Genåbningssalg få 20 % rabat med koden "HURRA20" i WEBSHOPPEN =>
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Undertøj til baby

Vi er vilde med undertøj, fordi det holder kroppen varm, hvor blandt andet din babys lunger sidder. Er kroppen varm og tilpas, vil din baby også ofte være det. Du kan derfor roligt købe dig en lille bunke undertøj til din baby i de 3 første størrelser, På den måde har du den næste størrelse klar allerede inden din baby vokser ud af de første.

Vi er kun til bodystockings uden ærmer

Undertøj, der er en bodystocking uden ærmer, synes vi er absolut det bedste køb. De holder din baby lukket sammen på midten uanset, hvad din baby har over, og det er det der tæller. Det er derfor også kun bodystockings uden ærmer du kan finde her hos os. Din baby kan sagtens have en bodystocking på uden ærmer inderst og en bodystockting med ærmer oven på samt et par bukser eller en heldragt. Det vil fungere rigtig fint. Undertøj under heldragter er især en rigtig god ting, da mange heldragter er så brede i det, at det kan være svært for barnet at holde varmen.

Husk at klippe mærkerne af din babys undertøj

Når du har købt undertøjet, så tag lige og klip mærkerne af. De tøjmærker, der sidder i babytøj, er samme størrelse som hos en voksen, MEN tøjet er jo så meget mindre, så mærkerne er omkring samme størrelse som en nyfødt babys arm. Især mærker i undertøjet, der sidder direkte på huden, kan fylde og genere unødvendigt. Vask også tøjet, du køber, inden brug. Uanset hvor økologisk og uld-agtigt det er, så bør du vaske tøjet inden du putter din baby i det.

God fornøjelse med at holde din baby varm.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet