fbpx

Ledige stillinger

Ledige stillinger på Baby Instituttet

På Baby Instituttet er vi på en fælles mission om at forbedre tilværelsen for nyfødte og deres forældre. Baby Instituttet er et privat tilbud til gravide og barslende med fast base i Lyngby. Vi er en favnfuld top-engagerede kvinder, der ELSKER vores arbejde. Vi brænder for de nyfødte, for mødre, for fædre, for amning, for familiedannelse og for det gode håndværk. Vi er alle er startet ud i det offentlige sygehusvæsen og repræsenterer, med vores videreuddannelser, tilsammen en bred vifte af specialområder inden for graviditet, fødsel, nyfødte babyer og barselstiden.

Vi hjælper babyer og familier godt fra start både på timebasis og på døgnbasis. Det gør vi med en høj faglig standard og tid til omsorg og nærvær. Og vi brænder alle sammen for den gode start på livet – både for forældrene og for barnet.

 • På vores klinik i Lyngby hjælper vi familier med jordemoderarbejde i høj kvalitet i forbindelse med graviditet, online undervisning, holdforløb og ikke mindst; amning og babys trivsel. Vi er problemløsere med stor erfaring, som gør os i stand til at hjælpe familier med at løse alle de udfordringer, der kan opstå med en lille baby.
 • Vores døgnhjælp foregår på vores barselshotel i Lyngby. Her arbejder vores jordemødre i døgnvagter, hvor de hjælper nye familier med alt hvad de skal bruge af jordemoderfaglig omsorg. Familierne kommer enten direkte fra fødegangen eller til Ny Start ophold, når man ikke er kommet så godt fra start, som man kunne have ønsket det.

Derudover så har vi vores sovejordemoder Karen, der styrer og tager sig kærligt at vores Søvn i Babysteps forløb.

Ellers består Baby Instituttet af en kæmpe stor vidensdatabase, hvor du kan finde viden om næsten alle de ting, man støder på, når man ønsker sig en baby, venter en baby eller sidder med sin baby i armene. Den finder du her ⇒

På Baby Instituttet hjælper vi hvert år mere end 1000 nybagte familier med at komme godt fra start og med at løse udfordringer med amning, trivsel, søvn og meget andet både på døgnbasis og på timebasis. Via hjemmesiden hjælper vi endnu, endnu flere. Lige nu er vi 12 ansatte, men vi bliver hele tiden flere. Du er velkommen til at se dig omkring på babyinstituttet.dk.

 

Dygtig jordemoder med erfaring i amning søges til vores timevejledning i Lyngby!

Drømmer du om at hjælpe nye familier godt fra start med amningen, baby og den første tid som familie på en måde, hvor der er tid til gøre dit arbejde godt med den tilfredsstillelse det giver – både for dig selv men også for familierne?

Vi søger lige nu endnu en dygtig jordemoder til Baby Instituttets klinik i Kgs Lyngby. Arbejdet her foregår primært på hverdage og indenfor almindelige dagstider fraset enkelte aftener og weekend-vagter. Dit job i klinikken vil bestå af amme-konsultationer, hjemmebesøg og amme-forberedelse – og hvis du ønsker det også gravid-konsultationer, rebozo-behandlinger, fødselsforberedelse. Her vil du i en stor del af tiden levere en høj kvalitet af hands-on-hjælp til amning, samt til at få hverdagen for nye familier og deres nyfødte, til at være så velfungerende som muligt.

Kvalitet, tid og omsorg i mødet med hver eneste familie, er altafgørende for os. Vi vil gøre en forskel for dem, vi har i hænderne. Og den erfaring, vi har dannet over de seneste 11 år fra både vores timevejledninger og vores døgnophold på barselshotellet, har givet os en høj standard for vores jordemoderfaglige arbejde, som vi er stolte af – særligt omkring amningen og den gode start med en baby. Derfor vil du (ligesom alle vores jordemødre har gjort det) gennemgå en grundig, praktisk og velfunderet oplæring, som vil give dig alt, hvad det kræver for at kunne hjælpe vores familier.

Vi tilbyder at

 • Du vil blive en del af et team af søde, engagerede, dygtige og erfarne jordemødre, hvilket giver mulighed for faglig sparring på tværs af en bred vifte af specialområder.
 • Du vil få muligheden for at gøre en forskel for nye familier og nyfødte – hver eneste dag, du er på arbejde.
 • Du vil få tiden og rammerne til at gøre dit arbejde godt – og opleve den tilfredsstillelse det giver, både for dig som jordemoder og for de familier, du hjælper.
 • Du vil blive verdensmester til amning i praksis med oplæring i teoretisk viden om amning, samt vores tilgang og hands-on metode. 

Vi forestiller os at den rette kandidat opfylder følgende

Et hjerte der brænder for gravide, for barselsområdet, amningen og for at hjælpe nyfødte og deres forældre godt fra start. En ildsjæl, som ønsker at udrette noget og som finder glæde og inspiration i udvikling, nysgerrighed og læring. Mindst 2 års arbejde på fødegangen og / eller barselsgangen og meget gerne med erfaring på barselsområdet. IBCLC-uddannelse er en fordel – men ikke et krav. Det samme gælder kursus i obstetrisk akupunktur. 

Stillingen er på 32 timer ugentlig og med tiltrædelse 1. marts 2022. Skriftlig ansøgning og CV sendes senest d 9 januar til vores daglige leder i klinikken jordemoder Camilla Kristiansen på camilla@babyinstituttet.dk Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Kristiansen på 22 77 12 18.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Elsker du at få andre mennesker til at vokse og lykkes?

