Hevea

Hevea – et naturligt produkt

Hevea er et dansk firma som udelukkende fremstiller naturlige og bæredygtige produkter i dansk design. Hevea fremstiller bideringe, badedyr og babylegetøj af naturgummi. Det danske design er både stilrent, enkelt og sikkert, da alle produkter, er støbt i én form og derfor ikke kan gå i stykker og du risikerer ikke at din baby sluger noget.

100% Naturgummi

Hevea kommer af det latinske navn for gummitræet, hvor naturgummiet bliver udvundet fra. Naturgummiet er naturligt nedbrydeligt og også genanvendeligt og produkterne er håndmalede af naturfarver udvundet af planter. Det er derfor med garanti uden PVC, phtalater og og andre skadelige stoffer og bideringe og badedyr kan roligt være i kontakt med dit barn fra helt nyfødt af.

Hevea står for genanvendelige og bæredygtige naturprodukter.

Hevea’s produkter består primært af naturgummi produceret af bæredygtige landbrug, som planter nye træer, for hver gang der bliver brugt et træ til produktion og hvor bønderne med garanti får løn og ordentlige arbejdsforhold. Naturgummiet er genanvendeligt og emballagen produkterne er pakket ind i er også genanvendeligt og også fremstillet af naturprodukter. Så vil du være helt sikker på at du køber CO2 neutralt og miljørigtigt som muligt, så kan du roligt købe Hevea’s produkter.

Viser alle 6 resultater