FRI FRAGT VED KØB OVER 499 i WEBSHOPPEN ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Gravid

Te og gravid

Som gravid er der pludselig et lille menneske i maven som man også skal tage hensyn til og derfor melder forskellige spørgsmål sig som:  Hvordan er det lige med te, når jeg er gravid?

Når man taler om, at te ikke skulle være godt for gravide, så er det den koffein, der er i nogle typer te, som man er bekymret for.

Hvor meget te må man få i graviditeten?

Sundhedsstyrelsen anbefaler at man som gravid ikke indtager mere end 200-300 milligram koffein pr. dag.

De norske sundhedsmyndigheders anbefaling er, at gravide indtager så lidt koffein som muligt og helst under 100 milligram koffein pr. dag.

Hvor meget koffein er der i te?

Det er kun te med koffein, som du bør begrænse indtaget af. Du kan altså drikke så meget te uden koffein, som du har lyst til.

  • Sort te indeholder mellem 250 til 500 milligram koffein pr. liter.
  • Grøn te indeholder 100 til 150 milligram koffein pr. liter

Ved te-typer med koffein gælder det, at jo stærkere en kop te du drikker, jo mere koffein vil den indeholde.

Te, hvordan med te, når man er gravid?

Hvad er risikoen ved at få for meget te som gravid?

Der er ingen risiko for gravide ved at drikke te, det afgørende er mængden af koffein, du indtager pr. døgn. Flere undersøgelser har vist, at koffein giver øget risiko for gravidteten f.eks:

Vær opmærksom på, at der også er koffein i kaffe, cola, energidrikke, te (sort og grøn) og chokolade. Du kan læse mere om undersøgelserne i artiklen koffein og gravid.

Andre artikler om gravidtet

Andre artikler, der kunne have din interesse

DET ESSENTIELLE
GRAVIDITETS FORLØB

EN ALL INKLUSIVE ADGANG TIL VIDEN DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET MED LANGT FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Til 0 kr får du

Vi følger dig helt tæt igennem din graviditet og de første mindst 100 dage af din babys liv, med daglige guldkorn i din indbakke. Du får viden om graviditeten, fosterudviklingen i livmoderen, fødslen, amningen, din babys udvikling efter ankomst. Bliv også klogere på babyudstyr og anvendelse med mere. 

Derudover får du en unik adgang til gode rabatter. Samt løbende adgang til guides og indhold der følger din graviditet, din baby og din barsel. Kort sagt, tilmeld dig og undgå at gå glip af noget (vigtigt). 

error: Content is protected !!