fbpx

Ledige stillinger

Ledige stillinger på Baby Instituttet

På Baby Instituttet er vi på en fælles mission om at forbedre tilværelsen for nyfødte og deres forældre. Baby Instituttet er et privat tilbud til gravide og barslende med fast base i Lyngby og en afdeling i Århus. Vi er en favnfuld top-engagerede kvinder, der ELSKER vores arbejde. Vi brænder for de nyfødte, for mødre, for fædre, for amning, for familiedannelse og for det gode håndværk. Vi er alle er startet ud i det offentlige sygehusvæsen og repræsenterer, med vores videreuddannelser, tilsammen en bred vifte af specialområder inden for fertilitet, graviditet, fødsel, nyfødte babyer og barselstiden.

Vi hjælper babyer og familier godt fra start både på timebasis og på døgnbasis. Det gør vi med en høj faglig standard og tid til omsorg og nærvær. Og vi brænder alle sammen for den gode start på livet – både for forældrene og for barnet.

  • Vores timevejledning i Lyngby og Århus hjælper familier med jordemoderarbejde i høj kvalitet i forbindelse med fertilitet, graviditet, behandlinger, online undervisning, holdforløb og ikke mindst; amning og babys trivsel. Vi er problemløsere med stor erfaring, som gør os i stand til at hjælpe familier med at løse alle de udfordringer, der kan opstå med en lille baby.
  • Vores døgnhjælp foregår på vores barselshotel i Lyngby. Her arbejder vores jordemødre i døgnvagter, hvor de hjælper nye familier med alt hvad de skal bruge af jordemoderfaglig omsorg. Familierne kommer enten direkte fra fødegangen eller til Ny Start ophold, når man ikke er kommet så godt fra start, som man kunne have ønsket det.

Derudover så har vi vores sovejordemoder Karen, der styrer og tager sig kærligt at vores Søvn i Babysteps forløb.

  • Vores butik i Århus har kvalitetsprodukter i funktionalitet, hvor vi går efter “need to have” og “lidt men godt” princippet. Her finder du, hvad du har brug for til en lille baby og til dig selv under graviditeten og i barselsperioden.
  • Vores Webshop er tilknyttet vores butik i Århus og styres derfra, den finder du her ⇒

Ellers består Baby Instituttet af en kæmpe stor vidensdatabase, hvor du kan finde viden om næsten alle de ting, man støder på, når man ønsker sig en baby, venter en baby eller sidder med sin baby i armene. Den finder du her ⇒

På Baby Instituttet hjælper vi hvert år mere end 1000 nybagte familier med at komme godt fra start og med at løse udfordringer med amning, trivsel, søvn og meget andet både på døgnbasis og på timebasis. Via hjemmesiden hjælper vi endnu, endnu flere. Lige nu er vi 12 ansatte, men vi bliver hele tiden flere. Du er velkommen til at se dig omkring på babyinstituttet.dk.

 

Dygtig jordemoder med erfaring i amning søges til vores timevejledning i Århus og Lyngby!

(Lyngby – vi har pt ikke nogen ledige stilinger, men vi søger løbende jordemødre, så send gerne en uopfordret ansøgning)

Drømmer du om at hjælpe nye familier godt fra start med amningen, baby og den første tid som familie på en måde. hvor der er tid til gøre dit arbejde godt med den tilfredsstillelse det giver – både for dig selv men også for familierne?

Vi ønsker at udvide Baby Instituttet med endnu en dygtig jordemoder til vores ambulatorieteam. Arbejdet her foregår primært på hverdage og indenfor almindelige dagstider fraset enkelte aftener og weekend-vagter. Timevejledningerne består af baby-konsultationer, amme-konsultationer, hjemmebesøg, fødselsforberedelse og amme-forberedelse m.m. Her vil du i en stor del af tiden levere en høj kvalitet af hands-on-hjælp til amning, samt til at få hverdagen for nye familier og deres nyfødte, til at være så velfungerende som muligt.

Kvalitet, tid og omsorg i mødet med hver eneste familie, er altafgørende for os. Vi vil gøre en forskel for dem, vi har i hænderne. Og den erfaring, vi har dannet over de seneste 10 år fra både vores timevejledninger og vores døgnophold på barselshotellet, har givet os en høj standard for vores jordemoderfaglige arbejde, som vi er stolte af – særligt omkring amningen og den gode start med en baby. Derfor vil du (ligesom alle vores jordemødre har gjort det) gennemgå en grundig, praktisk og velfunderet oplæring, som vil give dig alt, hvad det kræver for at kunne hjælpe vores familier.

Vi tilbyder at

  • Du vil blive en del af et team af søde, engagerede, dygtige og erfarne jordemødre, hvilket giver mulighed for faglig sparring på tværs af en bred vifte af specialområder.
  • Du vil få muligheden for at gøre en forskel for nye familier og nyfødte – hver eneste dag, du er på arbejde.
  • Du vil få tiden og rammerne til at gøre dit arbejde godt – og opleve den tilfredsstillelse det giver, både for dig som jordemoder og for de familier, du hjælper.
  • Du vil blive verdensmester til amning i praksis med oplæring i teoretisk viden om amning, samt vores tilgang og hands-on metode. Du vil få muligheden for en IBCLC uddannelse (hvis du ønsker det)

Vi forestiller os at den rette kandidat opfylder følgende

Et hjerte der brænder for barselsområdet, amningen og for at hjælpe nyfødte og deres forældre godt fra start. En ildsjæl, som ønsker at udrette noget og som finder glæde og inspiration i udvikling, nysgerrighed og læring. Mindst 3 års arbejde på fødegangen og med erfaring på barselsområdet.

Skriftlig ansøgning og CV sendes til vores daglige leder af timevejledningen; jordemoder Camilla Kristiansen på camilla@babyinstituttet.dk Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Kristiansen på 22 77 12 18.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Skanningsjordemoder søges til Århus og Lyngby – få din egen biks i biksen og super søde kollegaer?

Er du jordemoder og uddannet sonograf og kunne du tænkte dig at blive en fast del af Baby Instituttet, så kunne det være lige dig, vi søger.

Skriftlig ansøgning og CV sendes til vores daglige leder af timevejledningen; jordemoder Camilla Kristiansen på camilla@babyinstituttet.dk Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Kristiansen på 22 77 12 18.

Vi glæder os til at høre fra dig!