fbpx

Smertelindring under fødslen

Smertelindring i forbindelse med fødslen har alle dage været brugt. I tidligere tider kun den naturlige og i dag findes også medicinsk smertelindring, hvor den mest kendte nok er en epiduralblokade. Smertelindring under fødslen begrænses af barnet i livmoderen. Det er vigtigt, at barnet kommer til verden både upåvirket af fødslen, men også upåvirket af den smertelindreing moderen har modtaget under fødslen. Derfor er kun smertelindringsformer, der kan håndteres af barnet, en mulighed.

Du kan læse mere om de forskellige smertelindringsformer ved at følge linket, hvis du ønsker et bedre overblik over hvilke smertelindringsformer du kan modtage i de forskellige stadier af fødslen, kan du se det ved at gå til; den begyndende fødsel, udvidelsesfasen og pressefasen.

Naturlig smertelindring

Næsten naturlig smertelindring

Medicinsk smertelindring

Begyndende fødsel:

Udvidelsesfase:

Pressefase:

Hvad vi kan gøre for dig

Baby Instituttet tilbyder fødselsforberedelse; Fødsel i Kontrol for par. Hos os lærer du en effektiv smertelindrende vejrtrækningsteknik, og hvordan du bevarer kontrollen under fødslen. Vi har stor fokus på også at klæde partneren på til fødslen, så I bliver et team.

Efter fødslen tilbyder vi barselsophold på vores Barselshotel. Barselsophold er en investering i den første tid efter fødslen og i jeres nye familie. Med vores barselsophold bliver i ikke snydt for den vejledning og omsorg andre fik før i tiden. Vores barselsophold udmærker sig desuden ved, at der er tid til dig og din baby, individuelt tilrettelagt undervisning og ammevejledning ved alle amninger 24 timer i døgnet.

Desuden tilbyder vi ammevejledning ved ammeproblemer på både timebasis og døgnbasis og babykonsultationer derhjemme efter fødslen. Foruden vores populære efterfødselsbehandlinger samt efterfødselsamtaler.

Andre artikler om fødsel og kejsersnit

Andre artikler, der kunne have interesse

Ditte Bach, jordemoder
Ditte Bach (1972) har arbejdet som jordemoder, siden hun blev uddannet i 2003. Hun startede Baby Instituttet tilbage i 2009. Hun er forfatter til et hav af artiklerne og til flere af Baby Instituttets bøger. Ditte er gift med John og har en pige fra 1997 og en dreng fra 2004.