Pusletid & hygiejne

Pusletiden kan være en hyggestund med megen glæde
For de babyer der kommer godt fra start med puslestunden er den ofte en rigtig dejlig hyggestund. De babyer, der ikke er det skal lære at holde af pusletiden før det bliver hyggeligt at blive lagt på puslebordet. Men før I kommer dertil er der lige en pusleplads, der skal købes ind til og skabes. Der skal med andre ord arrangeres og gøres klar til babys ankomst. Puslepladsen er en af de praktiske hovedting omkring en baby, der skal gøres klar og fungere godt inden din babys ankomst til verden.

Under Kategorien her finder du det der skal bruges af praktiske ting for at kunne få en god og velfungerende puslestund med din baby.
Sund baby – ren numse og rene folder
En baby skal passes og plejes for at kunne trives og forblive sund. Folder der ikke holdes rene giver problemer for en baby. Du finder i kategorien her ud over pusleting, pulseudstyr som stofbleer og så de ting, der fremmer din babys sundhed. Her finder du altså udstyr, der holder din baby ren – og dermed sund. Du kan eksempelvis finde din babys først tandbørste sæt, der gælder fra allerede før din baby får tænder. Du finder også babyvægte og andet udstyr til din babys sundhed.

God fornøjelse.

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet

Viser 1–16 af 58 resultater