HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Søvnproblemer / udfordringer med babys søvn

Problemer med at sove må betragtes som et af de mest presserende og udbredte helbredsproblemer, den moderne verden står overfor – og de starter for mange allerede i helt i tidligt, ja helt ned i babyalderen.

Baby sover ikke - træt mor

Her kan du se en oversigt over de mest almindelige søvn-problemer hos små børn:

Problemer der kan udfordre søvnen:

Hvad Søvn i Babyssteps kan gøre for din babys søvn

Menneskebabyer har brug for nogenlunde den samme mængde søvn, men det er ikke alle der får det. Søvnproblemer er ofte noget at det der fylder allermest hos forældre til små børn. Faktum er nemlig at mange babyer både har svært ved at falde i søvn og forblive sovende til de er helt udhvilede. Det gør at de sover for lidt (og for dårligt), ikke fordi de ikke har behov for søvnen, men fordi de ikke kan. Hvorfor det er noget man som forældre skal arbejde med, både god søvn, nok søvn og gode sovevaner.

Sover din baby for lidt eller kræver søvnen meget af dig som forældre, så er vores Søvn i Babysteps forløb lige noget får dig – også selvom din baby har en god grund til det. Her får du redskaberne til at lære din baby søvnens kunst. Det er ikke noget quickfix, men en kærlig og naturlig måde at lære din baby hvordan man falder i søvn og hvordan man bliver i søvnen, og får nok søvn på daglig basis.

Du kan også;

Andre artikler om babys-søvn

Haps din plads!

Stop Natteroderiet, Evige putninger & Powernaps!

3 DAGES ONLINE MINIKURSUS TIL 0 KR

Minikurset er udviklet af vores søvnvejledere med årelang erfaring og dybdegående viden om søvn hos babyer og børn i alderen 0-18 måneder. 

I løbet af de 3 dage er du blevet klogere på; 

 

error: Content is protected !!