KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →
Søg
Close this search box.

Tilskudsblanding til babyer over 6 måneder

“Modermælkserstatning” til babyer over 6 måneder kaldes tilskudsblandinger. Tilskudsblandinger er, modsat modermælkserstatning, ikke godkendt som fuldgyldig ernæring til spædbørn. Det vil sige, at den til gives sammen med at barnet også får anden mad – mos og grød. Frem til at barnet får det, skal der gives modermælkserstatning også selvom dit barn er fyldt 6 måneder. Ligesom at din baby også efter sagtens kan fortsætte med modermælkserstatning (og ikke overgå til tilskudsblandinger).

Den største forskel på modermælkserstatning og tilskudsblandinger er, at der er en lidt højere fedtprocent i modermælkserstatning. Herudover er der mere af nogle vitaminer og mineraler og mindre af andre, tilpasset væksten. Mængden af kalorier er den samme i de to.

Oversigt over tilskudsblandinger fra de 6 måneder

Tilskud fra 6 mdr: Producent Økologisk Special Andet
 Alumin 2 Semper
 Nan 2 Nestle
 Nan 2 HA Nestle

Oversigt over tilskudsblandinger fra de 12 måneder

NAN har også en tilskudsblanding, der gives fra barnet er 12 måneder og frem, hvis der stadigvæk gives erstatning på det tidspunkt. Den kan også gives i stedet for almindelig mælk, hvis man af en grund ønsker at vente med at give det. Det er ikke nødvendigt at skifte til Nan 3, du kan fint fortsætte med 2´eren.

Oversigt over tilskudsblandinger fra de 12 måneder og frem.

Tilskud fra 12 mdr: Producent Økologisk Special Andet
 Nan 3 Nestle

KOM MED I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!