X - uden for kategori

Viser alle 2 resultater

 • Bibs sutter 6 stk – natsut rosa + brun Bibs sutter 6 stk – natsut rosa + brun
  Bibs sutter 6 stk – natsut rosa + brun

  Bibs sutter 6 stk – natsut rosa + brun

  119,00 DKK

  En perfekt harmoni af jordfarver; 3 natsutter i rosa og 3 i brun. Hvis du ikke kender vores fantastiske natsut fra Bibs, så er det en genial sut, hvor hanken lyser op når det er mørk. Det vil du og din baby få virkelig meget glæde af om natten, når I skal skal finde sutten og hurtigt tilbage til drømmeland. Hvis du gerne vil have en gratis suttesnor med (vælg farven her ⇒ ), så køb 2 pakker sutter… Det kunne evt være denne pakke + natsutterne i vanilje og sort.

  På lager

 • Brystpumpe Medela Symphony – elektrisk dobbelt til leje Brystpumpe Medela Symphony – elektrisk dobbelt til leje

  Brystpumpe Medela Symphony – elektrisk dobbelt til leje

  Brystpumpe Medela Symphony – elektrisk dobbelt til leje

  Brystpumpe Medela Symphony – elektrisk dobbelt til leje

  Vi tilbyder udlejning af brystpumpe Symphony fra Medela, da det er vores erfaring at Medelas Symphony brystpumpe er den bedste leje-pumpe på markedet. Symphony brystpumpen er af hospitalskvalitet – og også den der bruges på de fleste danske hospitaler. Symphony brystpumpen udmærker sig blandt andet ved muligheden for at kunne både enkeltpumpe og dobbeltpumpe, den høje sugeevne og den måde den skånsomt (for brystvorten) får mælken til at løbe inden den egentlige pumpning starter.

  Ønsker du at leje Symphony brystpumpen, så ring til Det Private Barselshotel på 22 77 35 71 og hør, om vores brystpumper er ledige og så aftaler vi derfra, hvornår du kommer til Gentofte og henter pumpen. Du kan ringe til Det Private Barselshotel alle ugens dage mellem klokken 9.00 og 21.00.

  Varekategori:

Det ting, der er uden for kategori, finder du her

Her finder du de ting vi ikke lige har kunne placere noget andet sted. Eller det vi har har glemt at placere. Det er altså bare en alt mulig kategori med diverse ting – og jo helst ikke skulle indeholde ret meget.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet.