HENT DIT ESSENTIELLE GRAVIDITETS & BABY FORLØB - ALL INKLUSIVE ADGANG TIL FAGLIG VIDEN, DER KLÆDER DIG PÅ TIL EN GRAVIDITET OG FØSTE TID MED BABY MED FÆRRE BEKYMRINGER OG TVIVL
Fertilitet
Gravid
Fødsel
Amning
Flaske
Nyfødt
Baby
Søvn
Barsel
Udstyr

Smertelindring under fødslen

Smertelindring i forbindelse med fødslen har alle dage været brugt. I tidligere tider kun den naturlige og i dag findes også medicinsk smertelindring, hvor den mest kendte nok er en epiduralblokade. Smertelindring under fødslen begrænses af barnet i livmoderen. Det er vigtigt, at barnet kommer til verden både upåvirket af fødslen, men også upåvirket af den smertelindreing moderen har modtaget under fødslen. Derfor er kun smertelindringsformer, der kan håndteres af barnet, en mulighed.

Du kan læse mere om de forskellige smertelindringsformer ved at følge linket, hvis du ønsker et bedre overblik over hvilke smertelindringsformer du kan modtage i de forskellige stadier af fødslen, kan du se det ved at gå til; den begyndende fødsel, udvidelsesfasen og pressefasen.

Naturlig smertelindring

Næsten naturlig smertelindring

Medicinsk smertelindring

Begyndende fødsel:

Udvidelsesfase:

Pressefase:

Andre artikler om fødsel og kejsersnit

Andre artikler, der kunne have interesse

KOM MED IND I BABYBOBLEN

Få jordemoder Ditte Bach insiderviden om graviditeten og din babys udvikling dag for dag

Få daglige guldkorn om din graviditet og din babys udvikling i livmoderen for 0 kr. direkte i din indbakke. Du får perler af viden om graviditeten, fosterudviklingen, fødslen, amningen og om livet efter fødslen. Du kan let afmelde dig igen, men de fleste bliver hængende i Babyboblen med jordemoder Ditte Bach. der også er forfatter til Babyinstituttets gravid dag for dag bog, samt Babyinstituttets ammebog, flaskebog og nyfødt bog.

error: Content is protected !!