Brystpumper

Viser alle 7 resultater

En brystpumpe kan gøre mange gode ting for din amning

Når man ønsker er amme, er der ikke ret mange ting, man har brug for andet end en god ammepude. Men en af de ting, man også let kan få brug for er en brystpumpe.

En brystpumpe vil gøre det muligt at tage brystmælk ud af brystet, så det kan gives til ens baby på anden vis. Det kan være i situationer, hvor du ikke selv har mulighed for at kunne amme. Eller hvis du har brug for den frihed, det giver, at en anden kan overtage et måltid. Det kunne være engang imellem om natten, for at få noget sammenhængende søvn. Eller hvis du pludselig står og skal (uplanlagt) afsted til lægen eller tandlægen, og du ikke kan have din baby med.

En brystpumpe er absolut NICE TO HAVE – også til en helt almindelig amning

Det er en rigtig god ting at have en brystpumpe, hvis du ammer. Der er nemlig en meget lang periode, hvor din baby i alle døgnets 24 timer har brug for at komme til brystet omkring hver 3. time – og dermed er fuldstændig afhængig af dig. Du ved aldrig hvad som kommer, det kan være du får en slem gang omgangssyge eller ligende. Det er derfor rart at vide at du har mælk i fryseren i reserve, så kan det aldrig gå helt galt. Den sikkerhed kan du købe dig til med en brystpumpe.

Men en brystpumpe bruges også til andet end sikkerhed (og lidt ekstra søvn i ny og næ). En brystpumpe kan eksempelvis bruges til at holde mælkeproduktionen ved lige. Eller til at øge mælkeproduktionen, hvis du får problemer med at producere nok mælk. Eller hvis du producerer rigtig meget mælk, vil du kunne bruge din brystpumpe til at komme af med mælkeknuder, der ikke tømmer sig efter amningen. Eller du kan bruge den til at fikse en brystbetændelse (eller tage den i opløbet). Det kræver dog, at den brystpumpe du har købt, kan klare det behov også.

Herunder kan du se de brystpumper, vi har udvalgt til salg i Baby Instituttets Shop. De findes i alle prisklasser og styrker, så brug lidt tid på at finde den, der dækker dit behov bedst.

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet og Det Private Barselshotel.