HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Undertøj til baby, har baby brug for undertøj?

Vi er vilde med undertøj, fordi det holder kroppen varm, lige der hvor din babys lunger sidder. Er kroppen varm og tilpas, vil din baby også være det. Du kan derfor roligt købe dig en lille bunke undertøj til din baby i de 3 første størrelser. På den måde har du den næste størrelse klar allerede inden din baby vokser ud af det første.

Vi er kun til bodystockings uden ærmer

Undertøj, der er en bodystocking uden ærmer, synes vi er absolut det bedste køb. De holder din baby lukket sammen på midten uanset, hvad din baby har over, og det er det der tæller. Det er derfor også kun bodystockings uden ærmer du kan finde her hos os. Din baby kan sagtens have en bodystocking uden ærmer inderst og en bodystocking med ærmer oven på samt et par bukser eller bare en heldragt. Begge dele vil fungere rigtigt fint. Undertøj under heldragter er især en rigtig god ting, da mange heldragter er så brede i det, at det kan være svært for barnet at holde varmen.

Husk at klippe mærkerne af din babys undertøj

Når du har købt undertøjet, så tag lige og klip mærkerne af.

De tøjmærker, der sidder i babytøj, er samme størrelse som hos en voksen, MEN tøjet er jo så meget mindre, så mærkerne er omkring samme størrelse som en nyfødt babys arm. Især mærker i undertøjet, der sidder direkte på huden, kan fylde og genere unødvendigt. Vask også tøjet, du køber, inden brug. Uanset hvor økologisk eller uld-agtigt det er, så bør du vaske tøjet inden du putter din baby i det.

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!