Blespand

Viser et enkelt resultat

 • Blespand i Hvid fra Diaper Champ One
  Blespand i Hvid fra Diaper Champ One

  Blespand i Hvid fra Diaper Champ One

  589,00 DKK

  Diaper Champ One er et rigtigt godt bud på en blespand, hvorfor vi sælger den her i webshoppen. Den passer ind alle steder, men vigtigst af alt den lugter ikke – eller det vil siden de bleer der ligger i den ikke lugter. Den er miljøvenligt idet den ikke pakker hver enkelt ble ind i plast. Det betyder også at alle slags poser kan bruges både almindelige plastikposer eller økoposer  – det er helt op til dig! Der kan være cirka 40 bleer i blespanden, af gangen hvilket gør, at du ikke behøver skifte pose i spanden konstant. Her finder du Diaper Champ One blespanden i hvid, som vi synes er mest neutral. Nedenfor kan du se en video, om hvordan spanden fungerer i praksis.

  På lager

  Varenummer (SKU): 20201 Varekategorier: ,

Blespande holder lugten af … væk fra omgivelserne

Så længe din baby bruger blev vil den skulle skiftes, det gør selvsagt at du vil have brug for at komme af med de brugte bleer. Dem kan du komme i den almindelige skraldespand, men du kan også komme af med dem i en dertil specialdesignet spand. En blespand, der har til hovedformål at du kan smide bleen ud men også at den ikke ligger og luger, på samme måde som den vil gøre i en almindelig skraldespand.

Når man taler blespande, så er der selvfølgelig til bleer med tis i, men primært rettet til bleer med lort i. I starten vil babylort ikke lugte så meget igen, men det har dog alligevel en speciel sødlig lugt, der ikke skaber hygge i rummet. Senere når din baby kommer på overgangskost og almindelig mad, så kommer de virkelig skrappe bleer. De du virkelig har brug for at putte i en blespand – og hvis du ikke har det så putte en plastik pose, der lukker tæt og måske også hele vejen ud i skraldespanden.
En blespand, der er miljøbevidste
Der findes fire forskellige slagt blespande, hvor mange af dem sluger en helt masse plastik ved at de pakker hver enkelt ble ind i plastik. Dem har vi fravalgt at have her i webshoppen af miljømæssige årsager. De blespande du finder her i webshoppen er “billige i drift” hvad angår plastiskforbrug – og det synes vi er vigtigt at have med.

God fornøjelse med at regulere duften i luften

Ditte Bach jordemoder og direktør, Baby Instituttet