alt hvad du har brug for, for at komme godt fra start med amningen. Vores ammebog: Amning med ESA-metoden, Ammeguiden – 7 tjekpunkter til en god amning, den ammepude, som vi bruger på barselshotellet og på Baby Instituttet (fordi det er den bedste på markedet), ekstra betræk til ammepuden, fordi du bruger den nat og dag, brystvarmere (se video længere nede for at vælge størrelse), der holder huden og dermed mælken varm og forebygger mælkeknuder og brystbetændelse (bruges både sommer og vinter), en fin hjemmehæklet suttesnor og 2 af de runde sutter (hvide), der ikke forstyre din babys teknik ved brystet og derfor kan bruges helt fra starten af. Inkl VIDEOKURSUS med jordemoder Lotte Drechsler; Sådan får du det bedste ud af din ammepude. Når du køber ammepuden opretter du dig som bruger og får samtidig adgange til videokurset. God fornøjelse!

  Ryd
  Varenummer (SKU): 9999200 Varekategorier: , , , ,
 • Brystvarmere i uld, et sæt i koksgrå (4 størrelser) Brystvarmere i uld, et sæt i koksgrå (4 størrelser)
  Brystvarmere i uld, et sæt i koksgrå (4 størrelser)

  Brystvarmere i uld, et sæt i koksgrå (4 størrelser)

  189,00 DKK

  Brystvarmere, er nok bedste investering i din amning sammen med en god ammepude. Brystvarmere giver et bedre flow i brystet, din baby mere mad i maven, forebygger og afhjælper mælkeknuder og brystbetændelse (se VIDEO længere nede på siden). Du former brystvarmerne omkring dine bryster og tager Bh eller en top / undertrøje udenpå. Se hvordan du finder din størrelse i videoen længere ned på siden. Brug helst brystvarmerne både sommer og vinter og både nat og dag for at undgå kuldepåvirkning af dine bryster og for at opnår den gavnlige og “beroligende” effekt på brysterne og for amningen. Du kan med fordel have flere par, så du hele tiden har nogle at skifte med. Findes også i råhvid.

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,
 • Brystvarmere i uld, et sæt i råhvid (4 størrelser) Brystvarmere i uld, et sæt i råhvid (4 størrelser)
  Brystvarmere i uld, et sæt i råhvid (4 størrelser)

  Brystvarmere i uld, et sæt i råhvid (4 størrelser)

  189,00 DKK

  Brystvarmere, er nok bedste investering i din amning sammen med en god ammepude. Brystvarmere giver et bedre flow i brystet, din baby mere mad i maven, forebygger og afhjælper mælkeknuder og brystbetændelse (SE VIDEO længere nede på siden). Du former brystvarmerne omkring dine bryster og tager Bh eller en top / undertrøje udenpå. Se hvordan du finder din størrelse i videoen længere ned på siden. Brug helst brystvarmerne både sommer og vinter og både nat og dag for at undgå kuldepåvirkning af dine bryster og for at opnå den gavnlige og “beroligende” effekt på brysterne og for amningen. Du kan med fordel have flere par, så du hele tiden har nogle at skifte med. Findes også i koksgrå.

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Brystvarmere er et absolut “must have”, når du ammer.

På Baby Instituttet har vi savnet brystvarmere i uld og i en stor nok størrelse til faktisk at kunne holde HELE brystet varmt (alle mælkekirtler i brystet) – og ikke bare at fungerer som ammeindlæg. Vi kender til et utal af forskellige ammeindlæg – også i uld, men de dækker kun en mindre del eller en del af brystet og kan derfor på ingen måder fungere som brystvarmere.

Derfor har vi, i samarbejde med firmaet Joha, der jo har rigtig meget forstand på lækker uld (og ammeindlæg), fået fremstillet vores helt egen produktion af brystvarmere.

Brystvarmerne her er der eneste, vi kender til, og er er produceret i 100% uld af blød og lækker kvalitet, der er dejlig at have direkte på huden.

Ditte, mor til 2 drenge og siger om dem:

“Brystvarmerne er super dejlige og behagelige at have på. Brysterne holdes varme og ammeklar hele tiden. Jeg anvender dem både dag og nat, da det føles som om de har en beroligende effekt på brystet.”
Find den størrelse brystvarmer, der passer til din bryststørrelse.
Brystvarmerne fåes i 4 forskellige størrelser S, M, L og XL og er beregnet til at kunne dække og dermed varme hele brystet. På den måde opnår du, at dit bryst hele tiden er “amme-klart”, at mælken flyder lettere og du forebygger effektivt mælkeknuder og brystbetændelse.

Brystvarmerne kan også bruges til ammeindlæg (så har du brug for nogle at skrifte med) eller ud kan have et lille ammeindlæg på selve brystvorten.

Brystvarmerne kan vaskes i vaskemaskinen på uldprogram, der sidder en vakseanvisning inde i dem.
Hvorfor mindre ikke kan gøre det?
Nu tænker du måske, jamen jeg render jo ikke rundt og får kolde bryster, men det gør du faktisk.

Når du lige smutter ud til postkassen, ud med skraldeposen eller ud i bilen efter et eller andet, som du har glemt uden først at tage overtøj eller varme på. Det er jo bare lige hurtigt…. Eller hvis naboen ringer på døren, og  man står der og sludrer i døråbningen. Eller din baby græder ude i barnevognen, og du lige smutter ud i haven eller på altanen og tager ham eller hende op – uden jakke.

Det er i alle disse situationer, at du er i risiko for at få brystbetændelse, også efter at amningen er veletableret, og det er her, at brystvarmerne vil holde brysterne varme, selvom du lige smutter en tur ud i kulden eller får kold vind på brysterne.

Derudover er der ofte koldt i soveværelset om natten. Det er dejligt, så længe du ligger under dynen, men når du skal op og skifte ble eller putte din baby videre efter amning, så får du hurtigt kolde bryster.

Så vi vil VARMT anbefale dig at anskaffe dig mindst et par brystvarmere – du (dine bryster og din baby) kommer til at elske dem!

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet