fbpx

Svøb

Viser alle 17 resultater

Vi er vilde med svøb!

Du skal vide at alle vi jordemødre på Baby Instituttet er vilde med svøb og med at svøbe helt små babyer – selvfølgelig kun hvis de har gavn af det. Men det er vores erfaring at det har de fleste. Er din baby en af dem der ikke får brug for at blive svøbt, så får du alligevel snildt brug for et svøb eller 2, læs bare videre hvorfor.

Svøb, hvad bruger man dem til?

På Det Private Barselshotel og Baby Instituttet bruger vi svøb hele tiden til de nyfødte. Det kan være til at ligge på ved puslepladsen, hvis vi ikke bruger stofbleer. Eller til at ligge på sengen under baby eller i babys egen seng under baby. Ligger svøbet dobbelt, så kan det bedre aftage for hvis der skulle komme gylp op, og du undgår at skulle skifte lagen så tit. Samtidig skåner det madrassen, så den heller ikke skal vaskes i utide.

Mest bruger vi dog svøb til at svøbe i, så derfor synes vi, at svøb skal være MEGET tynde. Det er vigtig, at barnet ikke får det for varmt under søvnen, da det øger risikoen for vuggedød. Når du svøber din baby, skal svøbet altså ikke på som et ekstra lag, men bruge det som erstatning af et lag tøj. Eller du kan regulere din babys temperatur under søvnen ved, at din baby i stedet for at have dyne på over det tynde svøb bare har babytæppe hen over sig.

Vi er mest til store svøb

De svøb, du finder her, har forskellige størrelser, men er alle så store, at du kan svøbe din baby i den. Nogle vil egne sig til at kunne bruges længe, fordi de er særligt store, hvor andre er lidt mindre og vil kunne bruges i kortere tid.

Specieldesignet svøb til søvnen

Vil du gerne svøbe dit barn, for at forsøge at opnå en bedre søvn, så er det i dagligdagen for mange lettere med noget, der ikke så let vikler sig op, hvilket de almindelige svøb gør for mange, når de svøber deres baby. Her skal du gå efter de svøb, der er specieldesignet til formålet.

De svøb vi har her til det formå,l er dem vi synes fungerer bedst for os. De er tykkere i det og det er stadig vigtigt, at din baby ikke får det for varmt under søvnen.

God fornøjelse med at finde et svøb der passer jer. Vi synes, at alle har brug for et svøb eller 2. Vi kan i hvert fald ikke klare os uden på Baby Instituttet.

Ditte Bach jordemoder og direktør på Baby Instituttet.