Livsbekræftende job og super søde og skønne kollegaer!

Ledige stillinger hos os

På Baby Instituttet er vi på en fælles mission om at forbedre tilværelsen for nyfødte og deres forældre. Baby Instituttet er et privat tilbud til gravide og barslende med fast base i Gentofte og en afdeling i Århus. Vi er en favnfuld top-engagerede kvinder, der ELSKER vores arbejde. Vi brænder for de nyfødte, for mødre, for fædre, for amning, for familiedannelse og for det gode håndværk. Vi er alle er startet ud i det offentlige sygehusvæsen og repræsenterer, med vores videreuddannelser, tilsammen en bred vifte af specialområder inden for fertilitet, graviditet, fødsel, nyfødte babyer og barselstiden.

Vi hjælper babyer og familier godt fra start både på timebasis og på døgnbasis. Det gør vi med en høj faglig standard og tid til omsorg og nærvær. Og vi brænder alle sammen for den gode start på livet – både for forældrene og for barnet.

 • Vores timevejledning i Gentofte og Århus hjælper familier med jordemoderarbejde i høj kvalitet i forbindelse med fertilitet, graviditet, behandlinger, online undervisning, holdforløb og ikke mindst; amning og babys trivsel. Vi er problemløsere med stor erfaring, som gør os i stand til at hjælpe familier med at løse alle de udfordringer, der kan opstå med en lille baby.
 • Vores døgnhjælp foregår på vores barselshotel i Gentofte. Her arbejder vores jordemødre i døgnvagter, hvor de hjælper nye familier med alt hvad de skal bruge af jordemoderfaglig omsorg. Familierne kommer enten direkte fra fødegangen eller til Ny Start ophold, når man ikke er kommet så godt fra start, som man kunne have ønsket det.

Derudover så har vi vores sovejordemoder Karen, der styrer og tager sig kærligt at vores Søvn i Babysteps forløb.

 • Vores butik i Århus har kvalitetsprodukter i funktionalitet, hvor vi går efter “need to have” og “lidt men godt” princippet. Her finder du, hvad du har brug for til en lille baby og til dig selv under graviditeten og i barselsperioden.
 • Vores Webshop er tilknyttet vores butik i Århus og styres derfra, den finder du her ⇒

Ellers består Baby Instituttet af en kæmpe stor vidensdatabase, hvor du kan finde viden om næsten alle de ting, man støder på, når man ønsker sig en baby, venter en baby eller sidder med sin baby i armene. Den finder du her ⇒

På Baby Instituttet hjælper vi hvert år mere end 1000 nybagte familier med at komme godt fra start og med at løse udfordringer med amning, trivsel, søvn og meget andet både på døgnbasis og på timebasis. Via hjemmesiden hjælper vi endnu, endnu flere. Lige nu er vi 12 ansatte, men vi bliver hele tiden flere. Du er velkommen til at se dig omkring på babyinstituttet.dk.

Barselsjordemoder eller sygeplejerske til vores barselshotel i Gentofte

(OBS! Seneste ansøgningsfrist er fredag d. 4. december 2020  kl.12.00)

Bliver du høj af at få andre mennesker til at lykkes? Så vil du elske at arbejde på vores barselshotel

Når man bliver forældre er der meget, der er svært og kan føles uoverskueligt. Det man måske forventer skal blive hyggeligt og ukompliceret er ofte ikke så let igen, når man er blevet et helt nyt lille væsens mor eller far.

I den situation er det altafgørende at blive set og hørt, og at nogen også tager sig af en. At møde et menneske, der træder til og hjælper, når der er allermest brug for det, kan være altafgørende og derfor også sætte spor langt ind i fremtiden. Vil DU være det menneske, der rækker ud, hjælper og klæder familier på til deres livs vigtigste opgave, så kunne det være lige netop dig, vi søger til vores barselshotel-team i Gentofte.

