KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

World Breastfeeding Week

World Breastfeeding Week har til formål at støtte og fremme amning. Den er arrangeret og organiseret af World Alliance for Breastfeeding Action (WABA) og er blevet afholdt årligt siden i 1992. Ugen finder sted i starten af august.

Hvert år har man et nyt fokus. I 2019 var sloganet eksempelvis “Empower parents, Enable breastfeeding”. Fokus var begge forældre og ikke “bare” på den ammende mor. Det er selvfølgelig fordi,  amning er en holdindsats, og man ved at fars / partners støtte og engagement er afgørende for amningen; at den lykkes og også hvor længe, der ammes. I 2023 var sloganet “Enabling breastfeeding – Making a difference for working parents”. Idet man ser at kvinder med en kortere barsel end 3 måneder ofte ikke ammer eller opgiver amningen, når de starter på arbejde igen efter kort barsel.

Om WABA / World Alliance for Breastfeeding Action

World Alliance for Breastfeeding Action (WABA) er et globalt netværk af enkeltpersoner og organisationer dedikeret til at beskyttelse, fremme og støtte amning over hele verden. Visionen er en verden, hvor amning er den kulturelle norm, hvor mødre og familier er i stand til at give deres spædbørn og små børn den optimale ernæring og pleje og derved bidrage til et retfærdigt og sundt samfund.

Vi bakker med glæde op om World Breastfeeding Week

Vi bakker med stor glæde op om World Breastfeeding Week!! Den afholdes hvert år fra den 1-7 august.

Det er lige i Babyinstituttets ånd. Vi arbejder hver dag på at fremme amningen i Danmark, med gratis artikler om amning hvor man kan tilegne sig viden om amning, med ammeforberedelse, med vores Ammebog “Effektiv Smertefri Amning – Amning med ESA-metoden og vores ammeguide og vores Online Ammekursus. Samt når vi sparre om amning og giver ammevejledning.

Vi håber, at World Breastfeeding Week kan være med til at sætte fokus på den (manglende) adgang til den nødvendige faglig støtte til at kunne få amningen godt i gang, som mange forældre desværre oplever, når de skal hjælpe deres lille nyfødte i trivsel og etablere en velfungerende amning, der skal være til glæde for både mor og barn.

Andre artikler om amning

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

Bogpakke til dig

BOGPAKKE 499

Suttekursus!

Lavet i samarbejde med
FRIGG

error: Content is protected !!