KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Vejning i graviditeten, hvorfor?

Din vægt vil blive fulgt af din læge og jordemoder i konsultationen. Den første vægt vil være udgangspunktet for graviditeten. Du kan se her hvad du kan forvente af vægtøgning.

Tjek din BMI for at se, om du er normalvægtig, undervægtig eller overvægtig. Det er særligt relevant, hvis du har et meget lavt BMI (vejer lidt i forhold til din højde) eller et meget højt BMI (vejer meget i forhold til din højde).

Vejning i graviditeten, gravid kvinde på vægten

Hvis du har forhøjet blodtryk og protein i urinen, altså ved mistanke om svangerskabsforgiftning, vil du blive sat til at holde øje med din vægt derhjemme. Vejninger med nogle dages mellemrum kan fortælle, om du ophober meget vand i kroppen over kort tid. Omvendt vil meget kraftigt vægtøgning på kort tid give anledning til at tjekke urinen for protein og måle blodtrykket. 

Andre artikler om graviditet

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

to bøger

Vær godt forberedt på din babys ankomst med Babyinstituttets Ammebog, så du har styr på amningen og Nyfødtbogen, så du er klar til babys ankomst. Klik her 

Besøg Webshoppen

Lad os holde kontakten

error: Content is protected !!