Når et nyt liv fødes, bliver kvinder, babyer og mænd i løbet af få intense døgn til en familie – der “fødes” en ny familie. Det er også en afgørende tid, hvor vi på Baby Instituttet ved, at der er brug for ro, stabilitet, hjælp og guidning i alt det nye. På Baby Instituttet har vi tiden til at være der for familierne og give sikkerhed, tryghed og redskaber til at hjælpe med de udfordringer, den første tid byder på. Samtidig har vi ikke mere travlt, end at vi også, som fagpersoner, når at nyde processen og at se resultatet af vores arbejde. Vi ser familier “blive født”! Ikke bare i glimt på et besøg eller til en vejledning; nej vi er med, imens det sker. Og det er intet mindre end MAGISK – både for familierne og for os. Vores fornemmeste opgave er at få barn, mor og far så godt igennem starten på det nye liv som overhovedet muligt og give dem muligheden for at give deres baby optimale betingelser udenfor livmoderen og skabe den familie, de drømmer om.

Lige nu søger vi efter en medarbejder mere til vores Barselshotel i Gentofte, hvor familier indlogerer sig i et eller flere døgn hos os får at få sundhedsfaglig hjælp til amning, trivsel og en god døgnrytme. Familierne kommer for at få en sikker, god og tryg start på et nyt liv, og det er det, vi giver dem. Du vil som ansat hos os være der 100% for familierne og have intense (ind imellem hårde) men også enormt berigende døgn. Det er derfor vigtigt, at du trives godt med døgnvagter. Til gengæld kommer du som ansat på vores barselshotel til at opleve den højst mulige grad af kontinuitet, da du følger “dine” familier gennem 2-3 døgn af gangen. Imellem blokkene af døgnvagter vil du selvfølgelig have sammenhængende blokke af fri, hvor du kan være der 100% for din egen familie (eller for dig selv eller din hobby).

Du vil hos os komme til at spille en absolut afgørende rolle for nye familiers start. Du vil hjælpe med at etablere velfungerende, smertefrie amninger, sikre trivsel samt forebygge for stort vægttab og blodsukkerfald hos baby. Kort sagt så vil stillingen give dig mulighed for at gøre en ægte forskel hver eneste dag, du er på arbejde. Og ikke nok med det, du vil også komme til at opleve at få tak for det, hvad mere kan man ønske sig af et job?!

Vi forventer:

 • Du er jordemoder, sygeplejerske eller sundhedsplejerske og har mindst 2 års erfaring. Herudover også meget gerne erfaring med amning, babyer og barsel. Du vil hos os derudover få grundig sidemandsoplæring, indtil du selvstændigt kan varetage forløbene (kontinuitet også i det der bliver sagt og gjort er vigtigt for os). Du skal, ligesom os, brænde for barselsområdet.
 • Du har lyst til og trives med at arbejde i døgnvagter – og din familiesituation (og din mand) kan klare, at du er væk hjemmefra flere dage ad gangen (alle vagterne er døgnvagter).
 • Du er smilende, varm, tillidsvækkende, positiv, flink, fleksibel og omgængelig. Du kan arbejde selvstændigt, løsningsorienteret og ofte også tænke kreativt, men også være en del af Baby Instituttet og det vi står for.
 • Du har lyst til at dygtiggøre dig og lære nyt. Lære en masse om amning, nyfødte og babyer. Du skal have lyst til en hands-on tilgang og oplæring i hands-on metoder. 
 • Du vil være en del af en virksomhed med visioner og et mål om at skabe noget vigtigt, både for familier og for faget. Ligsom du har lyst til at være med til at videreudvikle vores barselshotel.

Og så skal du være klar til at hygge dig med sådan en som ham her…

Er det dig vi kalder på?

Brænder du for det samme som os? – og vil du også gå en ekstra mil for en nybagt familie?

Hvis ja, det er MIG i søger, så send en skriftlig ansøgning + CV til jordemoder og daglig leder af vores barselshotel Lotte Drechsler til lotte@babyinstituttet.dk. Fortæl hende hvorfor vi skal vælge lige netop dig til vores hotelteam.

 • Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1 februar 2021 eller før.
 • Seneste ansøgningsfrist er fredag d. 4. december 2020 kl. 12.00.
 • Vi afholder samtaler torsdag d. 10. december 2020

Om stillingen

Du skal forvente at have 9-10 døgnvagter om måneden i blokke af 2 døgnvagter og en weekend på 3 døgn hver 3.- 4. weekend. Du vil i vagterne have højst tre familier ad gangen. Du vil kunne holde 3 ugers ferie i skole-sommerferien (hvis du ønsker det). Hele hotelteamet holder, som det er lige nu, fri jul og nytår og alt derimellem. Din månedsløn vil matche den løn, du har nu i det offentlige. Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lotte Drechsler på tlf  22 77 00 57.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dygtig jordemoder med erfaring i amning søges til vores timevejledning i Århus og Gentofte!

