HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Vejrtrækning som smertelindring under fødslen

I den vestlige verden var det den franske fødselslæge Fernand Lamaze, der som den første udviklede og tilbød åndedrætskurser for gravide. Hans fokus var, hvordan kvinden kunne bevare kontrollen over fødslen og lindre sin smerte på en naturlig måde.

Vejrtrækning som smertelindring under fødslen

Senere udvidede man fødselsforberedelsen til også at indeholde viden om processen, mulighed for at stille spørgsmål og at dele tanker og bekymringer i forbindelse med fødslen.

Vejrtrækningsteknikken skal være god for både dig og din  baby

Vejrtrækningen er vigtigt for, at kunne bevare kontrollen over din krop og lindre/kontrollere fødselssmerten, men vejrtrækningen har også indflydelse på din babys iltforsyning under fødslen.

En hensigtsmæssig vejrtrækning under fødslen sikre din baby et godt flow af ilt, hvor en uhensigtsmæssig vejrtrækning under fødslen kan gøre din krop til et iltfattigt miljø for din baby.

Hvad vi kan gøre for dig

Vores Fødselsforberedelse; Fødsel i kontrol er for dig der sammen med din partner gerne vil være klædt ordentligt på til fødslen. I løbet af de 3 moduler undervises du og din partner i at mestre vores særlige vejrtrækningsteknik, der er med til at give dig muskelkontrol, smertekontrol og tankekontrol i din fødsel. Og som samtidig sikrer en optimal iltning til din baby under veerne.

Andre artikler om fødsel og kejsersnit

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!