Babytæpper

Babytæpper er bare super hyggelige

Et babytæppe er både “Nice to have” og “Love to have”, fordi hvad er mere hyggeligt end lige netop det? Nogle bedstemødre – og måske også mødre, hygger sig i ventetiden med at strikke eller hækle et babytæppe. Men eftersom alle har mere og mere travlt og de gamle håndværksmæssige fag ikke bliver dyrket så meget mere – og mange derfor heller ikke kan strikke – kan du købe dig til glæden ved et lækkert babytæppe.

Babytæppe, hvad får du det brugt til?

Et babytæppe vil du få brug for fra din baby er helt lille, ja helt fra fødslen. De fleste babyer vil have et babytæppe over sig i autostolen for første gang, når de forlader hospitalet. Med mindre det selvfølgelig er vinter, så vil det være babydynen, der skal til for at holde din baby varm.

Et babytæppe bruges altså til lige at have rundt om din baby på vej ud i bilen, i autostolen, i barnevognen, på legetæppet til at have under din baby, når din baby ligger her eller der (til det sidste er det bedste valg bomuld). Det kan også være når du sidder med din baby – og dynen er for varm. Senere vil du få det brugt i klapvognen til lige at have over din babys ben, når i er på farten og det er lidt koldt. Der er også mange større børn, der senere bruger deres babytæppe til at lege med, så bliver bamse eller dukke lige puttet i det, på samme måde som nogen engang puttede dem selv. Det er da sødt ikke?

Du skal i hvert fald ikke frygte ikke af få det brugt.

Babytæppe i bomuld eller uld?

Vi er til et af hvert – et babytæppe i bomuld og et babytæppe i uld. Det er dejligt med uld, faktisk så er vi vilde med uld, men på en varm sommerdag og nogle gange også indenfor så er der alligevel mere stemning for et tæppe af bomuld. Ved at have et fint babytæppe i uld og et fint babytæppe i bomuld, så har du begge dele lige ved hånden og kan skifte mellem dem, som du har lyst og brug for.

Skal du vælge, så vælg et babytæppe i uld og et svøb i bomuld, du så kan bruge som tæppe, selvom det langt fra vil være så tykt og dejligt som et rigtig tæppe.

Du får overblik over vores svøb her =>

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør på Baby Instituttet.

Viser alle 12 resultater