(Århus – vi søger hurtigst muligt en jordemoder med erfaring i amning til vores timevejledning i Århus)
(Gentofte – vi har pt ikke nogen ledige stilinger, men vi søger løbende jordemødre, så send gerne en uopfordret ansøgning)

Drømmer du om at hjælpe nye familier godt fra start med amningen, baby og den første tid som familie på en måde. hvor der er tid til gøre dit arbejde godt med den tilfredsstillelse det giver – både for dig selv men også for familierne?

Vi ønsker at udvide Baby Instituttet med endnu en dygtig jordemoder til vores ambulatorieteam. Arbejdet her foregår primært på hverdage og indenfor almindelige dagstider fraset enkelte aftener og weekend-vagter. Timevejledningerne består af baby-konsultationer, amme-konsultationer, hjemmebesøg, fødselsforberedelse og amme-forberedelse m.m. Her vil du i en stor del af tiden levere en høj kvalitet af hands-on-hjælp til amning, samt til at få hverdagen for nye familier og deres nyfødte, til at være så velfungerende som muligt.

Kvalitet, tid og omsorg i mødet med hver eneste familie, er altafgørende for os. Vi vil gøre en forskel for dem, vi har i hænderne. Og den erfaring, vi har dannet over de seneste 10 år fra både vores timevejledninger og vores døgnophold på barselshotellet, har givet os en høj standard for vores jordemoderfaglige arbejde, som vi er stolte af – særligt omkring amningen og den gode start med en baby. Derfor vil du (ligesom alle vores jordemødre har gjort det) gennemgå en grundig, praktisk og velfunderet oplæring, som vil give dig alt, hvad det kræver for at kunne hjælpe vores familier.

Vi tilbyder at

 • Du vil blive en del af et team af søde, engagerede, dygtige og erfarne jordemødre, hvilket giver mulighed for faglig sparring på tværs af en bred vifte af specialområder.
 • Du vil få muligheden for at gøre en forskel for nye familier og nyfødte – hver eneste dag, du er på arbejde.
 • Du vil få tiden og rammerne til at gøre dit arbejde godt – og opleve den tilfredsstillelse det giver, både for dig som jordemoder og for de familier, du hjælper.
 • Du vil blive verdensmester til amning i praksis med oplæring i teoretisk viden om amning, samt vores tilgang og hands-on metode. Du vil få muligheden for en IBCLC uddannelse (hvis du ønsker det)

Vi forestiller os at den rette kandidat opfylder følgende

Et hjerte der brænder for barselsområdet, amningen og for at hjælpe nyfødte og deres forældre godt fra start. En ildsjæl, som ønsker at udrette noget og som finder glæde og inspiration i udvikling, nysgerrighed og læring. Mindst 3 års arbejde på fødegangen og med erfaring på barselsområdet.

Skriftlig ansøgning og CV sendes til vores daglige leder af timevejledningen; jordemoder Camilla Kristiansen på camilla@babyinstituttet.dk Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Kristiansen på 22 77 12 18.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skanningsjordemoder søges til Århus og Gentofte – få din egen biks i biksen og super søde kollegaer?

Er du jordemoder og uddannet sonograf og kunne du tænkte dig at blive en fast del af Baby Instituttet, så kunne det være lige dig, vi søger.

Skriftlig ansøgning og CV sendes til vores daglige leder af timevejledningen; jordemoder Camilla Kristiansen på camilla@babyinstituttet.dk Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Kristiansen på 22 77 12 18.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ung medarbejder under 18 år søges til vores butik i Århus

Vi søger en ung medarbejder til at hjælpe til i vores butik og webshop i Århus midtby. Du vil skulle arbejde 3 timer 2 gange om ugen. Arbejdet vil bestå af pakning af sutter, bind mv, rengøring, hente vare i kælderen og andet forefaldende arbejde i butikken. Ønsker du at vide mere er du velkommen til at ringe til Ditte Mærkedahl på 22772625.

Har det interesse? Skriv en ansøgning til Ditte Mærkedahl og send den til shop@babyinstituttet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!