Brystvarmere

Brystvarmere er et absolut “must have”, når du ammer

På Baby Instituttet har vi savnet brystvarmere i uld og i en stor nok størrelse til faktisk at kunne holde HELE brystet varmt (alle mælkekirtler i brystet) – og ikke bare at fungere som ammeindlæg. Vi kender til et utal af forskellige ammeindlæg – også i uld, men de dækker kun en mindre del eller en del af brystet og kan derfor på ingen måder fungere som brystvarmere.

Derfor har vi, i samarbejde med firmaet Joha, der jo har rigtig meget forstand på lækker uld (og ammeindlæg), fået fremstillet vores helt egen produktion af brystvarmere.

Brystvarmerne her er der eneste, vi kender til, og er produceret i 100% uld af blød og lækker kvalitet, der er dejlig at have direkte på huden.

Ditte, mor til 2 drenge og siger om dem:

“Brystvarmerne er super dejlige og behagelige at have på. Brysterne holdes varme og ammeklar hele tiden. Jeg anvender dem både dag og nat, da det føles som om de har en beroligende effekt på brystet.”
Find den størrelse brystvarmer, der passer til din bryststørrelse.
Brystvarmerne fåes i 4 forskellige størrelser S, M, L og XL og er beregnet til at kunne dække og dermed varme hele brystet. På den måde opnår du, at dit bryst hele tiden er “amme-klart”, at mælken flyder lettere og du forebygger effektivt mælkeknuder og brystbetændelse.

Brystvarmere som ammeindlæg

Brystvarmerne kan også bruges til ammeindlæg (så har du brug for nogle at skifte med) eller du kan have et lille ammeindlæg på selve brystvorten.

Brystvarmerne kan vaskes i vaskemaskinen på uldprogram, der sidder en vakseanvisning inde i dem.

Hvorfor mindre ikke kan gøre det?

Nu tænker du måske, jamen jeg render jo ikke rundt og får kolde bryster, men det gør du faktisk.

Når du lige smutter ud til postkassen, ud med skraldeposen eller ud i bilen efter et eller andet, som du har glemt uden først at tage overtøj på. Det er jo bare lige hurtigt…. Eller hvis naboen ringer på døren, og man står der og sludrer i døråbningen. Eller din baby græder ude i barnevognen, og du lige smutter ud i haven eller på altanen og tager ham eller hende op – uden jakke.

Det er i alle disse situationer, at du er i risiko for at få brystbetændelse, også efter at amningen er veletableret, og det er her, at brystvarmerne vil holde brysterne varme, selvom du lige smutter en tur ud i kulden eller får kold vind på brysterne.

Derudover er der ofte koldt i soveværelset om natten. Det er dejligt, så længe du ligger under dynen, men når du skal op og skifte ble eller putte din baby videre efter amning, så får du hurtigt kolde bryster.

Så vi vil VARMT anbefale dig at anskaffe dig mindst ét par brystvarmere – du (dine bryster og din baby) kommer til at elske dem!

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

Viser alle 5 resultater