– Så hører du måske til på vores barselshotel

Når man bliver forældre er der meget, der er svært og kan føles uoverskueligt. Det der før så let og ukompliceret ud, er måske ikke så ligetil alligevel. 

I den situationen er det altafgørende at blive hørt, set og taget sig af. At møde et menneske, der træder til og hjælper, når der er allermest brug for det, trækker spor langt ind i fremtiden. Vil DU være det menneske, der rækker ud, hjælper og klæder familier på til deres livs vigtigste opgave, så kunne det være lige netop dig, vi søger som medarbejder til vores barselshotel-team.

Når et nyt liv fødes, bliver kvinder, babyer og mænd i løbet af få intense døgn til familier – en familie fødes. En skrøbelig tid, hvor vi på Baby Instituttet tror på, at der er brug for ro, stabilitet, hjælp og guidning ud i alt det nye. På Baby Instituttet har vi tiden til at være der for den enkelte familie samt redskaberne til at hjælpe med de udfordringer den første tid byder på. Samtidig har vi ikke mere travlt, end vi også når at nyde processen, og at se resultatet af arbejdet. Vi ser familier “blive født”! Ikke bare i glimt på et besøg; Vi er med imens det sker. Og det er intet mindre end MAGISK. Vores fornemmeste opgave på Baby Instituttet er, at få mor, far og barn så godt igennem de første døgn som overhovedet muligt og give dem grundlaget til at skabe den familie, de drømmer om.

Vi leder efter en medarbejder mere til vores Barselshotel i Sorgenfri (Lyngby), hvor familier indlogerer sig i et eller flere døgn til sundhedsfaglig hjælp til amning, søvn og døgnrytme. Her giver vi familierne en god og tryg start på et nyt liv. Du vil, som ansat hos os, være der 100 % for familierne og have intense (ind imellem hårde) men også enormt berigende døgn. Det er derfor vigtigt, at du trives godt med døgnvagter. Til gengæld kommer du som ansat på vores barselshotel til at opleve den højst mulige grad af kontinuitet, da du følger “dine” familier gennem 1-2 døgn ad gangen. Imellem blokkene af døgnvagter vil du selvfølgelig have sammenhængende blokke af fri, hvor du kan være der 100 % for dig selv og din egen familie.

Hos os vil du komme til at spille en absolut afgørende rolle for nye familiers start. Du vil hjælpe med at etablere velfungerende og smertefrie amninger, sikre trivsel samt forebygge for stort vægttab og blodsukkerfald hos baby. Kort sagt så vil stillingen give dig mulighed for at gøre en ægte forskel hver eneste dag, du er på arbejde.

Vi forventer:

 • Du er jordemoder, sygeplejerske eller sundhedsplejerske og har mindst 2 års erfaring. Erfaring med amning, babyer og barsel er ikke en forudsætning, da du vil få grundig sidemandsoplæring, indtil du selvstændigt kan varetage forløbene. Det er imidlertid en fordel at brænde for barselsområdet og evt. have en IBCLC.
 • Du har lyst til og trives med at arbejde i døgnvagter – og din familiesituation kan klare, at du er væk hjemmefra 1 eller 2 dage ad gangen (alle vagterne er døgnvagter).
 • Du er smilende, varm, tillidsvækkende, positiv, fleksibel og omgængelig. Du kan arbejde selvstændigt, løsningsorienteret og ofte også tænke kreativt.
 • Du har lyst til at dygtiggøre dig og lære nyt. Lære en masse om amning, nyfødte og babyer. Du skal have lyst til en hands-on tilgang og oplæring i hands-on metoder
 • Du vil være en del af en virksomhed med visioner, og et mål om at skabe noget vigtigt, både for familier og for faget. Ligesom du har lyst til at være med til at videreudvikle vores barselshotel.

Er det dig vi kalder på?

Brænder du for det samme som os?

– og vil du også gå en ekstra mil for at en nybagt familie?

Hvis ja, det er MIG i søger, så send en skriftlig ansøgning til jordemoder Lotte Drechsler (lotte@babyinstituttet.dk), der har det daglige ansvar for barselshotellet, og fortæl os hvorfor vi skal vælge lige netop dig til vores hotel team.

Stillingen er på 32 eller 37 timer med tiltrædelse 1. marts 2022 eller før.

Seneste ansøgningsfrist er torsdag d. 20. januar 2022 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler tirsdag d. 25. januar 2022

Om stillingen

Du skal forvente at have 8 døgnvagter om måneden (fuldtidsstilling) i blokke af 1-2 døgnvagter. Weekendvagt svarende til hver 3.- 4. weekend. Du vil i vagterne have højst tre familier ad gangen. Du vil kunne holde 3 ugers ferie i skolesommerferien (hvis du ønsker det). Hele hotel teamet holder fri jul og nytår og alt derimellem. Din månedsløn vil matche lønnen i det offentlige. Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lotte Drechsler på tlf  22 77 00 57.

Om Baby Instituttet

På Baby Instituttet er vi på en fælles mission om at forbedre tilværelsen for nyfødte og deres forældre.

Vi er en favnfuld top engagerede kvinder der ELSKER vores arbejde. Vi brænder for de nyfødte, for mødre, for fædre, for amning, for familiedannelse og for det gode håndværk.

På Baby Instituttet hjælper vi hvert år mere end 1000 nybagte familier med at komme godt fra start og med at løse udfordringer med amning, trivsel, søvn og meget andet både på døgnbasis og på timebasis. Lige nu er vi 12 ansatte, men vi bliver hele tiden flere. Du er velkommen til at se dig omkring i vores univers på babyinstituttet.dk.