Ammeudstyr

Viser alle 8 resultater

Hjælp til amningen, så den kommer til at lykkes…
For at få din amning til at lykkes, er det vigtigt, at du ved, hvordan du lægger din baby korrekt til brystet, og at din baby anvender en korrekt teknik. Desuden er det super vigtigt, at du har en god ammepude. En god ammepude vil være med til at sikre, at din baby ikke komme til at trække eller hænge i brystvorten under amningen pga. manglende eller dårlig støtte. Det er ikke nok, at din ammepude er pæn, hvilket den selvfølgelig OGSÅ gerne må være.

Du kan læse mere om vores online ammekursus her ⇒
Du kan se, hvilken ammepude vi bruger på Det Private Barselshotel her ⇒

Men selvom der er styr på alt det, så kan der godt være brug for mere hjælp til amningen, for at få den til at lykkes…

Her, under kategorien ammeudstyr, har vi samlet nogle af de “smarte” ting, som vi bruger på Baby Instituttet og Det Private Barselshotel, som hjælpemidler til at få amninger til at lykkes. Du kan finde ting, du kender og sikkert også ting, du slet ikke vidste fandtes. Udstyr, som du måske bliver lige så begejstrede for som vi er blevet, når du finder ud af, hvordan de kan hjælpe dig og din amning.

Se dig omkring og læs, hvad vi skriver om blandt andet; brystvorteformere, mælkeopsamlingskaller, brystvortebeskyttere, ammebrikker, lanolin, hydrogel ammeindlæg.

Har du sår på brystvorterne, er Babyinstituttets sårophealings kit lige noget for dig =>

God jagt og god læselyst om de forskellige produkter

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet og Det Private Barselshotel