Av min...

Så så du lille, græd ikke mere, jeg er her hos dig….

Inden man bliver mor ved man godt, at spædbørn græder – og man ved også godt, at det holder op igen, så man føler sig rolig og forberedt på, at babyer græder….

Men når man så står med sin baby i armene, og de stikker i et utrøsteligt skrig, så ved man, at man aldrig kunne forberede sig på, hvor magtesløs man føler sig, når ens baby græder – især når ens baby bare græder og græder – og intet af det man gør hjælper!

Vi kan (med ret stor sikkerhed) hjælpe dig videre

Du har gjort alt, hvad der stod i din magt for at få din lille baby til at stoppe med at græde: ammet, skiftet ble, bøvset baby, ammet, skiftet ble, trøstet, ammet og trøstet lidt igen, og intet har kunne stoppe gråden. Måske du har læst, at du som mor kan berolige dit barn, men du er nu efterhånden blevet så træt, nervøs og usikker, at du ikke engang kan berolige dig selv. Du er i vildrede og aner ikke dine levende råd.

På Baby Instituttet møder vi hvert år mange hundrede kvinder og ligeså mange babyer, der har det elendigt, og hvor den evige gråd bare er blevet en del af hverdagen. Det skær os i hjertet, at kvinder (og fædre) og babyer skal have det sådan – fordi det slet ikke er meningen, og fordi det ikke behøver at være sådan.

Det, at finde årsagen til gråden er blevet en af vores spidskompetancer, og vi hjælper mange familier på døgnbasis med Ny start ophold og på timebasis med vores babykonsultationer til en langt bedre hverdag.

Ting der kan hjælpe en baby der har ondt

Herunder kategorien har vi samlet nogle af de produkter, vi har erfaring med, hjælper babyer – og forældre til at afhjælpe deres barns gråd. Så du og din baby kan komme til at nyde den tid I har sammen mere.

God fornøjelse med at læse mere om hvert produkt.

Jordemoder Lotte Drechsler

Lotte Drechsler jordemoder,  Baby Instituttet.

Viser alle 16 resultater