Udmalkning

Viser alle 27 resultater

Udpumpning af modermælk i din ammeperiode
Når du ammer, kan det være virkelig rart at kunne pumpe brystmælk ud. Under kategorien her, kan du finde de brystpumper, vi har udvalgt til salg i Baby Instituttets Shop. Det er Medelas brystpumper, vi bruger og sælger på Det Private Barselshotel og Baby Instituttet, fordi det er dem, vi har den bedste erfaring med.

Du kan også finde pumpeudstyr, som Medelas pumpe BH, Medelas brysttragte personal-fit, så du kan få den størrelse tragt, der passer til din brystvorte og køletaske til opbevaring af brystmælk, når du er på farten.

Det sidste du kan finde er i kategorien ekstra til brystpumper, hvor du kan finde ekstra udstyr. Det kan være hvis du gerne vil have mere end et enkelt pumpesæt til din brystpumpe. Det er også her, du kan finde reservedele, der kan give din brystpumpe et nyt liv. Dem sælger vi heldigvis ikke ret mange af, fordi pumperne for det meste bare pumper og pumper, og pumper – uden problemer.

Der er især mange, der køber en ny slange til deres brystpumpe, da den godt kan blive træls efter hyppig brug. Har du købt din pumpe brugt, så er det vores helt klare anbefaling at købe EN HELT NY slange til din brystpumpe, så du er sikker på, at I ikke bliver smittet med noget, den tidligere ejer evt. har døjet med.

Jordemoder Ditte Bach, Baby Instituttet og Det Private Barselshotel.