Genåbningssalg få 20 % rabat med koden "HURRA20" i WEBSHOPPEN =>

DET ESSENTIELLE
GRAVIDITETS FORLØB

EN ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET MED LANGT FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Til 0 kr får du

Vi følger dig helt tæt igennem din graviditet og de første 100 dage af din babys liv – herefter ikker så hyppigt. Få daglige guldkorn i din indbakke om graviditeten, din babys udvikling i livmoderen og efter det udenfor livmoderen,  bliv klogere på babyudstyr og vejledning til brug mm. Derudover får du en unik adgang til gode rabatter og du løbende adgang til guides og indhold der følger din graviditet, din baby og barsel. Kort sagt undgå at gå glip af noget (vigtigt). 

Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Fodsel

Vejrtrækning som smertelindring under fødslen

I den vestlige verden var det den franske fødselslæge Fernand Lamaze, der som den første udviklede og tilbød åndedrætskurser for gravide. Hans fokus var, hvordan kvinden kunne bevare kontrollen over fødslen og lindre sin smerte på en naturlig måde.

Vejrtrækning som smertelindring under fødslen

Senere udvidede man fødselsforberedelsen til også at indeholde viden om processen, mulighed for at stille spørgsmål og at dele tanker og bekymringer i forbindelse med fødslen.

Vejrtrækningsteknikken skal være god for både dig og din  baby

Vejrtrækningen er vigtigt for, at kunne bevare kontrollen over din krop og lindre/kontrollere fødselssmerten, men vejrtrækningen har også indflydelse på din babys iltforsyning under fødslen.

En hensigtsmæssig vejrtrækning under fødslen sikre din baby et godt flow af ilt, hvor en uhensigtsmæssig vejrtrækning under fødslen kan gøre din krop til et iltfattigt miljø for din baby.

Hvad vi kan gøre for dig

Vores Fødselsforberedelse; Fødsel i kontrol er for dig der sammen med din partner gerne vil være klædt ordentligt på til fødslen. I løbet af de 3 moduler undervises du og din partner i at mestre vores særlige vejrtrækningsteknik, der er med til at give dig muskelkontrol, smertekontrol og tankekontrol i din fødsel. Og som samtidig sikrer en optimal iltning til din baby under veerne.

Andre artikler om fødsel og kejsersnit

Andre artikler, der kunne have interesse