LAGERFLYTTESALG I WEBSHOPPEN SPAR 25 % PÅ ALT (IKKE SOVEKURSER) ⇒
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Babygear

Stabeltårne & puslespil

Hjernegymnastik & rumfornemmelse

Jeg kan lige så godt advare dig inden du læser videre, jeg er foruden helt pjattet med bøger også super pjattet med puslespil til børn.

Med et puslespil står dit barn overfor en opgave. Det gælder derfor om at puslespillene passer til din baby, så du starter med de nemme med kun får brikker. Med puslespil gælder det også om at lave det samme puslespil flere gange – igen og igen. Det vil opbygge dit barns forståelse og oplevelse af at mestre opgaven. Med tiden vil de puslespil du udfordrer dit barn med gradvist kunne blive svære og svære – med flere og flere brikker. På den måde vil dit barn kunne vokse med opgaven.

Puslespil stimulerer hjernen og kan ses som en forløber for den matematik dit barn senere skal lære. Det er samtidig en opgave, der skal løses, og dit barn lærer at gå til opgaver – og finde ud af løsninger. Vigtig viden på den fremtidige færd i livet.

Stabeltårne er også et slags puslespil

Under kategorien puslespil finder du også stabletårne, fordi netop de giver barnet mange af det samme udfordringer. Barnet står overfor en opgave, der skal løses. Den kan løses ved tilfældigheder eller ved at barnet gennemskuere (eller får vist, det er der nemlig slet ikke noget i vejen med) hvordan “opgaven” gribes an.

Et stabeltårn er ofte en pind, der skal puttes klodser på. Det alene at kunne få dem på pinden i første omgang er en super fin bedrift. Det gør på ingen måder noget, at det ikke sidder som producenten har planlagt det, og at den klovn eller den form ikke træder tydeligt frem. Det kan komme senere.

Med alderen vil din baby kunne samle orginalfiguren, der er nu kommet et lag mere på.

Også en vej til at lære farverne at kende

En anden funktion et stabeltårn kan have er, at du kan træne dit barn i farverne, således at dit barn skal finde den farve du/I har bestemt nu skal på pinden. Det at kunne farverne er med til at bygge dit barns begrebsverden og sikkerhed i den verden, der omgiver ham eller hende.

Her ser du Brios eksempel på et stabeltårn, nemlig deres stabel-klovn.

God fornøjelse og endnu bedre fornøjelse når i skal til at “stable”

Ditte Bach, jordemoder og direktør på Baby Instituttet.

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!