Bideringe & rangler

Viser alle 27 resultater

Bidedyr og bideringe til baby
En af de allerførste stykker legetøj en baby har glæde af – ud over dem til at se på er bidedyr (bideringe/biderangler). Det er et stykket legetøj der er særligt egnet til at “klø” gummerne med, når barnet bidder i det.

Baby’er putter hurtigt ting i munden konstant og hele tiden! Så hvorfor ikke putte noget af kvalitet i munden? Alt skal undersøges og det gøres primært med munden, fordi den simpelthen er bedre til det. Bidedyr eller gummidyr kan være dejlige at bide i når gummerne klør og tænderne er på vej. De kan dog også være rigtig gode bare at undersøge og smage på, når man gerne bare vil have noget i munden.
En rangle er en klassiker, når du vil have underholdning for alle pengene
En anden ting ud over bidedyr du kan finde i kategorien her er rangler. En rangle er nem at gribe om og siger ofte en lyd, når barnet har fat i den og bevæger den. Der findes uendeligt mange forskellige slags rangler på markedet. Det kan være lidt af en jungle at finde det rigtige til din baby.

En god rangle er et rigtigt godt redskab til at underholde sig selv og vil kunne stimulere din baby. Den kan også være et godt godt hjælpemiddel til at få din baby i ro på. En rangle vil ofte kunne aflede en babys opmærksomhed og få gråden til at ophøre. Det kunne eksempelvis være i autostolen, hvis din baby ikke synes at det er så sjovt at køre bil.

God fornøjelse med at finde babys første legetøj.

Ditte Bach jordemoder og direktør på Baby Instituttet