fbpx

Ledige stillinger

Erfaren og kærlig børnepasser med team-ansvar søges til pasning i privat hjem nær Århus (Fuldtid)

Vi søger, på vegne af en klient, en erfaren og dygtig medhjælper til en familie, der bor i Aarhus Vest.  

Familien leder efter en kompetent og ansvarsfuld medhjælper til at hjælpe med at passe deres børn og til at være det ekstra sæt hænder, de har brug for i deres hjem. En medhjælper der har hjertet på rette sted og harerfaring med pasning af mindre børn, herunder gerne tvillinger, og en der evner at gå til hånde og hjælpe til i en travl families hverdag. 

For familien er det altafgørende, at du vil drage omsorg for deres børn, være kærlig,rolig, nærværende og omsorgsfuld. Det er ligeledes vigtigt, at du har overblik, er på forkant og ved, hvad det vil sige at drifte et hjem med småbørn. Det falder dig naturligt at hjælpe til, være initiativrig og have et ærligt samspil med familien. 

Vi forestiller os, at du har erfaring fra egen familie, måske tidligere har været ansat i et privat hjem, eller at du arbejder indenfor plejefaget. Det er også muligt, at du har erfaring fra job sompædagog eller pædagogmedhjælper i en børnehave eller institution og ved, hvad det vil sige at tage sig af børn. Vigtigst er, at du har erfaring fra arbejde med børn, og det er afgørende, at du er glad for børn og nyder at være omkring dem og være med til at udvikle dem. 

Jobbet er en fuldtidsstilling. Du vil blive ansvarlig for og en del af et lille team af medhjælpere, der hjælpes ad med at dække vagter og samarbejder om opgaverne. Vagterne fordeler sig over hverdage, hovedsageligt fra eftermiddag til aften samt hver tredje weekend. Det er en fordel du har adgang til bil, da familien bor lidt udenfor Aarhus. 

Vi lægger vægt på at du: 

 • er ansvarsfuld og samvittighedsfuld 
 • har en positiv indstilling og en ukompliceret tilgang til tingene 
 • er omstillingsparat og kan tage initiativ og arbejde selvstændigt 
 • er flittig og arbejdsom 
 • er stabil og ansvarlig omkring at møde på arbejde og komme til tiden 
 • trives i et fleksibelt job, hvor arbejdstider og arbejdsopgaver kan variere 
 • har erfaring med at planlægge, koordinere og strukturere et arbejde med et team 

Opgaverne vil blandt andet bestå af: 

 • samvær og leg medtre børn under halvandet år  
 • bidrage til sund mad til børnene, tilberedemad, spise med børnene, rengøre og rydde op 
 • praktiske opgaver omkring børnene; vaske, lægge tøj på plads, pakke til ture, 
 • skifte, vaske og putte børnene  
 • hjælpe med praktiske huslige opgaver bl.a. opvask, oprydning, sørge for bestillinger m.m. 
 • være på forkant og have overblik over, hvad der skal foregå omkring børnene og familien 
 • deltage på ture og rejser med familien 
 • sikre at der altid er orden og system omkring børnene  
 • lægge arbejdsplaner og varetage teamet af barnepiger  
 • bidrage og hjælpe til at hverdagen forløber særdeles godt 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt

Send venligst din ansøgning til: 

Anne Udesen på mail audesen@live.dk eller kontakt på telefon 52 15 13 79 

 

Børnepasser søges til privat hjem nær Århus (15-20 timer)

Vi søger en sød, arbejdsom og dygtig medhjælper til et job som børnepasser hos en familie der bor i Aarhus Vest.  

Familien leder efter en positiv og flittig børnepasser til at hjælpe med at passe deres børn, og til at være det ekstra sæt hænder de har brug for i deres hjem. En der evner at gå til hånde og hjælpe til i en travl hverdag.En børnepasser med hjertet på rette sted, meget gerne med erfaring fra pasning af mindre børn, herunder gerne tvillinger.  

For familien er det altafgørende, at du vil drage omsorg for deres børn, være kærlig,rolig, tålmodig, nærværende og omsorgsfuld. Det er ligeledes vigtigt, at det falder dig naturligt at hjælpe til, at være initiativrig og ærlig i samspil med familien, og at du kan trives i et miljø, hvor ikke to dage er ens. 

