HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

strømper & strømpebukser

Strømper og strømpebukser til baby

Med mindre din baby har fødder i alle sine bukser (og det kan have sine ulemper), så får du brug for noget at putte på din babys fødder for at holde dem varme. Du vil få brug for enten strømper eller strømpebukser.

De fleste forældre opdager dog hurtigt, at strømper ikke er noget, der sidder fast på en barnefod, som på en voksenfod. Faktisk noget nær det modsatte. Jeg kan næsten med garanti love dig, at du mindst vil have 100 ensomme strømper, inden din baby starter i skole, fordi den anden er blevet væk. De strømper, vi har valgt, er derfor nogle, der er meget smalle. Fordi det er det, der skal til, for at de bliver siddende nogenlunde fast på en babyfod.

Vi er vilde med strømpebukser

Fordi strømper har det med at hoppe af, kan man hurtigt blive vild med strømpebukser. Jeg synes, at strømpebukser, så længe barnet er lille, er både til drenge og piger. Det er dog ikke alle, der er enige med mig i det – måske mest fædrene;-). De er i hvert fald praktiske og giver mere varme under et par tynde bukser end bare at have strømper på. Det kan reguleres i varmen ved at vælge materiale af uld om vinteren og af bomuld om sommeren.

Strømpebukser er også dejlige at sove i

Strømpebukser er også rigtig gode at putte i – både sommer og vinter. Om sommeren er bare ben i voksiposen måske nok, men om vinteren vil et par strømpebukser ofte lige være sagen. Mere end det, vil ofte blive for varmt.

Strømper & strømpebukser, der støtter udviklingen

Du vil også finde gobabygo´s kollektion af strømper og strømpebukser – og kravleknæene i vores udvalg af strømper og strømpebukser. Dem er vi især vilde med, fordi de støtter den motoriske udvikling. Denne type strømper og især strømpebukser er for ALLE, der har trægulve og kan bruges fra før barnet kan kravle. Det giver hjælp til at komme til kravleposition, så kroppen ikke skrider ud i yderpositioner.

God fornøjelse. De penge du bruger på gode strømpebukser og strømper til din baby, kommer du ikke til at fortryde.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!