fbpx

Vejrtrækning som smertelindring under fødslen

I den vestlige verden var det den franske fødselslæge Fernand Lamaze, der som den første udviklede og tilbød åndedrætskurser for gravide. Hans fokus var, hvordan kvinden kunne bevare kontrollen over fødslen og lindre sin smerte på en naturlig måde.

Vejrtrækning som smertelindring under fødslen

Senere udvidede man fødselsforberedelsen til også at indeholde viden om processen, mulighed for at stille spørgsmål og at dele tanker og bekymringer i forbindelse med fødslen.

Vejrtrækningsteknikken skal være god for både dig og din  baby

Vejrtrækningen er vigtigt for, at kunne bevare kontrollen over din krop og lindre/kontrollere fødselssmerten, men vejrtrækningen har også indflydelse på din babys iltforsyning under fødslen.

En hensigtsmæssig vejrtrækning under fødslen sikre din baby et godt flow af ilt, hvor en uhensigtsmæssig vejrtrækning under fødslen kan gøre din krop til et iltfattigt miljø for din baby.

Hvad vi kan gøre for dig

Vores Fødselsforberedelse; Fødsel i kontrol er for dig der sammen med din partner gerne vil være klædt ordentligt på til fødslen. I løbet af de 3 moduler undervises du og din partner i at mestre vores særlige vejrtrækningsteknik, der er med til at give dig muskelkontrol, smertekontrol og tankekontrol i din fødsel. Og som samtidig sikrer en optimal iltning til din baby under veerne.

Andre artikler om fødsel og kejsersnit

Andre artikler, der kunne have interesse

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.