KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Strømper & strømpebukser til baby

Med mindre din baby har fødder i alle sine bukser (og det kan have sine ulemper), så får du brug for noget at putte på din babys fødder for at holde dem varme. Du vil få brug for enten strømper eller strømpebukser.

De fleste forældre opdager hurtigt, at strømper ikke er noget, der sidder fast på en barnefod, som de gør på en voksenfod. Faktisk noget nær det modsatte. Jeg kan næsten med garanti love dig, at du mindst vil have 100 ensomme strømper, inden din baby starter i skole, fordi den anden er blevet væk. De strømper, du skal gå efter, skal være nogle, der er meget smalle. Fordi det er det, der skal til, for at de bliver siddende nogenlunde fast på en babyfod.

Vi er vilde med strømpebukser

Fordi strømper har det med at hoppe af, kan man hurtigt blive vild med strømpebukser. Jeg synes, at strømpebukser, så længe barnet er lille, er både til drenge og piger. Det er dog ikke alle, der er enige med mig i det – måske mest fædrene ;-).

Strømpebukser er i hvert fald praktiske og giver mere varme under et par tynde bukser end bare at have strømper på. Det kan også regulere varmen ved at vælge strømpebukser i uld om vinteren og  bomuld om sommeren.

Strømpebukser er også rigtig gode at sove i – både sommer og vinter. Om sommeren er bare ben i voksiposen måske nok, men om vinteren vil et par strømpebukser ofte være sagen. Mere end det, vil ofte blive for varmt under dynen.

Strømper & strømpebukser, der støtter udviklingen

Tjek Gobabygo´s kollektion af strømper, strømpebukser og kravleknæ. Dem er vi særlig vilde med, fordi de støtter den motoriske udvikling. Denne type strømper (og kravleknæ) og især strømpebukser er for din baby, hvis I har trægulve.

De bruges fra før barnet kan kravle, og skal til at lære et og frem. De skridsikre dupper hjælper barnet med at komme frem og op i kravle position, og gør at kroppen ikke kommer ud i yderpositioner som Bambi på glat is grundet et glat underlag.

  • Gå til Gobabygo´s kollektion =>

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!