fbpx

Soveudstyr

Viser alle 7 resultater

Tid til søvn, her finder du udstyr til babys søvn

For at sove skal man bare have en dyne og lukke sine øjne, men man kan godt købe lidt mere ind til babys kommende søvn. Her finder du hyggelige ting til at indrette din babys sovemiljø. Du finder både sengerand, babynesten, sengehimler med mere.

En babynest er en af de mest hyggelige ting, der er kommet på markedet efter jeg selv har fået mine børn. Den er kommet i kølevandet på at samsovning med baby er omdiskuteret – og som en måde hvor man vil sikre barnet mod at forældrene kom for tæt på det lille sovende barn. Babynesten er dog aldrig blevet godkendt til formålet, altså til at sikre barnet mod eksempelvis at forældrene kommer til at lægge deres dyne hen over barnet, hvis han eller hun sover i forældrenes seng.

Babynesten er alligevel en super hyggelig ting. Den laver ligesom en rede det lille barn kan ligge i. Det bliver nemt at flytte barnet, der ligger i sin babynest. Barnet kan falde i søvn på sofaen i sin babynest og så let flyttes ind i sin seng i soveværelset.

En babynest kan selvfølgelig sagtens undværes, men jeg kan ikke lade være med at synes at den er super hyggelig. Jeg ville klart købe en, hvis jeg skulle have en baby mere. Men det skal jeg nu ikke lige 😉

God fornøjelse

Ditte Bach, jordemoder og direktør på Baby instituttet.