Ekstra dele

Viser alle 13 resultater

Reservedele og ekstra dele til din brystpumpe
Hvis du pumper meget, kan det også være virkelig, virkelig rart at have nok udstyr – og ikke bare de dele, der følger med pumpen. Mange har udstyr nok til 3-4 udpumpninger og andre igen til en hel dag.

Hvor meget udstyr, du har brug for, vil afhænge af, hvor ofte du pumper, din økonomi og hvor stort dit overskud er til at skulle vaske og sterilisere flere gang om dagen. De fleste kan bedst lide bare at skylle pumpedelene, så de kan ordnes færdigt og skoldes, når der er ro på – eller af ens partner, når han eller hun kommer hjem.

Har du købt din pumpe brugt, så er det vores helt klare anbefaling at købe EN HELT NY slange til pumpen (vær opmærksom på, at du får den rigtige, der er nemlig 3 forskellige slags slanger til Medelas brystpumper). Med en ny slange er du helt sikker på at ikke blive smittet med noget, den tidligere ejer evt. har døjet med.

Det er heldigvis ikke ret tit, at de brystpumpe,r vi har valgt, går i stykker, men alt kan jo ske i kampens hede. Det er ikke alle brystpumper, der har reservedele, men især med en Medela brystpumpe har du god mulighed for at købe dig til en ny del, hvis en del er gået i stykker eller blevet væk.

Se dig omkring. Du kan læse, hvilke pumper de forskellige dele passer til, så du får de rigtig dele til din pumpe.

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet og Det Private Barselshotel.