KOM MED I BABYBOBLEN ❤️ OG FÅ FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL DIN GRAVIDITET, FØDSEL OG FØRSTE TID MED BABY →

Søvnproblemer / udfordringer med babys søvn

Problemer med at sove må betragtes som et af de mest presserende og udbredte helbredsproblemer, den moderne verden står overfor – og problemerne starter for mange allerede helt tidligt, ja helt ned i babyalderen.

Baby sover ikke - træt mor

Her kan du se en oversigt over de mest almindelige søvnproblemer hos små børn:

Problemer der kan udfordre søvnen:

Hvad Søvn i Babysteps kan gøre for din babys søvn

Menneskebabyer har brug for nogenlunde samme mængde søvn, men det er ikke alle, der får det. Søvnproblemer er ofte noget at det, der fylder allermest hos forældre til små børn. Faktum er nemlig at mange babyer både har svært ved at falde i søvn og forblive sovende til de er helt udhvilede. Det gør, at de sover for lidt (og for dårligt). Det er ikke fordi de ikke har behov for søvnen, men fordi de ikke kan “udføre den”. Hvorfor det er noget man som forældre skal arbejde på at lære sit barn, både god søvn, nok søvn og gode sovevaner.

Sover din baby med mange opvågninger, for lidt eller kræver søvnen meget af dig som forældre, er Søvn i Babysteps for dig – også selvom din baby har en god grund til at søvnen giver udfordringer. Her får du redskaberne til at lære din baby søvnens kunst. Det er ikke noget quick fix, men en kærlig og naturlig vej til at sove og få søvn nok på daglig basis (uden at det kræver alt af dig).

Du kan også;

Andre artikler om babys-søvn

Sovekursus

SØVN I BABYSTEPS

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

[activecampaign]

 

error: Content is protected !!