Suttesnor

Suttesnor til din babys sut, men kan også bruges til andet

En suttesnor er en snor, der sikrer, at din babys sut ikke forsvinder. Enten kan den falde ned på jorden og blive beskidt af snavs og bakterier. Suttesnoren kan også hindre sutten i at blive væk, når I er på farten eller derhjemme, når din baby taber sutten – eller spytter den ud.

Den ene ende af suttesnoren vil sidde fast på din babys tøj – eller savlesmæk hvis din baby har brug for sådan en. Og i den anden ende vil sutten sidde fast.

Det er vigtig at suttesnoren ikke er for lang

Det er vigtigt, at din babys suttesnor ikke er for lang, da det vil udgøre en risiko for din baby, hvis snoren på nogen måder kan vikle sig om din babys hals.

Suttesnore kan også bruges til andre formål

En suttesnor kan også bruges til andre ting end at hænge sutter i. Dem der har en seleclips i den ene ende kan også sættes fast på andre ting, så som ved legetæppet, i bilen eller på barnevognen. I den ende hvor sutten normalt sidder, kan sættes andre stykker legetøj, der ikke er for tunge. Vupti og du har god underholdning til din baby.

Hvilken suttesnor skal du vælge?

Suttesnore kan have mange styles og farver. De hjemmehæklede Baby Instituttet suttesnore kan du kun købe her hos os, og de kan købes enkeltvis. Hvis du køber 2 pakker sutter hos os følger der en gratis suttesnor efter eget valg med i pakken.

God fornøjelse med at finde en fin suttesnor til din baby.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

Viser alle 5 resultater