Vi forestiller os, at du er studerende og bor i eller omkring Aarhus, eller at du netop er færdiguddannet og klar til at komme ud og arbejde. Det er vigtigt, at du har erfaring fra arbejde med/eller har passet børn og ved, hvad det vil sige at tage sig af børn. Det er afgørende, at du er glad for børn og nyder at være omkring dem, kan være med til at udvikle dem og vil sætte en ære i at lære dem en masse. 

Jobbet er på ca. 15-20 timer om ugen, og vagterne fordeler sig over hverdage, hovedsageligt fra eftermiddag til aften, samt hele weekender og helligdage. 

Du vil indgå i et mindre team af børnepassere, der hjælpes ad med at dække vagter og samarbejde om opgaverne. Det er en fordel du har adgang til bil, da familien bor lidt udenfor Aarhus. 

Vi lægger vægt på at du: 

 • er ansvarsfuld og samvittighedsfuld 
 • har en positiv og let indstilling og en ukompliceret tilgang til tingene 
 • er omstillingsparat og kan tage initiativ og handle selvstændigt 
 • er flittig og arbejdsom 
 • er stabil og ansvarlig omkring at møde på arbejde og komme til tiden 
 • kan trives i et fleksibelt job, hvor arbejdstider og arbejdsopgaver kan variere 

Opgaverne vil blandt andet bestå af:

 • samvær og leg medtre børn under halvandet år  
 • tilberedemad til og spise medbørnene, rengøre og rydde op igen 
 • skifte, vaske og putte børnene 
 • deltage på ture og rejser med familien 
 • praktiske opgaver omkring børnene; vaske tøj, lægge tøj på plads, pakke til ture 
 • hjælpe med praktiske huslige opgaver bl.a. opvask, oprydning, bestillinger m.m. 
 • sikre at der altid er orden og system omkring børnene  
 • bidrage og hjælpe til at alt omkring børnene forløber godt  

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt

Send venligst din ansøgning til: 

Anne Udesen på mail audesen@live.dk eller kontakt på telefon 52 15 13 79 

 

 

Ledige stillinger på Baby Instituttet

På Baby Instituttet er vi på en fælles mission om at forbedre tilværelsen for nyfødte og deres forældre. Baby Instituttet er et privat tilbud til gravide og barslende med fast base i Lyngby og en afdeling i Århus. Vi er en favnfuld top-engagerede kvinder, der ELSKER vores arbejde. Vi brænder for de nyfødte, for mødre, for fædre, for amning, for familiedannelse og for det gode håndværk. Vi er alle er startet ud i det offentlige sygehusvæsen og repræsenterer, med vores videreuddannelser, tilsammen en bred vifte af specialområder inden for fertilitet, graviditet, fødsel, nyfødte babyer og barselstiden.

Vi hjælper babyer og familier godt fra start både på timebasis og på døgnbasis. Det gør vi med en høj faglig standard og tid til omsorg og nærvær. Og vi brænder alle sammen for den gode start på livet – både for forældrene og for barnet.

 • Vores timevejledning i Lyngby og Århus hjælper familier med jordemoderarbejde i høj kvalitet i forbindelse med fertilitet, graviditet, behandlinger, online undervisning, holdforløb og ikke mindst; amning og babys trivsel. Vi er problemløsere med stor erfaring, som gør os i stand til at hjælpe familier med at løse alle de udfordringer, der kan opstå med en lille baby.
 • Vores døgnhjælp foregår på vores barselshotel i Lyngby. Her arbejder vores jordemødre i døgnvagter, hvor de hjælper nye familier med alt hvad de skal bruge af jordemoderfaglig omsorg. Familierne kommer enten direkte fra fødegangen eller til Ny Start ophold, når man ikke er kommet så godt fra start, som man kunne have ønsket det.

Derudover så har vi vores sovejordemoder Karen, der styrer og tager sig kærligt at vores Søvn i Babysteps forløb.

