Genåbningssalg få 20 % rabat med koden "HURRA20" i WEBSHOPPEN =>

DET ESSENTIELLE
GRAVIDITETS FORLØB

EN ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET MED LANGT FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL

Til 0 kr får du

Vi følger dig helt tæt igennem din graviditet og de første 100 dage af din babys liv – herefter ikker så hyppigt. Få daglige guldkorn i din indbakke om graviditeten, din babys udvikling i livmoderen og efter det udenfor livmoderen,  bliv klogere på babyudstyr og vejledning til brug mm. Derudover får du en unik adgang til gode rabatter og du løbende adgang til guides og indhold der følger din graviditet, din baby og barsel. Kort sagt undgå at gå glip af noget (vigtigt). 

Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Fodsel

Smertelindring under fødslen

Smertelindring i forbindelse med fødslen har alle dage været brugt. I tidligere tider kun den naturlige og i dag findes også medicinsk smertelindring, hvor den mest kendte nok er en epiduralblokade. Smertelindring under fødslen begrænses af barnet i livmoderen. Det er vigtigt, at barnet kommer til verden både upåvirket af fødslen, men også upåvirket af den smertelindreing moderen har modtaget under fødslen. Derfor er kun smertelindringsformer, der kan håndteres af barnet, en mulighed.

Du kan læse mere om de forskellige smertelindringsformer ved at følge linket, hvis du ønsker et bedre overblik over hvilke smertelindringsformer du kan modtage i de forskellige stadier af fødslen, kan du se det ved at gå til; den begyndende fødsel, udvidelsesfasen og pressefasen.

Naturlig smertelindring

Næsten naturlig smertelindring

Medicinsk smertelindring

Begyndende fødsel:

Udvidelsesfase:

Pressefase:

Andre artikler om fødsel og kejsersnit

Andre artikler, der kunne have interesse