HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Vejning i graviditeten, hvorfor?

Din vægt vil blive fulgt af din læge og jordemoder i konsultationen.

Tjek din BMI for at se, om du er normalvægtig, undervægtig eller overvægtig. Det er særligt relevant, hvis du har et meget lavt BMI (vejer lidt i forhold til din højde) eller et meget højt BMI (vejer meget i forhold til din højde).

Vejning i graviditeten, gravid kvinde på vægten

Hvis du har forhøjet blodtryk og protein i urinen, altså ved mistanke om svangerskabsforgiftning, vil du blive sat til at holde øje med din vægt derhjemme. Vejninger med nogle dages mellemrum kan fortælle, om du ophober meget vand i kroppen over kort tid.

Andre artikler om graviditet

DET ESSENTIELLE
GRAVIDITETS FORLØB

EN ALL INKLUSIVE ADGANG TIL VIDEN DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET MED LANGT FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Til 0 kr får du

Vi følger dig helt tæt igennem din graviditet og de første mindst 100 dage af din babys liv, med daglige guldkorn i din indbakke. Du får viden om graviditeten, fosterudviklingen i livmoderen, fødslen, amningen, din babys udvikling efter ankomst. Bliv også klogere på babyudstyr og anvendelse med mere. 

Derudover får du en unik adgang til gode rabatter. Samt løbende adgang til guides og indhold der følger din graviditet, din baby og din barsel. Kort sagt, tilmeld dig og undgå at gå glip af noget (vigtigt). 

error: Content is protected !!