LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Udsyr til supplering med MME eller MME

Udstyr til supplering med MME eller udpumpet mælk
Som udgangspunkt har din baby kun brug for brystmælk. Det gælder imidlertid kun hvis alt fungerer, som det skal med amningen. Hvis amningen ikke fungerer, eller hvis du er i tvivl, så skal du altid kontakte en sundhedsperson og få hjælp. Mad er vigtig for en baby – den dækker både behovet for væske og føde.

Står du her og nu og har brug for at give din baby ekstra mad, ud over det han eller hun får ved brystet, så er du landet det rette sted. Du kan nemlig her, under kategorien Supplering under amningen, finde måder at give supplering på, som bedst muligt sikrer, at du får amningen til at lykkes, selvom du skal supplere din baby med ekstra mælk.

Når din baby får mad på andre måder end ved brystet, så kan der være risiko for sutteforvirring. Det ses især, når babyer får sutteflaske, fordi teknikken på en sutteflaske er en anden (og meget lettere) end ved brystet. Anvendes sutteflaske-teknikken på brystet, vil barnet ofte kun få den tynde mælk (og dermed alt for lidt næring ved brystet og også stimulere mælkeproduktionen dårligt). Sker det, vil du ofte ende med at give mere og mere modermælkserstatning og mindre og mindre bryst – i stedet for at få amningen til at lykkes.

Her kan du blandt andet finde  kopper til kopmadning,  Medela SNS ammesystem og Medela Calma sutteflaske, der er specielt designet til at støtte amningen.

Se dig omkring og læs om de forskellige muligheder. Hvis du også får brug for en brystpumpe, så finder du dem her =>

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!