fbpx

Bideringe & rangler

Viser alle 16 resultater

Bideringe & rangler til baby

En af de allerførste typer legetøj en baby har glæde af – ud over dem til at se på, er bideringe og rangler. En bidering er et stykke legetøj, der er nemt selv at holde og særligt egnet til at “klø” gummerne med, når barnet putter den i munden og bidder i den. Hvor en rangle har en lyd når den rystes. Nogle gange er de to fint kombineret, så baby både kan holde den, gnubbe gummer og får den til at sige en sjov lyd, når den bevæges.

Det hele skal i munden…

Baby’er putter hurtigt ting i munden konstant og hele tiden!  Alt skal undersøges og det gøres primært med munden, fordi den simpelthen er bedre til det. Bideringe eller gummidyr kan være dejlige at bide i når gummerne klør og tænderne er på vej. De kan dog også være rigtig gode bare at undersøge med læberne og munden (der er super til netop det) og smage på, når man gerne bare vil have noget i munden.

Hov, hvad er det for en lyd?

En rangle er en klassiker, når du vil have underholdning for alle pengene.
Rangler er den anden ting, ud over bideringe, du kan finde i kategorien her. En rangle er nem at gribe om og siger en lyd, når barnet har fat i den og bevæger den. Der findes uendeligt mange forskellige slags rangler på markedet.

En god rangle er et rigtigt godt redskab til at underholde sig selv og vil kunne stimulere din baby. En rangle kan også være en hjælp til at aflede din babys opmærksomhed og måske til at få din baby til at falde til ro på. En rangle med en fin lyd vil ofte kunne aflede en babys opmærksomhed, når du selv rasler med den og få gråden til at ophøre. Det kunne eksempelvis være i autostolen, hvis din baby ikke synes at det er så sjovt at køre bil eller på puslepladsen.

En bidering og en rangle har alle børn en eller flere af i deres legetøjskasse. De vokser relativt hurtigt fra den, ranglen kan selvfølgelig bruges i længere tid på grund af lyden, men de skaber glæde helt i starten.

God fornøjelse med at finde en fin rangle eller bidering til din baby.

Ditte Bach jordemoder og direktør på Baby Instituttet