 • Vores butik i Århus har kvalitetsprodukter i funktionalitet, hvor vi går efter “need to have” og “lidt men godt” princippet. Her finder du, hvad du har brug for til en lille baby og til dig selv under graviditeten og i barselsperioden.
 • Vores Webshop er tilknyttet vores butik i Århus og styres derfra, den finder du her ⇒

Ellers består Baby Instituttet af en kæmpe stor vidensdatabase, hvor du kan finde viden om næsten alle de ting, man støder på, når man ønsker sig en baby, venter en baby eller sidder med sin baby i armene. Den finder du her ⇒

På Baby Instituttet hjælper vi hvert år mere end 1000 nybagte familier med at komme godt fra start og med at løse udfordringer med amning, trivsel, søvn og meget andet både på døgnbasis og på timebasis. Via hjemmesiden hjælper vi endnu, endnu flere. Lige nu er vi 12 ansatte, men vi bliver hele tiden flere. Du er velkommen til at se dig omkring på babyinstituttet.dk.

 

Dygtig jordemoder med erfaring i amning søges til vores timevejledning i Århus og Lyngby!


(Lyngby – vi har pt ikke nogen ledige stilinger, men vi søger løbende jordemødre, så send gerne en uopfordret ansøgning)

Drømmer du om at hjælpe nye familier godt fra start med amningen, baby og den første tid som familie på en måde. hvor der er tid til gøre dit arbejde godt med den tilfredsstillelse det giver – både for dig selv men også for familierne?

Vi ønsker at udvide Baby Instituttet med endnu en dygtig jordemoder til vores ambulatorieteam. Arbejdet her foregår primært på hverdage og indenfor almindelige dagstider fraset enkelte aftener og weekend-vagter. Timevejledningerne består af baby-konsultationer, amme-konsultationer, hjemmebesøg, fødselsforberedelse og amme-forberedelse m.m. Her vil du i en stor del af tiden levere en høj kvalitet af hands-on-hjælp til amning, samt til at få hverdagen for nye familier og deres nyfødte, til at være så velfungerende som muligt.

Kvalitet, tid og omsorg i mødet med hver eneste familie, er altafgørende for os. Vi vil gøre en forskel for dem, vi har i hænderne. Og den erfaring, vi har dannet over de seneste 10 år fra både vores timevejledninger og vores døgnophold på barselshotellet, har givet os en høj standard for vores jordemoderfaglige arbejde, som vi er stolte af – særligt omkring amningen og den gode start med en baby. Derfor vil du (ligesom alle vores jordemødre har gjort det) gennemgå en grundig, praktisk og velfunderet oplæring, som vil give dig alt, hvad det kræver for at kunne hjælpe vores familier.

Vi tilbyder at

 • Du vil blive en del af et team af søde, engagerede, dygtige og erfarne jordemødre, hvilket giver mulighed for faglig sparring på tværs af en bred vifte af specialområder.
 • Du vil få muligheden for at gøre en forskel for nye familier og nyfødte – hver eneste dag, du er på arbejde.
 • Du vil få tiden og rammerne til at gøre dit arbejde godt – og opleve den tilfredsstillelse det giver, både for dig som jordemoder og for de familier, du hjælper.
 • Du vil blive verdensmester til amning i praksis med oplæring i teoretisk viden om amning, samt vores tilgang og hands-on metode. Du vil få muligheden for en IBCLC uddannelse (hvis du ønsker det)

Vi forestiller os at den rette kandidat opfylder følgende

Et hjerte der brænder for barselsområdet, amningen og for at hjælpe nyfødte og deres forældre godt fra start. En ildsjæl, som ønsker at udrette noget og som finder glæde og inspiration i udvikling, nysgerrighed og læring. Mindst 3 års arbejde på fødegangen og med erfaring på barselsområdet.

Skriftlig ansøgning og CV sendes til vores daglige leder af timevejledningen; jordemoder Camilla Kristiansen på camilla@babyinstituttet.dk Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Kristiansen på 22 77 12 18.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Skanningsjordemoder søges til Århus og Lyngby – få din egen biks i biksen og super søde kollegaer?

Er du jordemoder og uddannet sonograf og kunne du tænkte dig at blive en fast del af Baby Instituttet, så kunne det være lige dig, vi søger.

Skriftlig ansøgning og CV sendes til vores daglige leder af timevejledningen; jordemoder Camilla Kristiansen på camilla@babyinstituttet.dk Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Kristiansen på 22 77 12 18.

Vi glæder os til at høre fra dig!