Vinder! Kvinde med begge arme i luftenJeg øver mig på at holde fri – altså fri på en måde, hvor jeg slapper af og bare er. Hvilket har ført til, at jeg i går lærte, hvordan man tænder vores fjernsyn og går på Netflix over vores play-stationen.

Mens jeg sad og zappede rundt på Netflix, var det, at jeg faldt over denne lille øvelse om, hvordan fysisk vinderattitude påvirker din mentalitet, som jeg synes det må være på sin plads at dele.

Energiboost til forældre

Det er sådan, at man som forældre nogle gange godt kunne bruge et energiboost. Føle man er den der har kontrollen, at man er ”on top of the situation” – især når man står med en grædende baby i armene, eller et barn der konstant prøver grænser af, eller et barn der har sin egen mening om tingene og som ynder at give den mening til kende højt og øredøvende.

Eller hvis du har en dag som min, hvor jeg til min store skræk har opdaget, at min computer er død og at jeg måske aldrig nogensinde igen kommer i kontakt med de data, film og billeder, der ligger på den –  siden den sidste backup. En dag hvor du i den grad har brug for et energiboost.

Så se videoen og lær hvordan.

Video om vinderattitude

Om videoen: Social Psykolog Amy Cuddy viser, hvordan vi ved at indtage en fysisk vinderattitude kan påvirke vores chancer for succes – også selvom vi i situationen ikke føler os som vindere eller særlig succesfulde.

Og hvorfor skulle den ikke også kunne bruges til at booste vores børns selvværd?