Krammedyr & bamse

Viser alle 4 resultater

Bamse & krammedyr – din baby’s bedste ven

Min helt egen bamse og krammeven. Sådan kan man nemt få det med en af alle de små nuttede væsner, der findes man kan købe til børn. Her finder du blot et lille bitte udvalg, set i forhold til hvormange af bamser der er på makedet. Vi har kun små bamser, som dit mindre barn selv kan bære omkring på, fordi vi godt kan lide tanken om at man kan tage sin bedste ven med sig.

En bamse skal kunne holde til at blive elsket – meget

En bamse eller et krammedyr skal gerne blød og lækker og ikke mindst hårdfør. Den skal kunne holde til mange timers kys og kram og putning. Den skal også kunne holde til at blive vasket mange gange. Såden en bedste ven godt kan nemlig blive en lille smugle ikke-så-lækker-med-tiden, hvis den ikke bliver vasket jævnligt.

Hvis først din barn har fundet roen med en bamse eller et krammedyr, så bliver den fuldstændig uundværlig. Både for din baby, men også for dig som forældre under putteseancen, eller når din baby har brug for trøst. Din baby vil elske at ligge og nuldre og røre ved det bløde stof. Den lille bamse eller det lille krammedyr eller puttekluden kan hjælpe din baby med at finde ro, tryghed og søvn.

God jagt på en mulig tro følgesvend eller bare en ven.

Ditte Bach jordemoder og direktør på Baby Instituttet.